Hur man använder Bitcoin-uttagsautomater 2022 med Procedur

Hur man använder Bitcoin-uttagsautomater 2022 med Procedur

Bitcoin-investeringar ökar över hela världen, och det finns många metoder tillgängliga på marknaden där du kan köpa dem. Om vi ​​pratar om det bästa och mest fantastiska sättet att tjäna bitcoin, så är det bitcoin-bankomaten. Om du tittar dig omkring och söker på internet efter den bästa plattformen för att köpa bitcoin, kommer ni alla att få samma svar: bitcoin ATM. Det finns många andra metoder, men ingen kan konkurrera med bitcoin-uttagsautomaten. Hela processen med att köpa det digitala myntet är enkel och knappast en process på två eller tre minuter. Om du är villig att köpa bitcoin-krypten för första gången och har en bitcoin-bankomat nära din plats, bör du inte vänta en enda minut. Köp bara det digitala myntet omedelbart.

Det behövs bara en sak för att köpa digitala mynt från ATM: en bitcoin-plånbok. Innan du besöker bitcoin-uttagsautomaten, se till att din digitala plånbok är väl underhållen så att du enkelt kan göra alla processer för att köpa bitcoins. Digital plånbok är nyckelelementet i bitcoin-bankomaten. Men det finns en sak när du köper den digitala plånboken; du bör kolla in alla saker med digital plånbok och välja den bästa. Du måste kolla in den digitala plånboken, och om den är säkrad kan du använda den för bitcoin-uttagsautomaten. Lär dig proceduren för en bitcoin-bankomat från de nedan nämnda punkterna. För att veta mer om bitcoin-handel kan du besök hemsida av Ethereum-handlare.

Steg 1

Det allra första steget är när du använder bitcoin-uttagsautomaten, du måste verifiera från ditt mobilnummer. Bitcoin ATM kräver ett mobilnummer för att verifiera identiteten. Nuförtiden kräver en bitcoin-bankomat användarens KYC, eller så kan du säga Känd din kund. Du kan enkelt göra verifieringen. Ange bara mobilnumret och fyll i lösenordet.

Verifieringsproceduren är enkel och det är oumbärligt för användaren att ge exakt information för att snabbt fortsätta processen. Du måste gå igenom en enkel och grundläggande procedur för verifieringen, och efter det kan du fortsätta med de ytterligare stegen. Verifieringsprocessen är olika i alla bitcoin-uttagsautomater. Det är därför man bör läsa villkoren och sedan ta ytterligare steg för att köpa bitcoins.

Set 2

Ett annat steg är när du är klar med verifieringsprocessen. Nu är det dags att skanna QR-koden som finns i den digitala plånboken. Vet du varför en digital plånbok är nödvändig när du köper bitcoins från en bitcoin-bankomat? Det krävs en QR-kod för att skanna och skicka de digitala mynten till rätt adress. Du måste följa rätt riktlinjer när du skannar QR-koden.

Koden måste vara 5 till 10 tum långt från maskinen. När du skannar koden kommer maskinen att instruera dig på lämpligt sätt. Du måste gå efter instruktionen och fortsätta med dem. Denna process tar knappast några gånger. Det är viktigt för alla att QR-koden för den digitala plånboken ska laddas ner så att du enkelt kan använda bitcoin-uttagsautomaten.

Steg 3

Efter att ha skannat QR-koden för den digitala plånboken är det dags att välja mängden bitcoin-krypto du behöver i din digitala plånbok. Alla behöver inte köpa en fast mängd digitala mynt från bitcoin-uttagsautomaten. Man kan enkelt ändra beloppet och ange det belopp som en individ behöver. Den kan vara hög eller låg, men du bör aldrig investera i en betydande summa om du först investerar i kryptovaluta.

Steg 4

Efter att ha valt beloppet är du redo att köpa de digitala mynten mycket snabbt. Först måste du infoga fiat-valutan i bitcoin-uttagsautomaten så att maskinen kan förse dig med det digitala myntet med det beloppet. Det finns en låda i maskinen. Efter att ha valt beloppet kommer maskinen att öppna luckan och fylla i pengarna. Sedan är det sista steget att du måste klicka på finish-knappen och sedan ta ut utskriftskvittot från maskinen.

Relaterade Artiklar

Back to top button