Hur man använder AR Emoji (video)

0 Shares

För veckans tips och tricks på tisdag tyckte jag att det var lämpligt att gå igenom en funktion på den nyligen lanserade Samsung Galaxy S9 och S9 Plus. Så i det här avsnittet skulle jag vilja visa dig en av de mer kontroversiella funktionerna som S9 -telefonerna ger: AR Emoji.

Om du inte är bekant är AR Emoji i huvudsak Samsungs version av iPhone X: s Animoji förutom att de också kan likna dig istället för en 3D -version av en emoji. Utöver det har de ett avtal med Disney om att Disney -karaktärer ska visas i appen också (och jag är säker på att fler och fler kommer att dyka upp med tiden).

Så i den här videon ska jag snabbt visa dig hur du använder AR -emoji.

Nu är sättet att konfigurera faktiskt ganska imponerande så låt mig visa dig det först.

Hur man skapar din AR -emoji

Öppna först kameran och byt till den främre kameran genom att trycka på kamerans bytesikon längst ned till höger.

Sedan kan du antingen svepa över till eller trycka på AR Emoji högst upp ovanför sökaren och sedan trycka på ansiktssymbolen längst ner och trycka på Skapa emoji.

Tryck på AR Emoji

Det kommer att be dig att ta bort glasögon och rensa bort ditt hår och i princip centrera ditt huvud inuti cirkeln medan du ler med stängda läppar.

Därifrån kommer den att skanna och fråga dig om du är en man eller kvinna och trycker på OK.

Låt det skanna

Det kommer att försöka ge dig en utgångspunkt och sedan kan du anpassa ansiktsstilen (mellan två alternativ för tillfället), frisyr och färg, glasögon eller inga glasögon, kläder från några olika (jag föreställer mig att alla dessa kommer att har fler och fler alternativ).

Hur man använder AR Emoji

Därefter ser du din AR -emoji sparad under sökaren. Du kan faktiskt trycka på Skapa Emoji för att skapa mer och de kommer också att visas här (en rolig idé kan vara att skapa några av dina vänner för att sedan skicka dem sina egna med löjliga ansikten).

Klicka på AR Emoji

Vid denna tidpunkt kommer det också att automatiskt spara 18 gif -bilder av din AR -emoji i klistermärkesdelen i Samsungs meddelandeprogram som du kan komma till genom att trycka på klistermärkesikonen till höger i textfältet och skicka till människor på det sättet.

Annars kan du trycka på den AR -emoji du vill använda i kameraappen och du kan antingen göra ditt ansikte och sedan trycka på slutarknappen för att ta ett foto att skicka till någon eller trycka på inspelningsknappen för att börja spela in en video som du kan sedan skicka. Till skillnad från Animoji har videorna ingen tidsbegränsning och du kan till och med trycka på pausknappen för att pausa och återuppta och det kommer att sy ihop dem till en enda video.

Använda AR Emoji

Förutom din egen AR -emoji kan du också trycka på ikonen bredvid ansiktet och få 3D -karaktärer att välja mellan samt några hattar och glasögon.

Om du trycker på det tecknade ansiktet bredvid det kommer du att få fler filter som är 2D och reagerar på att du blinkar, öppnar munnen etc.

Efter det har vi ramar som du kan lägga till i selfien.

Ramar

Och slutligen har vi klistermärken som du kan lägga till och dra runt på bilden dit du vill ha dem.

Frimärken

Om du trycker på kugghjulsikonen kan du också ordna om de olika lägena som du vill.

Beställ AR -emoji igen

Och om du kan trycka på plussymbolen för att gå till Galaxy Store för att få fler gratis eller betalda klistermärken.

Galaxy Store för AR Emoji

Och där går du, det är allt som behövs. Låt mig veta i kommentarerna nedan vad ni tycker om AR Emoji, är de läskiga, hur kom era ut osv. Glöm inte att följa mig på Instagram för den coolaste tekniken jag stöter på och mer.

Om du tyckte om detta kan du överväga att dela det

0 Shares