Hur man använder, aktiverar eller aktiverar ansiktsigenkänning i Google Foto (exempel)

Delning social sammankomst Våra hjärtan är glada med våra släktingar och vänner, att vara omgiven av dem vi älskar och som vi tillbringar trevliga stunder med livar upp oss. Under dessa möten tar vi alltid bilder med vår mobilkamera och du kan spara dina bilder och filmer med hjälp av en app som heter Google Foto.

Återupplev de trevliga upplevelserna med Google Foto. Och inte bara det, du kan enkelt använda Google Photos-assistenten för att organisera dina foton, samt skapa ett vackert collage från Google Photos snabbt och enkelt, och till och med skapa en GIF eller animerad bild i Google Photos.

Men utan tvekan är en av de coolaste funktionerna Ansiktsigenkänning i Google Foto. Gå med oss ​​så förklarar vi i det här inlägget hur du kan aktivera denna applikation. Vi kommer att visa dig några alternativ och knep som gör att du kan använda den här tjänsten säkert och permanent. Tack vare detta kommer du alltid att känna som om du delar med dina nära och kära.

Vilka krav har vi för att använda detta verktyg?

En av förbehållen som ber oss att känna igen ansikten i Google Foto är att vi måste bor i USA. Men vänta lite! Oroa dig inte eftersom vi har det perfekta alternativet för dig att ladda ner den här appen var du än är. Men lägg till Google Foto i dina appar först.

När vi är klara laddar vi ner filen Virtuellt privat nätverk, mer känd som VPN. På Internet kan du hitta en mängd olika alternativ att välja mellan. Avsikten är att trafiken ska omdirigeras via detta nätverk till USA, därför tror Google att vi kommer åt applikationen från det landet. Först går du dock till Google Foton och klickar på “Radera data”.

Nu går vi till det nedladdade VPN-nätverket och i “Alternativ”-ikonen sätter vi platsen dit trafiken kommer att dirigeras, d.v.s. USA. Nu öppnar vi applikationen och konfigurerar “Gruppera liknande ansikten”.

Vi stänger applikationerna och avslutar det virtuella privata nätverket (VPN) för att återgå till Google Foton och klicka på förstoringsglaset. Redo! Vi är klara. Dina vänners ansikten kommer att dyka upp om ett ögonblick.

Funktioner i denna app

Efter att ha aktiverat ansiktsigenkänning i Google Foto kommer vi att märka att följande huvudfunktioner har lagts till:

  1. Med alla tillgängliga enheter synkronisera foton och videor.
  2. Google använder sin artificiella intelligens för att sortera alla foton baserat på deras innehåll.
  3. Lagringsutrymmet är obegränsat och även gratis för att spara foton och videor i HD.

En funktion som är påslagen i ansiktsigenkänning kallas Filmkonceptsom gör att vi kan skapa videor. Ja, som du läser det! Med hjälp av tematiska mallar kan vi skapa videor av speciella ögonblick genom att välja ansikten på våra vänner.

Vad kan vi göra med ansiktsigenkänning i Google Foto?

På datorer och bärbara datorer har applikationen alternativ fotosökning människor och till och med djur för att märka, gruppera och organisera dem som du vill. Men vi kan också ta bort omgrupperade ansikten genom att helt enkelt avaktivera det här alternativet.

Andra aktuella funktioner är: slå samman ansiktsgrupper, ändra eller ta bort etiketter, ta bort en ansiktsgrupp från söksidan, ta bort ett element från en grupp, ändra huvudfoto, mer information om ansiktsmodeller, och vi kan till och med ta bort, lägga till eller ändra taggar för människor och djur i foton. Genom att använda dessa alternativ med jämna mellanrum blir du experter på nolltid.

Vi har förklarat hur du gör det på ett enkelt och enkelt sätt aktivera ansiktsigenkänning i Google Foto. Dessutom har vi gett dig en förhandstitt på vad du kommer att hitta efter att ha skaffat den här appen och de tillgängliga alternativen i den. Det har varit ett nöje att dela denna information med dig. Vi inbjuder dig att fortsätta läsa sådana ämnen med oss.

Relaterade Artiklar

Back to top button