Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man ansöker om ett personligt kontantlån utan bankkonto – snabbt och enkelt

De flesta människor hade en utvidgning någon gång du måste ansöka om ett privatlån från tredje part vid nödsituation. Om så är fallet för dig så lär vi dig hur du ansöker om ett kontantlån utan bankkonto.

Personer som redan har ett bankkonto har vissa fördelar; Trots det finns det några nödvändiga krav för att ansöka om ett snabbt onlinelån. Att vara omedelbar är en av fördelarna med snabba onlinelån.

Att begära ett personligt lån utan bankkonto förtjänar dock att undersökas befintliga alternativ eftersom vissa beviljar det snabbare än andra; som privata företagslångivare.

Önskemål om det erbjuda någon form av garanti, underlätta godkännandeäven för omedelbar leverans av stora summor pengar; undvika formaliteter som krävs av banken. Du bör dock välja din långivare med omsorg eftersom den måste ha en professionell etik.

Ett annat alternativ du kan leta efter är nivån på dessa lån som erbjuds av individer som familjemedlemmar eller vänner; som beter sig som lagliga lån enligt lagen om konsumentkreditavtal.

Vilka är privata företag eller enskilda långivare?

Det här är företag underlätta dem pengar i form av lån; Tack vare det godkänner du att du betalar senare, under vissa förutsättningar, dock mer flexibelt än på en bank. Först analyserar de dock din data, profil och anledningen till begäran.

Dessa långivare de erbjuder vanligtvis inte särskilt höga beloppnödvändigt för människor som vill starta ett företag; men om de har en garanti på varorna är finansieringen större.

Det betyder att du kan fråga dem också ett lån baserat på bolån till exempel hemma eller i bilen, men det måste vara tydligt vid ränteberäkningen att de är väldigt höga.

Till exempel, i Mexiko kan du få ett personligt lån utan en kreditbyrå online eller personligen. Om du frågar dig själv vad är en kreditbyrå? är ett privat företag som samlar in kreditupplysningar från banker till sina lånepartners.

Hur fungerar lån om du letar efter dem med familj och vänner?

Det mest rekommenderade alternativet är att begära ett lån från privatpersoner; det kräver inte så mycket pappersarbete, det finns mer ekonomiskt och pengar erhålls snabbt vara kända personer, släktingar eller rekommenderade personer.

Detta bör beaktas alla villkor under förhandling; samt villkoren för framtida betalningar. Det måste också noteras i statskassan eller valvet för att undvika problem med detta organ senare.

En annan aspekt att tänka på är att som kända personer har vi friheten att uppfylla ett förvärvat åtagande, det måste vi komma ihåg denna typ av lån är rättsskyddat; redan nämnt i början av artikeln.

På samma sätt, om en person inte vill få ränta, Det är också accepterat och du kommer inte ha några problem med statskassani den mån en lämplig återbetalning lämnas in; de berömda sexhundra, men de tar ut ränta eller inte, deklareras fortfarande.

Vad ska vi vara uppmärksamma på när vi ansöker om lån hos fysiska personer?

Vi måste ta hänsyn till att förutom familj och vänner, Det finns också människor du fortfarande inte känner och som är dedikerade till att göra den här typen av lån till människor som behöver det; vi kommer därför att anta några prognoser.

Bland dem är stöd vad gäller lånevillkor också viktigt skrivet i ett dokument eller på Internet via e-post eller andra åtgärder som skyddar dig, enligt muntlig bedömning; med ett exemplar till alla och givetvis undertecknat av båda parter.

Gränsen för att annullera betalningar får inte överstiga trettio dagar, det vill säga en månad från undertecknande och intresse de ska inte överdrivas och inte heller ska betalning krävas i förskott i tid.

Sammanfattningsvis kan du se att det finns olika alternativ, men vi måste välja det som passar dig bäst, och framför allt göra en utredning innan du tar detta steg så fast besluten att du inte har några problem.