Hur man ansluter och använder Airpods som walkie talkie – iOS-tips

Visste du att den nya watchOS-uppdateringen gör ditt liv enklare? Det stämmer, för nu lättare att hålla kontakten med vänner och familj, helt enkelt tack vare en bra internetuppkoppling och en högkvalitativ Apple Watch. Du måste dock se till att dina AirPods har en full batterinivå. Tack vare detta kommer kommunikationsprocesser att genomföras på ett praktiskt och blixtsnabbt sätt, vilket är fantastiskt.

Samtidigt kommer detta nya system att hjälpa dig förbättra dina dagliga aktiviteter avsevärt. Med andra ord kommer dina AirPods inte bara att fungera för att lyssna på musik som om de vore hörlurar, utan också rädda dig från att behöva ringa. Först och främst, om du är på en offentlig plats med vänner och vill kommunicera för att få saker gjorda. Tack vare detta behöver du inte vänta på att anslutningen upprättas.

Vad bör du veta om att använda Walkie Talkie på iOS?

Det är ingen hemlighet för någon att Walkie Talkie-systemet har utvecklats sedan tidigt 90-tal. Och idag kan du förvandla din iPhone eller Android mobilenhet till en Walkie Talkie genom att följa några enkla steg. För sin del är Apple Watch inte långt efter och med denna fantastiska idé att inkludera AirPods, hela proceduren blir lättare. Därför måste du ha följande i åtanke.

De fungerar bara med en permanent internetuppkoppling

Vi vet det du vill kommunicera effektivt med dina vänner och familj använder denna teknik. Tänk dock på att dessa enheter bara fungerar med en stabil internetuppkoppling. Så du behöver ta hand om den här aspekten om du till exempel befinner dig på en offentlig plats. Där är det mest lämpliga att begära data från ett Wi-Fi-nätverk om du tänker använda Walkie Talkie till varje pris.

Vilka saker behöver du ha för att ansluta Airpods som Walkie Talkies?

Kom ihåg att detta är den senaste uppdateringen så det är värt det ha de nödvändiga elementen för att kunna hänvisa till användning av detta innovativa system i vardagliga aktiviteter. Hur som helst, nedan kommer vi att påpeka allt du inte får missa så att du framgångsrikt kan ansluta dina Airpods som Walkie Talkies på din Apple Watch.

iPhone med iOS 12.4 eller senare

En av de primära faktorerna om du vill få jobbet gjort är att ha en iPhone som kör iOS 12.4 eller senare. Så du måste vara medveten om de nya iOS 12-uppdateringarna till se till att din enhet ingår i dem. Glöm inte att genom att använda någon av dessa nya uppdateringar får du fler fördelar och funktioner angående prestandan hos din iPhone eller iPad.

FaceTime-appen

Utöver detta är det viktigt att Har FaceTime-appen installerad på din iPhone eftersom det kommer att fungera som ett oumbärligt verktyg för att göra de ljudsamtal du så längtar efter. Likaså är det viktigt för dig att veta att den andra personen du ska prata med måste ha samma krav som vi pratar om för att ingreppet ska lyckas.

Hur kan jag ladda ner Walkie Talkie-appen för en AppleWatch?

Först och främst måste vi berätta att du måste använda en Apple Watch Series 1 eller senare för att kunna slutföra alla dessa steg. Dessutom Walkie Talkie-applikationen inte tillgängligt i alla länder eller regioner. På ett sådant sätt att du måste verifiera detta genom att titta på inställningarna och applikationerna som är integrerade som standard på din Apple Watch.

När du har försäkrat dig om det, du kan fortsätta för att aktivera eller avaktivera denna applikation så många gånger du behöver. För att göra detta måste du öppna Walkie Talkie på din Apple Watch och sedan justera reglaget på båda sidor för att slå på eller av funktionen.

Hur använder man Airpods som walkie talkies?

Vi har kommit till den mest intressanta delen av den här artikeln, där du lär dig hur du använder dina airpods som walkie talkies. Därför, det första du behöver göra är att ansluta airpods till din iPhone, genom hela startskärmen och knappen Anslut. När du väl har anslutit är det dags att gå in i Walkie Talkie-appens konfigurationsinställningar.

Därför är det viktigt att du fortsätter med att lägga till de vänner som du föredrar att ha den här typen av samtal med. Tryck på knappen Lägg till vänner och välj kontakter begära lämpligt tillstånd från den andra personen. När anslutningen är tillåten kan du börja använda alla funktioner som erbjuds av Walkie Talkie-appen.

Nu, för att använda detta system, måste du välja vännen i fråga då tryck på knappen som säger tala för den andra personen att ta emot meddelanden. Om du redan har sagt en mening släpper du bara prata-knappen för att ge din vän en chans att lyssna och svara. Naturligtvis kan du även ta bort vänner från appen när du känner att kontakter tar upp mycket internt lagringsutrymme.

Relaterade Artiklar

Back to top button