Hur man ansluter flera tv-apparater till samma digitala signalkabel utan kabelbox

0 Shares

Fil TV är utan tvekan en av de mest använda formerna av underhållning när världsnivå. Under åren som denna teknik har funnits har vi kunnat se utvecklingen den har haft över tid.

Det är välkänt att detta sätt att konsumera digitalt innehåll nu har kommit i skuggan av uppfinnandet av nya och mer bekväma sätt att titta på filmer och serier. Men sanningen är att det fortfarande finns många användare som fortfarande föredrar denna typ av underhållningssystem för allt det har att erbjuda. Även många vill förvandla sin gamla TV till en Smart TV.

En av de vanligaste frågorna från personer som har en kabelsignal är om det är möjligt att dela denna signal med flera TV-apparater utan att behöva använda mer avkodare. Tja, svaret är ja, och processen att anpassa dina TV-apparater till din TV-signal är lättare än du tror.

Allt du behöver göra är att följa guiden vi kommer att visa dig i den här artikeln mycket noggrant och på nolltid kommer du att kunna få det enkelt. Oroa dig inte för att den här processen inte är komplicerad och med stegen vi ska visa dig kommer du att kunna ansluta alla TV-apparater du vill till din signal.

Hur fungerar en TV-signal?

Innan du börjar med dina förklaringar bör du förstå grunderna i denna teknik för att bättre förstå den. Detta ger dig en bredare referensram och du lär dig mer om hur kabelsignaler fungerar och om det går att förbättra den digitala signalmottagningen på min TV.

Kabel-tv börjar vid antennfarmen så att säga, där finns mottagningsantennen för satelliterna som sänder signalen. TV-bild. När signalen väl kommer dit distribueras den över fiberoptiken till husen, där den kommer att plockas upp av avkodare som omvandlar denna signal till de olika kanalerna du ser.

Även om detta kan verka som ett till synes enkelt system, är det faktiskt väldigt komplicerat och kräver mycket saker för att du ska kunna njuta av en TV-signal. Därför tror många att det är omöjligt att ha en signal på en TV utan en digitalbox, och delvis stämmer det.

Men i den här artikeln kommer vi att visa dig tekniken för att göra just det har en tv-signal på alla tv-apparater Ditt hem eller behovet av att alla ska ha set-top-boxar. Allt du behöver göra är att följa vår guide, och på nolltid kommer du att kunna har en signal på alla tv-apparater. Men ibland har vi problem och vi behöver HDMI för att fungera på TV:n om den inte överför bilden

Hur ansluter man flera TV-apparater till samma signal?

För att dina TV-apparater ska ha en signal utan set-top-boxar kommer vi att använda en signaldelare, så om de inte har någon på eBay kan du hitta bra erbjudanden på splitter.

Steg 1

När du väl har en signaldelare är det första du bör göra att ansluta koaxialkabeln till utgångsporten på baksidan av din set-top box. Senare sätt in den andra änden kabel till ingångsporten på signaldelaren för dess funktion.

Steg 2

Nästa sak du bör göra är att ansluta lämpliga koaxialkablar för varje TV till utgångsportarna på splittern och Anslut senare varje ände av varje kabel till valfri tv du behöver TV-signal.

Steg 3

Slå slutligen på set-top-boxen och huvud-TV:n och välj station 3, så laddas kabelprogrammet upp på skärmen och du kommer att ha signalen på alla dina TV-apparater utan problem. Ett tips du bör överväga är att skaffa en signaldelare med tillräckligt med utgångar för alla dina TV-apparater.

Köp det inte ärligt, de är inte alltid dyra, försök att ha dem några extra resor om du vill ansluta mer i framtiden. Och det är här handledningen slutar, vi hoppas att du tyckte att den här artikeln var användbar och att du har en TV-signal tillgänglig på alla TV-apparater i ditt hem och att du inte hade några problem med proceduren. Och kom ihåg att du alltid kommer att ha många alternativ tillgängliga med din TV, till exempel kan du spela Free Avfyra på min Smart TV från min mobiltelefon utan kabel.

0 Shares