Hur man ansluter en Excel-tabell eller ett diagram till Power Point (exempel)

0 Shares

I mÄnga situationer lÀnkar till dokument Det Àr vÀldigt anvÀndbart med olika egenskaper, sÄ den hÀr gÄngen ger vi dig en handledning dÀr du lÀr dig hur du kopplar en Excel-tabell eller ett diagram till Power Point.

Som vi pÄpekade Àr det vÀldigt bekvÀmt att lÀnka Office-dokument, att till exempel lÀnka eller lÀnka Excel till Word Àr nÄgot du bör kÀnna till eftersom det Ä andra sidan Àr vÀsentligt nÀr du arbetar med kontorsautomation, Ä andra sidan att lÀra dig hur du lÀnkar din Excel-tabell med Power Point lÀs nÀsta information.

Hur man ansluter en Excel-tabell eller ett diagram till Power Point

Samband mellan olika dokument, oavsett om det Ă€r dokument ÖverstigaWord eller PowerPoint som vi noterade ovan kan detta vara mycket bekvĂ€mt i en mĂ€ngd olika situationer. MĂ„nga mĂ€nniskor gör inte detta för att de tror att det Ă€r en komplicerad process, men det Ă€r det inte.

Faktum Àr att det Àr mycket lÀttare att ansluta en Excel-tabell eller ett diagram till PowerPoint Àn du kanske tror. OvanstÄende, tillagt för att tilldela ett inspelat makro till en kommandoknapp i Excel, Àr processer som kan automatisera arbete pÄ arbetsplattformen.

Kombinera ett enkelt bord

Det finns flera sÀtt att ansluta Excel-dokument, den hÀr gÄngen visar vi dig de enklaste av de befintliga. Hur som helst, kom ihÄg att den hÀr metoden kommer att vara anvÀndbar frÀmst för inte alltför komplicerade tabeller. Utan vidare, följ dessa steg för att lÀra dig processen:

 • Den första punkten Ă€r att bestĂ€mma vilket Excel-innehĂ„ll du vill lĂ€nka till PowerPoint. Kom dĂ€rför ihĂ„g var du sparade filen tidigare.
 • För att vara en lĂ€nk pĂ„ enklast möjliga sĂ€tt öppnar du bara PowerPoint-presentationen och gĂ„r till fliken Införa.
 • VĂ€l inne mĂ„ste du hitta alternativet Objekt.
 • Tryck pĂ„ objektet, efter att ha klickat pĂ„ detta alternativ kommer en ny skĂ€rm att visas. HĂ€r Ă€r det viktigt att vĂ€lja ett alternativ Skapa frĂ„n fil Klicka sedan Undersöka
.
 • Genom att trycka pĂ„ alternativet Undersöka
 FilsökningsskĂ€rmen dyker upp, nu behöver du bara hitta dokumentet i Excel-format och klicka öppentryck pĂ„ acceptera och vĂ€nta pĂ„ skĂ€rmuppdateringen.
 • Som du kommer att se kommer innehĂ„llet i ditt Excel-dokument att visas i Powerpoint sida.

Kombinera Excel och PowerPoint för mer komplexa tabeller

OvanstÄende procedur fungerar utmÀrkt för enkla tabeller, men kan vara knepigt nÀr dokumentet har mycket innehÄll. Av denna anledning finns det ocksÄ ett lite mer avancerat alternativ under dessa omstÀndigheter

 • Följ stegen i föregĂ„ende process eftersom de kommer att vara nödvĂ€ndiga för att skapa sammanfogningen mellan tabellen Överstiga och rutschbanor PowerPoint.
 • I alla fall, vĂ€lj det dynamiska objektet (det vill sĂ€ga tabellen) och ta bort det frĂ„n bilden. Oroa dig inte, vi kommer att fĂ„ tillbaka denna information och du kan organisera den pĂ„ ett bĂ€ttre sĂ€tt.

Anta att du har en liten tabell och ett diagram i ditt dokument, kommer du att mÀrka att bÄda objekten visas nÀr du skapar en enkel lÀnk pÄ ett slarvigt sÀtt. Följaktligen rekommenderas ocksÄ att göra ett diagram i Excel som hÀmtar data frÄn flera ark, och Àr viktigt för att lÀnka mellan Excel och Power Point, lÀnkning som kan göras genom att följa dessa steg:

 • Kopiera den önskade Excel-tabellen och gĂ„ till PowerPoint, gĂ„ till startfliken och sedan till Klistra.
 • I Klistra in, leta efter ett alternativ Limmad sĂ€rskildkommer ett alternativ att visas inuti Klistra in lĂ€nkenVĂ€lj Microsoft Excel-kalkylbladsobjekt och klicka pĂ„ Acceptera.
 • Som du kommer att se kommer det valda innehĂ„llet att kopieras korrekt.
 • Om du har flera objekt i Excel-tabellen, upprepa proceduren, vi rekommenderar att du klistrar in varje objekt pĂ„ olika bilder, det spelar ingen roll om det Ă€r diagram eller tabeller, processen fungerar för alla typer av dokument.

OvanstÄende handledning handlar om hur man korrekt kombinerar Excel-dokument, skapar kreativa och professionellt designade PowerPoint-bilder. NÀr du har skapat den hÀr lÀnken kommer det du Àn uppdaterar i Excel automatiskt att Äterspeglas i PowerPoint. Den hÀr processen kan vara vÀldigt bekvÀm nÀr du skapar en presentation pÄ jobbet eller högskolan.

0 Shares