Hur man anpassar och Àndrar rubriken pÄ min blogg eller webbplats med Divi för WordPress

0 Shares

Om du har undrat hur man gör detta anpassa och Àndra rubriken pÄ min blogg eller webbplats med Divi för WordPress? HÀr förklarar vi stegen du behöver följa för att fÄ det bÀsta resultatet, och din bloggrubrik kommer att hÄllas sÄ snygg som möjligt.

WordPress Àr en fantastisk webbplatsbyggare sÄ det Àr bÀst att komma igÄng i den hÀr vÀrlden, rubriken Àr extremt viktig i en blogg och just av denna anledning Det Àr viktigt att anpassa det till vÄra behov.

Verktyg för att anpassa rubriken pÄ min blogg eller webbplats

Först mÄste vi öppna webbplatsen som vi vill redigera eller som vi för nÀrvarande gör. I alternativfÀltet under Nedan hittar vi Divi-alternativensom vi kan göra alla typer av konfigurationer med.

Vi vÀljer delen för att anpassa teman, en meny kommer att visas dÀr vi kan anpassa hela webben, frÄn sidhuvud till sidfotvi markerar det som intresserar oss, dvs rubriken. Sedan kan vi börja med att redigera rubrikfÀltet. Genom att klicka pÄ det hÀr alternativet kan vi konfigurera typsnitt, menyhöjd, storlek och layout vi vill att den ska ha text.

Vi kan ocksÄ anvÀnda alternativ för att fÄ sidan att se renare ut, som att dölja logotypen tills vi kommer igÄng gÄ ner pÄ sidanoch Àven förstora logotypen beroende pÄ vilken enhet vi öppnar sidan pÄ.

NÄgot som ocksÄ kan vara till stor hjÀlp Àr att lÀgga till en dynamisk sökmotor i vÄr rubrik sÄ att vÄra besökare kan söka och sidan Àr mycket mer mÄngsidig nÀr det kommer till att visa innehÄll.

Andra alternativ för att anpassa rubriken pÄ min blogg eller webbplats

För att fortsÀtta anpassa vÄr header, kan vi anvÀnda redan existerande format som Divi ger oss. Klicka bara pÄ formatalternativet sÄ ser du de tillgÀngliga rubrikstilarna, och du kommer ocksÄ att kunna aktivera rubriken tills anvÀndaren gÄr online och vÀljer ordningen pÄ ikonerna i rubriken.

Det Àr viktigt att innehÄllet som lÀggs till under rubriken Àr direkt relaterat till det, och med en tydlig bild av vad vi erbjuder kan vi lÀgga till text och bilder till det Àven med Divi.

För att lÀgga till mer innehÄll i vÄr rubrik kan vi anvÀnda en extra bar som finns i samma meny dÀr det finns andra alternativ. Med den hÀr stapeln kan du lÀgga till ett kontaktnummer och Àven, om du vill, ange dina sociala nÀtverk och e-postadress.

Med Divi kan du Àndra storleken pÄ ord och Àven Àndra mÀngden utrymme mellan den ena och den andra. Förutom att Àndra typsnittet som anvÀnds och placera bakgrunden i en liten remsa. Det hÀr alternativet anvÀnds ofta för en enkel design, men det ger tittaren sÄ mycket information.

Varför Àr en bra rubrik viktig för min blogg eller hemsida?

Rubrik pÄ blogg och hemsida, Det Àr huvudelementet nÀr du gÄr in pÄ webbplatseneftersom det Àr en av de första som kan ses, förutom extremt viktig information, som varumÀrkesloggan eller vad det annonserade företaget eller produkten Àr tillÀgnad.

Av denna anledning Àr det mycket viktigt att ha en bra rubrik och hjÀlper oss att förbÀttra vÄr webbplatsranking. PÄ grund av det stora utbudet av sajter som har för avsikt att sÀlja sina produkter eller tjÀnster Àr det avgörande att skapa en webbplats som ser unik ut.

Som ett resultat kommer besökare att mÀrka skillnaden nÀr de kommer in, jÀmfört med andra webbplatser som kan erbjuda samma tjÀnster som du. Förutom utseendet och det första intrycket av en blogg eller hemsida finns det vad gör skillnad mellan att besöka sidan igen och att glömma den.

Med de ovan nÀmnda verktygen kan du skapa ett nackstöd med en mycket bra design och med alla bekvÀmligheter du vill, tack vare Divi som mall med mÄnga alternativ.

0 Shares