Hur man anpassar och Àndrar anvÀndarnamnet pÄ lÄsskÀrmen i Windows 10

0 Shares

Om du har en dator med operativsystemet Windows 10, men ÀndÄ inte kan mÄnga saker; dÄ kan du lÀra dig att göra det pÄ ett praktiskt och enkelt sÀtt, frÄn att veta hur programmen fungerar till hur du tÀnker anpassa eller förÀndra anvÀndare pÄ lÄsskÀrmen.

Detta operativsystem Àr mycket komplett och anvÀndbart, det kommer att göra ditt liv bekvÀmare och sÀkrare; Inklusive mÄnga fördelar för olika anvÀndare; PÄ samma sÀtt kommer du alltid att ha tillgÄng till supportinformation pÄ den officiella Microsoft-webbplatsen i hÀndelse av tveksamhet eller olÀgenhet.

Varje dator lÄter dig anpassa din anvÀndarprofil till vad du föredrar genom att visa bilden valt pÄ lÄsskÀrmen eller starta; som kan vara ett familje- eller personligt foto eller ett som relaterar till organisationen, oavsett ditt val, kommer du att enkelt och enkelt kunna Àndra det.

Om du har en bestÀllning för personligt bruk eller bara anvÀnder den, betyder det inte att du inte kan dela upp din information i olika sessioner; I denna mening kommer oberoende anvÀndare att hjÀlpa dig att kontrollera dina filer pÄ ett mer praktiskt sÀtt och om du vill att var och en av dem ska kunna göra det du kommer att kunna justera.

Byt namn pÄ en anvÀndarprofil pÄ lÄsskÀrmen

Om du vill kan du enkelt Àndra ditt anvÀndarnamn eller fotot som identifierar dig samt Àndra bilden som visas pÄ lÄsskÀrmen; i princip om du har en dator med Windows 10 kommer du att göra som nÀmnts ovan efter nÀsta steg.

Att Àndra eller Àndra hur det visas pÄ lÄsskÀrmen samt bilden eller fotot som visas Àr vÀldigt enkelt; i grund och botten Àr det nödvÀndigt att bestÀmma vilken Windows 10 version installerat pÄ din dator, hem eller professionellt.

Genom konfiguration

För att komma igÄng mÄste du gÄ till start och vÀlja instÀllningar, gÄ sedan till konton och söka efter din information; Àven löpande och markerar var det Àr skrivet hantera mitt Microsoft-kontoen sida öppnas dÀr och du kan behöva identifiera dig.

Hitta sedan alternativet för fler ÄtgÀrder sedan redigera profil, i detta skede kommer du att kunna följa redigera namn eller bild; slutligen, spara Àndringarna och starta om datorn, pÄ sÄ sÀtt Àr alla Àndringar klara.

FrÄn kontrollpanelen

Det första du bör göra Àr att gÄ till kontrollpanelen, vÀlj alternativet för kontoÀndring och klicka pÄ platsen dÀr det stÄr kontotyp; identifiera dessutom profilen du vill Àndra och tryck pÄ knappen för att komma insedan kan du vÀlja att byta namn, hitta den nya informationen och slutligen spara dina Àndringar.

Kommandon

Du kan göra detta pÄ flera sÀtt, det första Àr genom att trycka pÄ Windows-tangenten + R.den andra via userpasswords2 eller netplwiz; Efter det kommer ett fönster med namnet pÄ anvÀndarkonton upp pÄ skÀrmen, vÀlj det du vill Àndra, klicka pÄ egenskaper, skriv in data för det nya namnet och acceptera.

Via Windows Pro

Det Ă€r viktigt att Ă€ndra sprĂ„ket i Windows för att bĂ€ttre navigera i menyn och förstĂ„ informationen fullt ut; senare till Ändra anvĂ€ndarnamn PĂ„ lĂ„sskĂ€rmen kan du göra detta genom att öppna ett webblĂ€sarfönster.

StÄ Àven med höger musknapp pÄ datorn och vÀlj var det stÄr hantera, successivt kommer du att kunna se fönstret, vÀlja anvÀndare och lokala grupper, senare vÀlj den anvÀndare du vill Àndra och efter att ha högerklickat hittar han alternativet att byta namn, i slutet skriver han ett nytt Nick och accepterar.

Ändra bakgrunden pĂ„ lĂ„sskĂ€rmen

Det finns sÀtt att organisera din dator som att ge dina appar namn som lÀtt kan identifieras, pÄ samma sÀtt kan du Àndra bilden pÄ lÄsskÀrmen sval eller behaglig syn nÀr du springerför det kommer att vara det första du ser.

I den meningen, om du inte gillar det du fÄr som första intryck pÄ lÄsskÀrmen eller om du bara vill Àndra det; gÄ sedan till instÀllningar, gÄ till dÀr det stÄr anpassning, vÀlj sedan bilden i bakgrunden eller om du vill ha en egen behöver duGÄ in i presentationen och voila du har redan Àndrat det.

0 Shares