Hur man anpassar musen eller muspekaren i Google Chrome

0 Shares

Dagens teknik Àr viktig för mÄnga mÀnniskor dÄ de flesta anvÀnder den dagligen, oavsett om det Àr via tv, dator eller mobil enhet. Detta beror pÄ att de mÄnga teknologierna vi har till hands gör varje daglig uppgift mycket lÀttare, som att kunna kommunicera med familjemedlemmar, spel, och mycket mer.

Och Àven om var och en av dessa aspekter och hur de anvÀnds kan skilja sig frÄn person till person, till exempel nÀr du anvÀnder sociala nÀtverk, Àr den roll de spelar pÄ daglig basis obestridlig.

AnvÀndningen av elektroniska enheter som mobila enheter och datorer har dock medfört nÄgot viktigt som mÄnga företag uppmÀrksammar, det vill sÀga personalisering.

Det Àr processen (mer Àn nÄgot annat estetiskt) genom vilket vi kan Àndra utseendet och kÀnslan för dessa enhetervilket gör anvÀndningen mycket mer personlig. Detta gör att vÄra mobiltelefoner verkligen kÀnns som vi, och samma sak med datorer, som till viss del Àr en förlÀngning av oss sjÀlva nÀr det gÀller innehÄll, samtal och information vi har.

Men den stora frÄgan Àr: kan vi göra detta med varje liten detalj i vÄr utrustning? Mycket av svaret Àr ja. NÀr det kommer till en dator kan vi Àndra mÄnga aspekter av den, frÄn operativsystemet till utseendet, driften och mycket mer; och detsamma kan sÀgas olika program.

Även om detta inte alltid Ă€r fallet med webblĂ€sare, som du kan se i Safari, som vanligtvis Ă€r lite begrĂ€nsad nĂ€r det gĂ€ller anpassning, men Krom, det Ă€r inte frĂ€mmande som vi kan Ă€ndra till markören i den, som vi kommer att prata om nedan.

Hur Àndrar jag markören i min Chrome-webblÀsare?

Chrome Àr en av de webblÀsare som har blivit extremt populÀra pÄ grund av dess intuitiva anvÀndarvÀnlighet, hastighet och Àven möjligheten att anpassa. NÀr du söker efter alternativa webbplatser i Chrome kan du Àndra mÄnga av objekten som visas pÄ din skÀrm, Àven inklusive markörens utseende.

Men du kan inte Ă€ndra det med bara Chrome, för detta mĂ„ste du installera tillĂ€gget frĂ„n Chrome-tillĂ€gget och produktbutiken. Du kan göra detsamma genom att gĂ„ till startsidan Chrome webbutik och skrivande “markör” i sökmotorn.

Du kommer att se mÄnga olika resultat hÀr, men tillÀgget vi rekommenderar Àr Custom Cursor for Chrome, ett tillÀgg som inte bara lÄter dig vÀlja en kurs frÄn en stor samling, utan ocksÄ lÄter dig ladda upp din egen som du kan anvÀnda.

Du kan göra detta genom att ladda upp en bild till utveckling och konfigurera den för att anpassa sig till marköranvÀndningen hur du vill. Vi rekommenderar dock att det Àr en bild i PNG-format som skiljer sig frÄn andra typer av format sÄ att endast markören Àr synlig som du vill och inte en fyrkantig bild.

Observera ocksÄ att du kan ladda ner andra tillÀgg, om du inte gillar det, som har sina egna markörer, om du letar efter en specifik stil eller typ att anvÀnda.

Vad mer kan jag Àndra i Chrome?

Chrome Àr en ganska bra webblÀsare elastisk vad gÀller vad du kan Àndra pÄ dess grÀnssnitt dÀr du kan Àndra temat via dess temabutik eller till och med ladda upp ditt eget.

Du kan ocksÄ Àndra fÀrgerna eller bakgrunden pÄ skÀrmen Ny flik och mycket mer, men om du inte kan Àndra nÄgot specifikt, som markören, kan du anvÀnda tillÀgget Chrome webbutik och dÀrmed förÀndra nÀstan allt.

0 Shares