Hur man anpassar din Android Mobile MIUI-stil med “My Launcher”

0 Shares

Att Àndra Android-startprogrammet Àr ett av de enklaste sÀtten att anpassa din telefon. Sedan ska vi förklara SÄ hÀr anpassar du din Android MIUI-mobilstil med Mi Launcherš.

Men först, lÄt oss börja med att förstÄ nÄgra av termerna för att öka din kunskap i denna tekniska tidsÄlder dÀr vi stÀndigt stÄr inför uppdateringar och förbÀttringar vÄra smartphones.

Betydelse och funktion för startprogrammet pÄ en Android-mobiltelefon

Launcher betyder “launcher” pĂ„ engelska och dess funktion Ă€r att organisera och starta applikationer. Det Ă€r med andra ord en applikation som kör andra applikationer. Det Ă€r ett av de viktigaste verktygen i en mobiltelefon.

Launchers Àr mycket anvÀndbara eftersom de lÄter dig enkelt komma Ät applikationer och gör uppgiften att organisera dem mycket enkel. Vad mer ger ett brett utbud av anpassning. Det bidrar till och med till att telefonen fungerar smidigt, det vill sÀga det kan hjÀlpa den att gÄ lite snabbare.

Varje Android-telefon har sin egen startprogram, konfigurerad av tillverkaren. Men du behöver inte vara med den för alltid, du kan Àndra den och anpassa din mobiltelefon genom att lÀgga till en vÀldigt rolig, elegant och originell touch till den. Det finns ett brett utbud av launchers pÄ marknaden.

Du kan ladda ner dem frÄn Google Play, Genom att göra detta har du i de flesta fall en guide som guidar dig genom installationsprocessen. SÄ du kan anpassa din Android MIUI-mobilstil med My Launcher.

Anpassa din Android MIUI-mobilstil med Mi Launcher

Bland alla launchers som finns tillgĂ€ngliga för Android finns det en: “Mi Launcher”. Det hĂ€r Ă€r lanseringen ger dig MIUI-upplevelse.

Om du gillar anpassningsskiktet som erbjuds av mobila enheter frÄn en kinesisk tillverkare, kommer den hÀr lanseringen att vara perfekt för dig. Det Àr inte en officiell MIUI-starter, men Àr ganska nÀra sin stil. För att ladda ner den till en Android-mobil mÄste du följa stegen nedan:

  1. GĂ„ till Google Play Butik och lĂ€gg till “My Launcher” i sökmotorn.
  2. Installera.
  3. Konfigurera startstartsÀndringen pÄ din mobiltelefon.

FrÄn och med nu kommer din telefon att ha en presentation som Àr mycket lik, om inte identisk, den som Àr installerad pÄ kinesiska telefoner. Flera skÀrmar, widgets, form och fÀrg pÄ ikoner eller knappar, allt kommer att följa MIUI-stil, en mycket tydlig trend pÄ de senaste smartphones för tillfÀllet.

Vissa Mi Launcher-funktioner

Genom att ladda ner startprogrammet i frÄga via Google Play hittar du mÄnga intressanta funktioner som gör att du kan anpassa MIUI-stilen pÄ din mobila Android med Mi Launcher.

Till exempel kommer startprogrammet att föreslÄ eller rekommendera nÄgra appar som du kanske gillar, sÄ att du kan utöka din kunskap om apparna som ocksÄ kommer att göra ditt liv enklare.

Du kommer att ha tillgÄng till mÄnga teman för att anpassa din telefonsom kommer att markera dina ikoner och andra aspekter av enheten. Du kan Àndra skÀrmorienteringen, det vill sÀga du vÀljer hur du vill visa och anvÀnda telefonens skrivbord, vertikalt eller horisontellt, eller sÄ blockerar du den automatiska rotationen av Android-applikationen.

Med “My Launcher” har du Ă€ven möjlighet att dölja vissa applikationer pĂ„ din Android-enhet som du inte vill att andra ska anvĂ€nda. Detta Ă€r mycket anvĂ€ndbart för att övervaka och hantera anvĂ€ndningen av din enhet av familj eller vĂ€nner.

Om du vill att din skÀrmbakgrund ska rulla eller inte, kan du ocksÄ anpassa den med den hÀr launchern vi pratar om. Du kan ha full kontroll över utseendet och organisationen av din enhet.

Genom att anvÀnda šMi Launcherš kommer du att upptÀcka vad den Àr till för och hur mÄnga Àndringar och justeringar du kommer att ha till ditt förfogande pÄ din Android-telefon. Njut av en mer bekvÀm och tillfredsstÀllande anvÀndning av din telefon med ny MIUI-stil.

0 Shares