Hur man ändrar storlek och färg på muspekaren – Windows 10

0 Shares

Datorer är mycket användbara idag. Detta beror på att det finns många uppgifter som är beroende av att använda denna hårdvara. Därför är det alltid nödvändigt att uppdatera dem regelbundet. Ett sätt vi kan göra detta är att anpassa dem efter vår smak.

En av de saker vi kan göra är byt tapeter och dessa grundläggande saker, men det finns något vi kan konfigurera för att göra det mer original. Det handlar om att byta muspekare. Så stanna här och ta reda på hur du kommer att kunna placera musen efter dina önskemål.

Vilka är sätten att ändra muslayouten i Windows 10?

Ett sätt att anpassa din dator är: ändra färg och storlek muspekaren. Det blir enkelt så vi visar dig hur du ska göra.

Använda kontrollpanelen

Ett sätt att göra valfri konfiguration på Windows är: förbi systemets kontrollpanel. Här kommer du att kunna göra inställningar för att ändra storleken på musen.

Du måste öppet Windows startmenyAntingen genom att trycka på Windows-tangenten på ditt tangentbord eller i det vänstra hörnet av skärmen. Klicka sedan på sökmotorn och skriv “Kontrollpanelen”. Här kommer du att öppna alternativet “Personlig anpassning och utseende”.

Här kommer du att se en rad alternativ och ett av dem säger “Personalisering” som du ska ange. Här kommer ett sidofält upp till vänster, där klickar du på “Ändra muspekare” så öppnas fönstret “Musegenskaper”. Så du kan välj musmodell Vad gillar du merklicka sedan på “OK” för att spara ändringarna.

Från konfiguration

På en annan systemwebbplats där du kommer att kunna ändra musikonen, se “Systemkonfiguration” i Windows 10. gå till boot windows som i föregående fall och klicka på “Inställningar”.

När du är där kommer du att vara det tryck på ett åtkomstalternativ sedan den som säger markör och pekare. Här ser du alla justeringar du kan göra på indikatorn, du kommer att kunna öka storleken och ändra den färg du vill ha. Detta gör att ändringarna görs på din dator.

Hur installerar och använder jag anpassade pekare på min dator?

Om du är trött på markörerna installerade av Windows 10 och vill ändra dem, måste du ladda ner och installera dessa nya markörer. Av denna anledning kommer vi att visa dig hur man laddar ner dem gratis och att de är funktionella för ditt team och framför allt iögonfallande.

En av sidorna kommer du att kunna ladda ner markörer för PC Det finns på Deviantart-webbplatsen. På den här sidan kommer du att kunna hitta alla typer av markörer för din Windows-dator, oavsett vilken version av operativsystemet din dator har.

På den här sidan behöver du bara välja markörerna så ser du nedladdningsalternativet i fältet till höger. När nedladdningen är klar kommer du att gå till mappen där nedladdningen är lagrad och du ska packa upp den. Nu ska du gå in och du ska välja och trycka på höger musknapp. Sedan klickar du på “Installera” och därmed kommer markörpaketet att installeras på din dator.

Sedan måste du följa en process för att ändra den ordna om musen antingen från kontrollpanelen eller från Windows 10-inställningarna.

Var sparas nedladdade anpassade pekare på min dator?

Vi påminner dig om att när du laddar ner ett nytt ikonpaket för att ändra det du har i markören, den nedladdade datan kommer att finnas i nedladdningsmappen dator. Annars kommer det att finnas i mappen du väljer att lagra det i, eftersom det inte kommer att flyttas till den ursprungliga mappen med systemikoner.

Hur lägger jag till effekter till indikatorn för att markera mina rörelser på PC?

Det är en sak att sätta den nya pekaren på vår dator och det är en helt annan att lägga till effekter till musen med skjut den från sida till sida. Detta kan göras från systeminställningen, när du väl är i installationen anger du bara “Enhet”.

Alternativet “Mus” kommer att visas i det vänstra sidofältet och tryck på det. Klicka sedan på “Ytterligare musalternativ”. Härifrån kommer ett nytt fönster att visas som heter “Mouse Properties”, tryck på indikatoralternativen.

Nu, för att lägga till effekter, kommer du att markera rutan “Visa pekarspårning” och höja ribban. Sedan väljer du den som säger “Visa pekarens plats genom att trycka på CTRL” och så vidare du kommer att lägga till effekter till indikatorn din mus.

0 Shares