Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man ändrar Netflix-språket från engelska till spanska på min Android-telefon eller iPhone (exempel)

Netflix ger oss underhållning och nöje Eftersom det låter oss njuta av miljontals filmer och serier online, naturligtvis i bästa kvalitet, är det inte konstigt att det är en av de mest använda plattformarna. Netflix kan ha allt på engelska i början; Men här ska vi lära dig att ändra Netflix-språket från engelska till spanska.

Efter att ha läst den här artikeln kommer du att veta hur du ändrar språket på Netflix så att du kan ladda ner allt innehåll du vill se, utan internet, även på det språk du väljer, i det här fallet spanska.

Redigera språk från Android eller iPhone

Stegen att följa är från den mobila enheten för att öppna appen Netflix en gång där

 1. i ditt konto, välj
 2. när du ser en lista med alternativ att välja mellan.
 3. Klicka sedan och välj.
 4. I det här alternativet kommer du att titta.
 5. Välj ställ in som och klicka
 6. På detta sätt kommer konfigurationen att sparas

Ändra Netflix-språk i undertexter

Netflix först visar den bara de fem eller sju viktigaste språken. Endast de två mest lämpliga språken för de nedladdade titlarna kommer att visas.

 1. Från din iPhone eller Android-enhet från ditt Netflix-konto
 2. Tryck
 3. Att välja
 4. Öppna den och välj vad du vill ha.
 5. Kom tillbaka till med din valda undertext.

Varför kan du inte se undertexterna på det valda språket?

Det kan finnas tillfällen då undertexterna inte kommer att vara tillgängliga på detta språk i en serie eller film att du spelar vid det här laget. När språket är väldigt nytt kommer det inte att vara tillgängligt för tillfället, du kan behöva vänta lite för att njuta av innehållet.

Även om detta fel är sällsynt, eftersom det i fråga om spanska är det språk som finns på plattformen som direktör.

Ett annat dilemma som kan uppstå är att din mobilapplikation är det föråldrad eller att mobiltelefonen är väldigt föråldrad. Om du har en dator tillverkad före 2014 visar vissa språk inte bildtexter på dessa datorer.

Ändra Netflix-språk för allt innehåll

Om du vill ändra språket för undertexterna eller ljudet i allmänhet i innehållet Netflix i synnerhet. Du kan också ange ditt föredragna undertextspråk, vi förklarade detta mer i detalj i vår nyligen publicerade recension. Men i det här fallet, som vi löser här, måste du göra följande:

 1. Välj är till höger längst ned, du måste göra detta medan
 2. Välj sedan filen du vill ha i menyn och ljudet som visas på skärmen.

Å andra sidan, om vad du vill ändra språket i allt innehåll som kommer att synas på ditt Netflix-konto måste du:

 1. Välj en annonserad titel.
 2. Välj vilken som är nere till höger
 3. Byt sedan

OBS dessa ändringarna träder i kraft på alla enheter som du använder på ditt Netflix-konto, där du ställer in standardspråket. Netflix gör det bättre i vissa länder än andra, vi har sammanställt en lista över dessa länder, kontrollerat om ditt finns där och få ut det mesta av din anslutning.

Så enkelt är det med dessa få steg du kan ändra ljud- eller undertextspråk för dina favoritserier eller filmerMed denna ändring kan du också navigera i vissa Netflix-alternativ mer bekvämt, eftersom några av alternativen du ser och tittar på på den plattformen kommer att konfigureras på rätt språk.