Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man ändrar min plats på iPhone, iPod eller iPad | Ange en falsk plats (exempel)

I dagens artikel får vi se hur jag ändrar min plats på iPhone, iPod eller iPadi princip kommer vi att se hur man placerar en falsk plats på vilken iOS-enhet som helst.

¿Vad kan vara orsaken till den falska platsen? Faktum är att det kan finnas många anledningar till att du vill förfalska din plats. En är integritetsfrågan, som för många människor är ett mycket känsligt ämne. Alla applikationer, på ett eller annat sätt, får ständigt tillgång till vår data.

Om du vill kunna göra något utan att någon vet, bör du veta hur du aktiverar och inaktiverar GPS-glokalisering på iPhone och Android

Det är därför integritet är så viktigt, och ännu mer frågan om vår plats. Så vi kommer att visa dig lite nedan hur du ändrar din plats och använder en falsk. Även om hur man förhindrar appar från att komma åt min plats.

Självklart är det bättre att undvika att stänga av telefonens GPS vid olycka och stöld och då går den inte att hitta.

Ändra min plats i iOS och ange falsk plats

Ändra plats för att visa filen helt annorlunda än den nuvarande platsen. För detta behöver vi en applikation som gör att vi kan förfalska platsen.

Faktum är att det kan finnas olika anledningar till att en person inte vill att sin nuvarande plats ska vara känd. Det kan vara för privatlivet, kanske viktigast av allt, för att hindra någon från att hitta dig osv.

Observera att du måste jailbreaka din mobila enhet för att slutföra denna handledning. En av de bästa är utan tvekan LocationFaker, som fungerar utmärkt.

För att kunna öppna LocationFaker vi måste gå till Cydia och klicka sedan på sökfliken som ligger i den nedre zonen. Efter det skriver vi bara “LocationFaker”Och börja leta. Välj sedan applikationen och installationen börjar.

Efter att ha installerat programmet och öppnat det. Du kommer att kunna se på kartan att en grön nål med vår verkliga plats visas. Men allt du behöver göra är att hålla fingret på stiftet och flytta det för att ändra platsen.

Om du tittar på knappen i det nedre vänstra hörnet ska det stå “FÖRUTOM“När du har hittat den plats du vill ha, tryck bara på knappen vi pratar om för att slå på den så att den stannar”“Och på så sätt får du din falska plats.

Hur man ändrar min plats och förfalskar min plats

Skillnaden mot iOS och Android är ganska anmärkningsvärd. För det är något mer komplicerat än så falsk GPS-position på Apple-enheter. För Android är det ganska enkelt, och i många fall behöver du bara ladda ner appen, och det är allt.

Men med Apple-enheter är det enda sättet att uppnå detta genom jailbreak. Bortsett från appen vi nämnde ovan kan du använda andra som LocationHandle, Fake GPS eller FakeMyi.

Men om problemet handlar om integritet och du inte vill att någon av dina appar ska komma åt din plats, är det bästa du kan göra att bara hantera det i Inställningar.

Vi tänker göra det Inställningar> Sekretess> Plats och här kan vi säga vilka appar som kan använda din enhets GPS och vilka som inte kan. Så om integritet är ett problem kan du hantera din mobiltelefons GPS-användning från den här sektionen utan problem, vilket förhindrar att någon applikation vet din exakta plats.

Vi hoppas att du hittade den här handledningen om att ändra platsen på iPhone och ställa in en falsk plats användbar för dig. Kom ihåg att vi har flera handledningar relaterade till detta ämne, vi pratade också om att sätta din plats i WhatsApp-status eller hur man använder Google Maps offline.