Hur man Àndrar min Instagram-profilbild frÄn iPhone Android eller PC

0 Shares

Som alla vet Àr det sociala nÀtverket Instagram kÀnt för alla som en av plattformarna som lÄter dig dela videor och bilder med dina kontakter. Det skapar för nÀrvarande nya funktioner som alla kan anvÀnda. Men det finns nÄgra som vi inte vet hur man gör frÄn olika enheter.

DÀrför ger vi dig följande handledning för att lÀra dig Hur man Àndrar min Instagram-profilbild frÄn iPhone, Android eller PC.

Tidigare var det omöjligt att utföra eller anvÀnda vissa funktioner pÄ denna Instagram sociala plattform som var fullt möjliga pÄ andra som Facebook eller WhatsApp. Men tack och lov gör Instagram det viktiga förÀndringarsom för nÀrvarande rankar den som en av de mest anvÀnda av anvÀndare av sociala nÀtverk i vÀrlden.

Av denna anledning har vi gjort allt för att tillhandahÄlla artiklar som lÀr dem att anvÀnda detta sociala nÀtverk och göra Àndringar i ditt team Android, iPhone eller PC. SÄ att du kan Àndra bilden jag har pÄ min Instagram-profil frÄn iPhone, Android eller PC, det Àr vÀldigt enkelt och du behöver bara övervÀga instruktionerna nedan.

Hur man Àndrar min Instagram-profilbild frÄn iPhone, Android eller PC

NÀsta metod kommer vi att lÀra dig att lÄta dig Àndra min Instagram-profilbild frÄn iPhone, Android eller PC. Det kommer att tillÄta dig att göra detta i fall dÀr du Àr uttrÄkad av bilden du har angett som din profil. Eller nÀr du bara vill göra Àndringar och visa olika bilder pÄ din profil varje dag.

Att lÀra sig att göra dessa förÀndringar tillÄter oss personifiera vÄrt konto pÄ ett sÀtt som gör att vi kÀnner oss mer identifierade med det vi vill visa för vÄra kontakter. Antingen för produkten vi erbjuder eller varumÀrket. Kort sagt, om vi anvÀnder Instagram oftare skadar det aldrig att kÀnna till dess olika funktioner och kunna anvÀnda dem.

SÀttet du ska göra den hÀr operationen och du kan Àndra din Instagram-profilbild. Det kommer att vara detsamma oavsett vilken enhet du anvÀnder, oavsett om det Àr en Android-kompatibel enhet. PÄ din iPhone eller persondator kommer du att följa samma steg som vi visar nedan.

Ändra din Instagram-profilbild

AnvÀnd först din hÄrdvara för att komma in i Instagram-applikationen, sedan mÄste du logga in. NÀsta steg Àr att gÄ till din profil, du kan göra det genom att trycka pÄ anvÀndarikonen i det nedre högra hörnet. NÀr du Àr klar öppnar du din profil.

NĂ€r du Ă€r i din profil vĂ€ljer du ett alternativ Redigera min profil, Om du trycker pĂ„ kommer du till en annan skĂ€rm dĂ€r du ser din profilbild. Nedan finns alternativet Ändra profilfoto. Klicka pĂ„ det hĂ€r alternativet och det kommer att visa dig alternativ sĂ„ att du kan vĂ€lja ett foto frĂ„n fotogalleriet som du klippt ut tidigare.

Du kan ocksÄ hitta andra alternativ som gör att du kan lÀgga till en liten legend om dig sjÀlv, och du kan ocksÄ lÀgga till en lÀnk till nÄgra Hemsida. NÀr du placerar en bild och du har problem med att beskÀra den. Vi kanske föreslÄr att du gÄr till Play Store eller App Store och du kan hitta en app som hjÀlper dig att anpassa och rama in ditt foto, till exempel Canva.

NÀr du har slutfört denna operation kommer du att Àndra fotot pÄ din Instagram-profil och ge det ett nytt utseende profil att han definitivt behövde det. Denna metod kan tillÀmpas, som vi sa, pÄ vilken enhet eller hÄrdvara du Àn anvÀnder för att komma Ät ditt konto. Instagram.

Och det var sÄ vi visade dig Hur man Àndrar min Instagram-profilbild frÄn iPhone, Android eller PC. PÄ ett vÀldigt enkelt sÀtt, sÄ att du kan identifiera dig för dina kontakter pÄ Instagram med endast ett foto som matchar din personlighet eller de företag du anvÀnder pÄ denna plattform för att marknadsföra dina produkter eller varumÀrke.

0 Shares