Hur man ändrar land i Google Play Butik utan kreditkort

0 Shares

Det bör noteras att Google Play Store är en butik med mobilapplikationer för enheter med operativsystemet Android. Den listar alla applikationer och program som är designade för enheter med Googles operativsystem, som smartphones och surfplattor.

Dessa applikationer ingår i katalogen Spela butik säkerställa säkerhet och acceptans av företaget. På samma gång, är den mest använda eller använda digitala butiken av användare över hela världen. Det idealiska är att uppdatera den till den senaste versionen

I Play Store-katalogen kan du hitta många olika produkter, du kan hitta applikationer med tjänster för: filmer, spel, låtar, tidningar och till och med böcker, kort sagt är det en bred värld av produkter för användarna.

Utan betalningsmetod kan du ändra land i Google Play Butik

Det är viktigt att förstå att om du kan ändra ditt land i Play Butik utan att betala med ett kredit- eller betalkort. För att uppnå detta måste du följa stegen som kommer att förklaras nedan, så att du får önskat resultat.

Först och främst, för att använda Play Butik i ett annat land, måste du “skapa ett Google-konto för det land du vill lägga till”. För om du vill göra det här steget med ett checkkonto så fungerar det inte för dig om du inte använder en betalningsmetod som inte är lämplig för denna utveckling.

På samma sätt, för att genomföra denna process, är det absolut nödvändigt att du har Bakom VPN som fungerar på Android. Då behöver du skapa ett “nytt Google-konto” men även använda ett VPN med den landplats du vill lägga till.

Det finns många olika VPN där ute, men Tunnelbjörn Detta är ett bra alternativ, i sin tur ger det användarna gratis megabyte. Dessutom kan du skapa ett konto i vilket land som helst, t.ex. Chile och lägga till ett telefonnummer från Spanien, det är inget problem.

Du måste också “Ta bort nuvarande Google-konto”Denna process kan uppnås genom att gå till “inställningar” och välja “konton”, söka efter “Google” och klicka på “Radera konto”.

Då måste de “Radera data från Play Butik” Du kan göra det på följande sätt: stäng applikationen, gå till “Android-inställningar”, hitta avsnittet “applikationer”, välj “Google Play Butik”, gå till avsnittet “lagring” och sedan “radera data”.

Efter att ha följt dessa steg bör du öppna det installerade VPN-nätverket och välj land som du vill skapa ett Google-konto med vet jag redan att jag tror. När du har slutfört dessa steg kan du öppna Play Butik igen.

När du skapar ett nytt konto kan du välja att inte betala

Du har bara Logga in med de uppgifter du angav för det nya Google-kontot. Det är en väldigt enkel procedur och det viktigaste är att du kan göra det utan att göra en betalning.

På samma sätt, när du går in i Play Butik, kommer du att märka att de produkter du vill ha kommer att identifieras med valutan i det valda landet.

Med dessa enkla steg kan du ändra land i Play Butik utan att behöva investera pengar. Detta är ett bra alternativ om du inte har resurserna eftersom att skapa ett nytt konto kommer att spara pengar.

I sin tur kan människor fortfarande förbättra sin telefoniupplevelse genom att ladda ner applikationer. Denna digitala butik har alla alternativ om du vill ladda ner en app för att installera den. Det gör det till och med enkelt att byta land utan betalningsmetod.

Enkelt uttryckt, Google Play Butik ger användarna lättförståeliga funktioner. För om du någonsin behöver ändra ditt land och du inte vet hur du ska ändra eftersom du inte har någon betalningsmetod, kommer dessa enkla steg att vara till stor hjälp. Dessutom har detta verktyg säker och högkvalitativ programvara.

Vi hoppas äntligen att den här artikeln hjälpte dig. Vi vill dock gärna höra från dig. Kunde du ändra ditt land i Google Play Butik utan ett kreditkort? Känner du till någon annan metod för att göra detta? Lämna oss dina svar i kommentarerna.

0 Shares