Hur man ändrar karaktären i GTA 5 steg för steg – Grand Theft Auto 5

0 Shares

Det finns ett talesätt som säger att variation är smak, och det är ofta sant för när vi upplever allt i vårt liv i termer av vad vi gillar och inte gillar, kan vi ge oss själva livserfarenhet på grund av våra erfarenheter.

Detsamma kan gälla alla aspekter av livet, från mat, resor, filmer, till och med videospel, tro det eller ej. I TV-spel, Du kan få tillgång till ett brett utbud av spelbara aspekter som kan göra ett videospel mycket mer underhållande, som klasser i MMORPGs, olika vapen i FPS och till och med kortlekar i TCG.

Det faktum att videospelet ger en förlängning många olika sätt att göra samma sak, att njuta av det och göra det i din egen stil gör det mycket mer speciellt än andra. Många tv-spel tog notis och ville göra något annorlunda och mer varierat så att de kunde samla så många spelare som de letar efter samma sort eller en viss stil.

Detta har kommit till det yttersta där det finns spel som kan spelas på väldigt olika sätt, som Deus Ex, där du kan vara smygande eller helt aggressiv. Men om du vill ha ett tydligare exempel i ett mer populärt tv-spel kan vi prata om GTA V så att du kan installera det på din Windows- eller Mac-dator.

Inom Grand Theft Auto VDu har många olika sätt att göra saker, köpa fastigheter, modifiera karaktärer och till och med slutföra uppdrag. Men mycket av detta går hand i hand med en av de bästa speldetaljerna: kraften att byta karaktärer.

Varför ska du byta karaktärer i GTA 5?

Grand Theft Auto är en tv-spelsaga utvecklad av Rockstjärna, som i allmänhet präglas av stil Sandlåda och med tillgång till en stor karta som kan utforskas. Denna formel har inte förändrats mycket med tillkomsten av nya titlar i sagan, snarare har den uppdaterats, vilket gör samma spel mer tilltalande. Och även GTA 5 används av många spelare för att tjäna pengar.

GTA 5 är ett bra exempel på detta, eftersom det är den senaste titeln i serien kan man säga att allt de gjorde innan de satte ihop på ett bättre sätt. En av de största faktorerna är byta karaktärerFör det finns tre huvudkaraktärer i spelet som du kan styra när du vill.

Många uppdrag innebär att kontrollera dessa karaktärer på ett sådant sätt att de kan utföra handlingar oberoende, var och en av dem har specialitet inom ett specifikt område.

Men utanför uppdragen är det viktigt att göra detta för att klara solouppdragen och kunna utveckla huvudhistorien på ett sådant sätt att vi kan slutföra spelet fullt ut.

Hur byter man karaktärer?

För att historien om spelet kretsar kring Trevor, Michael och Franklin; du måste göra massor av aktiviteter med var och en av dem på och utanför uppdrag. För att kunna ändra var och en av dessa karaktärer när du vill måste du göra en enkel snärta med fingrarna när du spelar spelet på konsolen.

Allt du behöver göra är att trycka nedåtpiloch sedan använda joystick; du måste välja den karaktär du vill ha.

Denna process är mycket enklare på PC eftersom du kan växla mellan tre olika tecken genom att bara trycka på tangenterna F5, F6 och F7 spela som Michael, Franklin och som Trevor i samma ordning.

0 Shares