Hur man ändrar filutforskaren för andra alternativ

0 Shares

Det är något som vi av en eller annan anledning använder dagligen i Redmond-systemet. Specifikt med Windows File Explorer hänvisar vi till en applikation inbyggd i systemet som har funnits i många år. Faktum är att det har utvecklats över tiden och med versionerna av systemet tills det nådde vad det är idag. Det finns många användningsområden som vi kan göra av just detta element, något som har ökat kraftigt under åren.

Ändra File Explorer för andra alternativ

Du vet säkert redan att detta är en applikation som vi använder för att navigera mellan våra driver . På detta sätt och på ett enkelt sätt kommer vi att ha möjlighet att interagera med våra filer och mappar på bästa sätt. Således kommer vi att ha möjlighet att kopiera, ta bort eller flytta dessa element på bästa sätt. Observera samtidigt att det finns flera ytterligare funktioner som Utforskare för med sig. Allt detta, som vi säger, för att öka mångsidigheten och funktionaliteten hos detta element.

Med allt och med det finns det användare som frågar mycket mer av detta viktiga element. Just därför har Redmond-företaget arbetat på en ny version av File Explorer under en tid. Detta görs för att stoppa alla som, förr eller senare, väljer att använda tredjepartslösningar i detta avseende.

Prova den nya Windows File Explorer

Visserligen är detta ett element som till stor del har utvecklats och förbättrats under åren. Men till stor del tack vare dess betydelse ber många om mer, men inte för mycket. Faktum är att på senare tid och med en mjukvara av kraften Windows 10 anser många att detta element bör genomgå en stor förändring. Och det verkar som att detta är på väg att komma, eftersom Microsoft själv, som vi berättade, fungerar i den nya File Explorer.

Man måste komma ihåg att under årens lopp har många saker förändrats och utvecklats i teknikens värld. Detta är något som avser både användningen av filer och mappar, såväl som till vissa inbyggda applikationer . Det är därför för närvarande många användare begär att Microsoft ändrar element som det vi pratar om här.

Öppna den nya Utforskaren i Windows

Det har kommenterats många gånger att Explorer har hållit sig ganska stabil, utan större förändringar, varken funktionell eller estetisk. Men som vi berättade så har det sagts så länge Microsoft är arbetar med en viktig förändring här. Faktum är att vi redan kan bekräfta att det just nu finns en ny version av denna Explorer gömd i Windows 10.

När vi väl vet detta är det mycket möjligt att du vill veta hur du ska prova allt detta från första hand, något vi hjälper dig med. Därför kommer vi att visa dig hur du kan prova denna nya version direkt. För att öppna den är det första vi gör åtkomst till den aktuella filutforskaren, till exempel genom att använda tangentkombinationen Win + E. En gång i motsvarande fönster, i navigeringsfält vi skriver följande:

skal:AppsFolderc5e2524a-ea46-4f67-841f-6a9465d9d515_cw5n1h2txyewy!App

abrir utforskare

Efter att ha tryckt på Enter-tangenten kommer skärmen att se den nya Utforskaren fil dyker upp vem vi har talat. Första hand kan vi redan se att utseendet på detta nya element inte har något att göra med vad vi är vana vid hittills. Detta är något som syftar på både den visuella aspekten och den funktionella aspekten. Naturligtvis måste du veta att även om vi redan kan bevisa det, måste det fortfarande utvecklas mycket.

Så här använder du den här nya Windows 10-appen

Det säger sig självt att den presenteras med en mycket mer aktuell design. Dessutom är det mycket mer i linje med UWP-applikationer som vi för närvarande hittar i Windows 10. Dessutom är driften extremt enkel och prisvärd för alla. Och du måste tänka på att detta är ett element som de flesta av oss använder nästan kontinuerligt i operativsystemet. Därför måste, förutom att anpassa sig till de tider som löper visuellt, detsamma ske med funktionsdelen.

nuevo utforskare

För att ge oss en uppfattning om dess enkelhet att använda, säg att i det övre högra hörnet kommer vi att se en ny knapp. Detta ger oss direkt tillgång till några av de funktioner som finns tillgängliga här, till exempel de urval. På samma sätt hittar vi en post för att komma åt egenskaperna för mapp där vi är nu. Å andra sidan, i den vänstra panelen i huvudgränssnittet ser vi enheterna som är tillgängliga för att komma åt dem direkt.

Säg också att vi längst upp i gränssnittet hittar knappar för att komma åt några viktiga funktioner. Dessa hänvisar till navigeringsfältet, att välja objekt eller klippa ut, klistra in och flytta filer och mappar. Vi kommer också att ha möjlighet att skapa en ny mapp från den pennformade knappen.

modos visualisering

Det finns flera sätt att se filer och mappar , och den nya Explorer har också en egen inbyggd webbläsare. Naturligtvis saknas många saker, eftersom just nu denna nya Explorer är under utveckling.

Filer, den moderna Utforskaren

Ändra tredje, vi kan också välja dessa uppgifter, för filer. Det här är en UWP-applikation som vi hittar i systembutiken och som fungerar som filutforskaren. Det är värt att nämna att det är en helt free och öppen källkod-projekt. Därför, innan den slutliga versionen av Microsofts nya projekt kommer, är Files ett utmärkt alternativ. Faktum är att dess egen utvecklare uppmuntrar användare från hela världen att delta i projektet. Så de kan också skapa och förbättra denna programvara tillsammans.

Interfaz-filer Explorador Windows

Fördelar och funktioner med filer

Som vi nämnde tidigare är Files en filutforskare som är utvecklad som en universell UWP-applikation. Detta innebär att nedladdningen och uppdateringarna görs via Microsoft Store. Det är också anmärkningsvärt att det har de vanliga egenskaperna hos denna typ av applikation, alla med en klart modern design. Den har också det vanliga Flytande design akrylpaneler och kan arbeta med flikar.

Detta är säkert något som många kommer att uppskatta, eftersom det är en av de mest krävande funktionerna i Windows. Som du kan föreställa dig ger dessa element oss möjligheten att öppna flera fönster samtidigt i form av flikar.

pestañas filer Explorador Windows

Detta är något som liknar det vi är vana vid i webbläsare. Å andra sidan, i dess användargränssnitt hittar vi från första hand både enheterna, de personliga mapparna eller senaste filer . Även i den vänstra panelen ser vi också en serie genvägar för att öppna de mest använda mapparna över tid.

Dessutom har den sin egen avancerade filwebbläsare, som hjälper oss att hitta alla typer av innehåll som lagras på datorn. Faktum är att det fungerar även med filer som inte är indexerade och med de som finns i dolda mappar. Det ger oss också ett stort antal konfigurations- och anpassningsmöjligheter för att kunna anpassa programmet. För allt detta, om du vill prova.

Konfigurera och ladda ner UWP-filer

För att komma åt detta avsnitt som vi kommenterar och anpassar Filer för våra behov har vi en direktknapp i det nedre vänstra hörnet av fönstret. Därför behöver vi bara klicka på den för att öppna det nya konfigurationsfönstret. Detta är ganska omfattande, vilket hjälper oss att få en uppfattning om allt som vi kan anpassa här.

Konfigurationsfiler Explorador Windows

I den här panelen som vi kommenterar hittar vi avsnitt relaterade till programmets utseende, hur det kommer att starta, multitasking-hantering eller arbete med filer och mappar. I händelse av att du bestämmer dig för att använda det här förslaget som vi kommenterar, måste du veta att vi bör göra en granskning innan detta konfigurationsavsnitt. Allt detta kommer att tillåta oss att få ut mycket mer i UWP File Explorer och anpassa det till våra vanor.

Med hänsyn därför till att detta är en helt free program och dess utveckling är öppen källkod, blir det ett bra alternativ för allt detta. Så vi kan klara oss utan den nuvarande Windows File Explorer, allt medan vi väntar på den nya i sin slutliga version. Det är värt att nämna att vi kan ladda ner den senaste versionen av detta program som vi kommenterar direkt från Microsoft Store

Med allt och med detta kan vi också komma åt källkoden för denna UWP File Explorer från dess egen sida på GitHubs utvecklingsplattform.

Andra alternativ till Windows Explorer

Men naturligtvis, trots likheten med programmet UWP Files som vi har berättat om med Microsoft Explorer projekt finns det många andra förslag som vi kan välja bland. Med detta vill vi berätta att det finns andra programvarulösningar från tredje part som kommer att tjäna oss perfekt som ett alternativ till den inbyggda Windows Explorer. Det är därför vi kommer att visa dig några tydliga exempel nedan. Det här är program som skapats av andra utvecklare utanför Microsoft, men som generellt erbjuder mycket större funktionalitet.

  • WizFile: här hittar vi ett intressant förslag av denna typ som anses vara ett alternativ till File Explorer. Detta är ett program som vi kan ladda ner från samma länk i dess installationsbara eller bärbara version. Den har ett stort antal ytterligare funktioner till vad vi ser i originalet. Hur kan det vara annorlunda, det låter dig flytta och kopiera filer och mappar, det har en sökfunktion och det har filter för att göra det mer effektivt.
  • Explorer ++: det råder ingen tvekan om att om det finns ett alternativ till Windows File Explorer par excellence, så är det detta förslag. Vi pratar om free programmet kallas Explorer ++ , en lösning av den här typen som har funnits i ett bra antal år. Tack vare allt som den kan erbjuda oss som standard är detta en av de mest populära applikationerna i branschen. Du kan ladda ner den från den här länken för att dra nytta av allt den erbjuder oss. Den har stöd för att arbeta med flikar och vi kan använda den installerade eller bärbara versionen.
  • MultiCommander: det här är ytterligare ett av de alternativ som inte kan saknas i detta avseende för att ersätta den ursprungliga Explorer. Vi hittar en annan applikation som liknar de tidigare med en installerbar och portabla version. Precis som i fallet med Explorer ++ kan vi här också arbeta med flikar, vilket kommer att göra det mycket lättare för oss. Vi hittar även ett stort antal extrafunktioner utöver de vanliga och direktåtkomstknappar till dem. På så sätt kan vi byta namn på filer samtidigt, eller använda dess kraftfulla sökmotor för innehåll. Vi har även möjlighet att komma åt Windows-registret direkt från detta program att göra ändringar i den. För att kunna testa allt detta som vi berättar kan du göra det bara genom att ladda ner programmet som sådant från denna länk .
0 Shares