Hur man ändrar färgen på en bokstav i WhatsApp och skriver blå och andra färger

Vi lever i en modern värld som kräver anslutning och träning ta emot och skicka information på olika sätt. Våra telefoner är de perfekta maskinerna för detta ändamål eftersom de är små datorer som redan kan göra samma saker som en vanlig stationär dator.

Detta beror på att vår värld har genomgått en teknisk utveckling som har varit mycket fördelaktig för människa. Det visar sig att vi som sociala djur måste vara i ständig kontakt med varandra för att livnära oss på idéer och kunna förse våra följeslagare med dem.

Det bör noteras att på 2000-talet är en av de viktigaste aspekterna av mobiltelefoni applikationer som tillåter användare att kommunicera genom kommunikationssystem. snabbmeddelandensom underlättar kommunikationsprocesser och möjliggör ett bättre organiserat samhälle med en ganska bred idéspridning.

De gör det möjligt för oss att ladda ner på produktwebbplatser som Mercado Libre oändliga spel och applikationer Med appmarknader som Google Playstore undrar folk alltid hur man uppdaterar till den senaste versionen.

Vad är Whatsapp?

WhatsApp är en applikation designad för mobiltelefoner som Android och iPhone. Denna applikation är gratis, men för att ta emot SMS-koden behöver du ett aktivt konto på telefonlinjen. Efter att ha fått den här koden i ett sms kommer programmet att ta dig till en skärm där du kan sätta din profilbild och namn på skärmen.

Vi påminner dig om att det här namnet på skärmen endast kommer att vara synligt för de kontakter som inte har lagt till dig i sina kontakter, för efter att ha sparat kontakten på telefonen, WhatsApp upptäcker detta automatiskt och lägg till förfrågan en post med samma namn som namnet på den berörda kontakten.

WhatsApp har också ett speciellt tangentbord som kallas ett emoji-tangentbord som dessa är speciella uttryckssymboler bifogas vid start av ansökan. Det är ett tangentbord som ursprungligen var tillgängligt för Apple-enheter. Dessa emojis visar en mängd olika känslor och var och en har en betydelse på jargong.

WhatsApp har också några textalternativ för enskilda meddelanden eller gruppmeddelanden som innehåller fetstil, kursiv och genomstruken. De aktiveras genom att sätta vissa tecken i texten * så här, till exempel *. Fet aktiveras av asterisken

använd kursiv stil med ett understreck (_) och stryk ~ så här ~. Den här appen är fantastisk eftersom den inte bara tillåter oss att skicka textmeddelanden direkt och gratis, så länge det finns en internetanslutning, utan låter oss också ringa röst- och videosamtal

ingen extra kostnad. Det finns dock många människor som använder dessa verktyg för att stjäla och lura människor. Som sagt, folk borde veta hur man skyddar sig mot bedragare på WhatsApp.

Hur ändrar man färgen på bokstaven i WhatsApp? Detta är alternativet som inte tillåtet av normal applikation,

meddelandeavisering En extern applikation krävs för att ändra färgen på texter i WhatsApp. I denna handledningDet rekommenderas att använda ett program som heter Snygg text

som finns på dess flik i Google Play Butik. Denna applikation låter dig ändra färgen på din text och ändra accenter och teckensnitt för ord. Observera att den här appen är gratis att ladda ner och även tillgänglig för iOS. När du har laddat ner appen måste du öppna den dåvänta tills den automatiskt installerar knappen Style Text

som öppnas varje gång tangentbordet ska användas. Efter att ha angett WhatsApp ger vi dig möjligheten att skriva ett meddelande och innan du skriver det kan vi se knappen och granska de olika typerna av färger och former som är tillgängliga för dig att använda.

Relaterade Artiklar

Back to top button