Hur man Àndrar fÀrgen pÄ en bokstav i WhatsApp och skriver blÄ och andra fÀrger

0 Shares

Vi lever i en modern vÀrld som krÀver anslutning och trÀning ta emot och skicka information pÄ olika sÀtt. VÄra telefoner Àr de perfekta maskinerna för detta ÀndamÄl eftersom de Àr smÄ datorer som redan kan göra samma saker som en vanlig stationÀr dator.

Detta beror pÄ att vÄr vÀrld har genomgÄtt en teknisk utveckling som har varit mycket fördelaktig för mÀnniska. Det visar sig att vi som sociala djur mÄste vara i stÀndig kontakt med varandra för att livnÀra oss pÄ idéer och kunna förse vÄra följeslagare med dem.

Det bör noteras att pÄ 2000-talet Àr en av de viktigaste aspekterna av mobiltelefoni applikationer som tillÄter anvÀndare att kommunicera genom kommunikationssystem. snabbmeddelandensom underlÀttar kommunikationsprocesser och möjliggör ett bÀttre organiserat samhÀlle med en ganska bred idéspridning.

De gör det möjligt för oss att ladda ner pÄ produktwebbplatser som Mercado Libre oÀndliga spel och applikationer Med appmarknader som Google Playstore undrar folk alltid hur man uppdaterar till den senaste versionen.

Vad Àr Whatsapp?

WhatsApp Àr en applikation designad för mobiltelefoner som Android och iPhone. Denna applikation Àr gratis, men för att ta emot SMS-koden behöver du ett aktivt konto pÄ telefonlinjen. Efter att ha fÄtt den hÀr koden i ett sms kommer programmet att ta dig till en skÀrm dÀr du kan sÀtta din profilbild och namn pÄ skÀrmen.

Vi pÄminner dig om att det hÀr namnet pÄ skÀrmen endast kommer att vara synligt för de kontakter som inte har lagt till dig i sina kontakter, för efter att ha sparat kontakten pÄ telefonen, WhatsApp upptÀcker detta automatiskt och lÀgg till förfrÄgan en post med samma namn som namnet pÄ den berörda kontakten.

WhatsApp har ocksÄ ett speciellt tangentbord som kallas ett emoji-tangentbord som dessa Àr speciella uttryckssymboler bifogas vid start av ansökan. Det Àr ett tangentbord som ursprungligen var tillgÀngligt för Apple-enheter. Dessa emojis visar en mÀngd olika kÀnslor och var och en har en betydelse pÄ jargong.

WhatsApp har ocksÄ nÄgra textalternativ för enskilda meddelanden eller gruppmeddelanden som innehÄller fetstil, kursiv och genomstruken. De aktiveras genom att sÀtta vissa tecken i texten * sÄ hÀr, till exempel *. Fet aktiveras av asterisken

anvÀnd kursiv stil med ett understreck (_) och stryk ~ sÄ hÀr ~. Den hÀr appen Àr fantastisk eftersom den inte bara tillÄter oss att skicka textmeddelanden direkt och gratis, sÄ lÀnge det finns en internetanslutning, utan lÄter oss ocksÄ ringa röst- och videosamtal

ingen extra kostnad. Det finns dock mÄnga mÀnniskor som anvÀnder dessa verktyg för att stjÀla och lura mÀnniskor. Som sagt, folk borde veta hur man skyddar sig mot bedragare pÄ WhatsApp.

Hur Àndrar man fÀrgen pÄ bokstaven i WhatsApp? Detta Àr alternativet som inte tillÄtet av normal applikation,

meddelandeavisering En extern applikation krÀvs för att Àndra fÀrgen pÄ texter i WhatsApp. I denna handledningDet rekommenderas att anvÀnda ett program som heter Snygg text

som finns pÄ dess flik i Google Play Butik. Denna applikation lÄter dig Àndra fÀrgen pÄ din text och Àndra accenter och teckensnitt för ord. Observera att den hÀr appen Àr gratis att ladda ner och Àven tillgÀnglig för iOS. NÀr du har laddat ner appen mÄste du öppna den dÄvÀnta tills den automatiskt installerar knappen Style Text

som öppnas varje gÄng tangentbordet ska anvÀndas. Efter att ha angett WhatsApp ger vi dig möjligheten att skriva ett meddelande och innan du skriver det kan vi se knappen och granska de olika typerna av fÀrger och former som Àr tillgÀngliga för dig att anvÀnda.

0 Shares