Hur man ändrar Facebook Messenger-kontaktnamn på Windows Phone

0 Shares

Smeknamn är det enklaste sättet att namnge en person, vi brukar hitta våra vänner på Facebook med namnet de satt på sig, på din profil. Facebook ger oss dock möjlighet att ändra kontaktens namn.

Oavsett om det är för kärlek eller bara för att bättre identifiera kontakter, ändra namnet på kontakten det är fullt möjligt. Facebook erbjuder oss många anpassningsalternativ, och bland dem finns smeknamn. Tack vare smeknamnen kan du få en bättre ordning bland dina Messenger-kontakter.

Sammantaget, om en användare letar efter ett sätt att ändra sitt smeknamn i Windows Phone Messenger, är det för att de vill göra det här programmet något mycket enklaregenom att personifiera och ge ett namn som vi kan koppla till kontakten. Det betyder att om vår mamma på Facebook heter Maria kan vi byta smeknamn i Windows Phone Messenger och kalla henne mamma, vi kan göra detsamma med vår familj och våra vänner.

Facebook Messenger är utan tvekan en bra Facebook-förlängning som det tillåter oss att utföra många operationer. Du kan till och med använda den utan att installera den på din mobiltelefon. Som vi nämnde tidigare finns det många anpassningsalternativ, inklusive integritet.

Hur ändrar man namnet i Windows Phone Messenger?

I många fall är det svårt att komma ihåg en persons namn, speciellt om vi minns honom med hans smeknamn och på grund av detta är det mycket lättare att ändra en persons namn till en pseudonym för att undvika förvirring och naturligtvis blir det mycket lättare att komma ihåg.

Om du vill göra denna ändring är det mycket snabbt och enkelt och när vi får ett meddelande via denna app kommer vi att meddelas att meddelandet har tagits emot från smeknamnet vi har gett kontakten. Så om du planerar att ändra någon annans smeknamn utan att han eller hon vet så berättar vi det för dig du kommer inte att kunna göra detta.

Som vi sa har Messenger många anpassningar och sekretessinställningar, inklusive att du kan dölja ditt senaste samtal om du vill. I det här fallet sätta ett smeknamn den andra personen märkeroch även om det kan vara oviktigt för vissa, kan det också vara väldigt viktigt för människor som vill dölja något.

Om du vill veta mer om det och tror att du kan ändra en kontakts namn utan att den andra användaren märker det kan du använda Facebook-hjälpen. Genom att be om stöd kan du svara på alla frågor du haroch du kan hitta en lösning på ditt problem eller inte.

Vilka är stegen för att ändra smeknamn för Messenger?

Stegen för att göra detta är extremt enkla och snabba att utföra eftersom det inte är ett alternativ som måste ha en komplicerad process. detta alternativ Du kan göra detta på vilket operativsystem som helsteftersom Messenger är tillgängligt för iOS, Windows Phone och Android-mobiler. Allt du behöver göra är att:

1.- Öppna Facebook Messenger på mobiltelefonen.

2.- Nu måste du välja kontakten vars smeknamn du vill ändra. Du behöver bara öppna chatten och fortsätta med stegen.

3.- Nu behöver du trycka på detaljknappen som finns längst upp till höger på skärmen. Det kan finnas tre små prickar, klicka bara på dem och du är klar.

4.- Du måste gå till alternativet Smeknamn. I det här alternativet måste du klicka på kontaktens namn och lägga till det namn du föredrar.

till dina smeknamn du kan sätta uttryckssymboler och alla typer av ordNaturligtvis bör du, som vi sa tidigare, tänka på vad du ska lägga då den andra användaren får ett meddelande om de ändringar du gör i chatten. Om du ändrar dess färg, förvalda uttryckssymbol eller smeknamn, kommer den andra användaren att veta om det och kan ändra det igen eller hämta dig.

Den här appen har massor av fördelar och såklart massor av knep för att hjälpa dig som användare. Det bästa är att det fungerar oberoende av vilket operativsystem du har, så det tas med i beräkningen en av de bästa meddelandeapparna. Även i Messenger kan vi spela spel och se historier om du inte gillar att titta på andras publikationer.

0 Shares