Hur man ändrar eller ställer in bakgrundsbilden i Windows

Redan från början, för att ge användarna kraften att förändra Tapet från sina persondatorer. Det har blivit ett sätt som vem som helst kan ge en personlig touch. I den här artikeln kommer vi att visa dig mycket enkelt hur ändra eller placera bilden tapeter i Windows.

Detta kan vara en uppgift som inte representerar en stor nivå av komplexitet, men om du inte vet hur du gör det kan det vara mycket svårt. Att byta tapet eller sätta in en du gillar väldigt mycket kan vara väldigt roligt. För om du inte vet, kan du lägga personligt Foto händelser som väcker fina minnen.

Vi har förberett en handledning som guidar dig och hjälper dig att slutföra uppgiften som gör din persondator kompatibel med Windows-operativsystemet till en personlig touch. Du kommer att se det, så du kan ändra eller sätta tapeter i WindowsAllt du behöver göra är att följa några steg så förklarar vi dem för dig.

Hur man ändrar eller sätter tapeter i Windows

Som vi sa är det väldigt enkelt att ändra eller placera din tapetbild i Windows. Detta är mycket likt proceduren när du vill ändra din skärmsläckare. Nu förklarar vi vad som behöver göras för att kunna anpassa ditt skrivbord med foton eller bilder efter eget val.

Så att du kan ändra eller sätta en bakgrundsbild på Windows kommer vi att visa dig två sätt du behöver göra detta, även om du också kan göra det med Regedit. Först och främst kan du göra det genom Windows-sökmotorn, du hittar det i den nedre vänstra delen av skrivbordet och skriver in det bakgrund.

På så sätt kommer en smart sökning att utföras och visar dig det första alternativet att ändra din låsskärmsbild. Du väljer den och du kommer att hitta dig själv i alternativ där du kan ändra bakgrundsbilden och även du kan anpassa den. Ett annat sätt att komma åt alternativen för att ändra bakgrundsbilden är följande.

Med markören kommer du att placera dig var som helst på skrivbordet och sedan göra det höger klipp för att visa alternativmenyn. Och du kommer att välja Anpassa, den här åtgärden är väldigt lik om du har Windows 10, 8, 7, XP. Och sedan kommer du in anpassningsmeny.

Lägga en bakgrundsbild på Windows

Om du tittar noga på det här fönstret kommer du att se en meny till vänster med följande alternativ: Bakgrund, Färg, Låsskärm, Teman, Start. I vårt specifika fall går vi till fondalternativen. Vi gör ett klipp och den här åtgärden kommer att visa oss på höger sida andra alternativ för för att kunna ändra vår skrivbordsbakgrund.

Nu i den högra delen av menyn, under Bakgrundssektionen, kan du välja mellan tre alternativ, de är Bild, Solid Color eller Presentation. Du kan välja mellan standardinställningarna den erbjuder, eller så kan du skapa ett klipp i Bläddra. Med det här webbläsaralternativet kan du söka på din dator efter en sparad bild eller foto.

Du kan använda den som TapetEller så kan du använda deras grupp och välja presentationsalternativet. Dessa bilder kommer att dyka upp omväxlande på din bakgrundsbild, då och då kan du välja när varje bild ska visas. Du har också ett alternativ där du kan konfigurera dina låsskärmsalternativ.

Genom det fönstret Personalisering, kan du konfigurera tapeten som du vill och lägga till bilder och foton du väljer. Således har vi nått slutet av denna handledning, som säkerligen kommer att befria dig från många tvivel och lära dig hur man ändrar eller sätter tapeter i windows.

Relaterade Artiklar

Back to top button