Hur man Àndrar e-postadressen till mitt Facebook-konto frÄn datorn (exempel)

0 Shares

Idag fÄr vi se hur man Àndrar e-postadressen till mitt facebookkonto frÄn dator och mobil har du android eller ios. Detta Àr en mycket enkel handledning och pÄ mindre Àn 5 minuter kommer du att kunna Àndra din e-postadress utan problem.

Det Àr viktigt att veta hur man Àndrar ett e-postmeddelande oavsett anledning. Det viktigaste Àr nÀr vÄrt konto har blivit hackat. Att Àndra din e-postadress och ditt lösenord Àr nödvÀndigt sÄ att den som försöker stjÀla vÄrt konto inte ens kan försöka igen.

Bortsett frÄn det kan du alltid ha tvÄ e-postmeddelanden för att nÄ bÄda e-postmeddelandena. Detta kan vara ganska anvÀndbart för personer som delar konton oavsett anledning.

SÄ vi kommer att se en enkel handledning ta reda pÄ snabbt och enkelt hur du Àndrar mailadress pÄ mitt facebookkonto frÄn datorn. Följ instruktionerna för brevet sÄ ser du att det inte alls Àr krÄngligt. Vem som helst, oavsett hur kunnig de har om Facebook, kan slutföra den hÀr handledningen snabbt och utan krÄngel.

Hur man Àndrar Facebook-e-postadress pÄ datorn

 • Vi börjar med att logga in pĂ„ det konto som vi vill Ă€ndra mejlen till.
 • VĂ€l pĂ„ startsidan mĂ„ste vi gĂ„ upp till höger pĂ„ skĂ€rmen och klicka pĂ„ den nedĂ„tpekande pilen (den Ă€r till höger om frĂ„getecknets ikon).
 • En rullgardinsmeny öppnas och vĂ€lj “Bindande“.
 • Den första sidan vi ser Ă€r “AllmĂ€nna kontoinstĂ€llningar“.
 • HĂ€r kommer vi att se vĂ„ra grunddata. Bland dem kan du se att det stĂ„r “Kontakt“Och det Ă€r den hĂ€r vi mĂ„ste modifiera. För detta kommer vi att gĂ„ till “Redigering” till höger.
 • Vi har alternativet lĂ€gga till ett nytt e-postmeddelande. LĂ€gg till en ny och bekrĂ€fta sedan e-postmeddelandet som den sociala nĂ€tverkssajten kommer att skicka till dig och du kan lĂ€gga till det som det viktigaste.
 • NĂ€r du har lagt till en ny e-postadress som din primĂ€ra e-postadress kan du ta bort den gamla om du vill.

Ändra min e-postadress frĂ„n mitt Facebook-konto pĂ„ mobiltelefoner

Om du vill göra samma process frÄn din mobiltelefon Àr det ganska enkelt och allt du behöver göra Àr att följa stegen som vi kommer att tÀcka nedan:

 • Öppna Facebook-appen.
 • Klicka pĂ„ de tre horisontella rĂ€nderna.
 • En ny meny visas. Du mĂ„ste gĂ„ ner tills du nĂ„r “InstĂ€llningar och integritet“.
 • DĂ„ mĂ„ste du gĂ„ till “Bindande“.
 • I det hĂ€r avsnittet mĂ„ste du ange “Personlig information“Och sedan till”E-post“.
 • VĂ€lj “LĂ€gg till en e-postadress“För att lĂ€gga till ett nytt konto. Efter bekrĂ€ftelse kan du ta bort den gamla om du vill.

Kom ihÄg att nÀr du lÀgger till ett nytt e-postmeddelande kommer Facebook att skicka dig ett meddelande till detta e-postmeddelande för att bekrÀfta att det Àr ditt och att du kan lÀgga till det pÄ ditt konto pÄ det sociala nÀtverket.

Det Àr sÄ enkelt Àndra e-postadressen till mitt facebookkonto frÄn dator och mobiltelefon. Inom nÄgra sekunder har du en ny e-post pÄ ditt Facebook-konto. Vi rekommenderar alltid att du hÄller e-postmeddelandet du anvÀnder privat och, om möjligt, att ingen kÀnner till det av sÀkerhetsskÀl.

Det skulle inte vara en dÄlig idé att dra fördel av det faktum att du Àr i det hÀr avsnittet för att Àndra ditt lösenord. Kom ihÄg att för att hÄlla ditt konto sÄ sÀkert som möjligt anvÀnder du inte bara sÄ sÀkra lösenord som möjligt, utan det rekommenderas att du byter dem var 90:e dag.

0 Shares