Hur man Àndrar bakgrunden pÄ bilder med Picsart | Hur gör man ett fotomontage? (Exempel)

0 Shares

Att fundera pÄ att Àndra bakgrunden pÄ bilder med Picsart för vissa anvÀndare som Àlskar redigering Àr vÀldigt viktigt eftersom vi kan skapa vilken bild som helst kommer att tÀnka pÄ eller bara ett ganska realistiskt fotomontage.

Idag har fotografering blivit ett av de mest uppskattade fritidsintressena tack vare anvÀndningen av smartphones med allt mer utvecklade kameror. Vissa anvÀndare tycker att det Àr nödvÀndigt att redigera tagna bilder.

Picsart Àr en ganska komplett applikation för detta ÀndamÄl eftersom den tillÄter oss att göra det lÀgga till effekter, text, Àndra ljus, göra fotomontageSlutligen, lÄt fantasin flöda och förverkliga denna drömfoto med bara nÄgra klick.

Vad behöver vi för att Àndra bakgrunden pÄ bilder med Picsart?

Först och frÀmst behöver vi en app i vÄr Smartphonesom vi kan ladda ner pÄ Play Store helt gratis, du behöver bara söka efter det och ladda ner det.

Utöver fotot eller bilden som vi vill anvÀnda som bakgrund, föreslÄr vi att du anvÀnder upphovsrÀttsfria bilder för att undvika besvÀr nÀr du lÀgger upp dem pÄ nÄgon Socialt nÀtverk.

För att göra detta rekommenderar vi sidan Pixabay, dÀr du hittar ett oÀndligt antal bilder som du kan anvÀnda som bakgrund. Slutligen mÄste vi vÀlja ett foto att anvÀnda som huvudfotomontage.

Hur uppnÄr vi fotomontage? Steg för steg

Följ stegen nedan för att Ă€ndra bakgrunden för bilder i Picsart. I början rekommenderar vi att du stĂ€ller telefonen i positionen “FlygplanslĂ€ge”För att förhindra att annonser dyker upp nĂ€r du redigerar ett foto.

VĂ€lj en bakgrundsbild

Öppna appen Picsart och lĂ€ngst ner titta pĂ„ “+”Detta tar dig till ditt galleri och du mĂ„ste vĂ€lja den bild du vill anvĂ€nda som bakgrund.

VÀlj ditt primÀra foto

NĂ€r du har öppnat ett projekt med en bakgrundsbild, flytta den nedre alternativpanelen och klicka pĂ„ “lĂ€gg till bild“DĂ€r mĂ„ste du vĂ€lja huvudfotot eller det du vill montera över bakgrundsbilden.

Ge honom lite realism

Nu mĂ„ste du klicka pĂ„ alternativet “Avskuren“, Du kommer dĂ„ att ha tvĂ„ alternativ”PortrĂ€tt“Eller”Manuellt val“VĂ€lj en av dina preferenser eller arbeta genom att kombinera bĂ„da, sĂ„ att du kan vĂ€lja ett omrĂ„de med sĂ„ mycket specificitet som möjligt, vilket kommer att göra redigeringen realistisk.

Ge bilder

Om du har en vĂ€l vald bild mĂ„ste du klicka pĂ„ “HĂ„llDetta tar dig tillbaka till designen dĂ€r du nu behöver lĂ€gga till en bakgrund till bilden för att fĂ„ den att se ganska realistisk ut.

Sista handen

NĂ€r du Ă€r nöjd med proportionerna Ă„terstĂ„r det bara att göra nĂ„gra justeringar för att förbĂ€ttra fotomontaget, klicka pĂ„ alternativet “Justera“DĂ€r kan du justera ljussĂ€ttning, kontrast och allt annat du vill ska smĂ€lta in vĂ€l med bakgrunden.

Nu behöver du bara klicka pĂ„ “Opacitet”Och sĂ€nk den lite (ca 92%) sĂ„ att bilden smĂ€lter in i bakgrundsfĂ€rgen.

Redo! Vi behöver bara spara bilden, den kommer att ligga kvar i en mapp som heter Picsart i vÄrt galleri. Genom att följa dessa enkla steg kommer du att kunna Àndra bakgrunden pÄ dina bilder i Picsart.

NÄgra tips för att förbÀttra ditt fotomontage

  • Försök att matcha nyanserna pĂ„ ditt foto till bilden du anvĂ€nder i bakgrunden, vilket gör ditt redigeringsarbete lĂ€ttare.
  • Arbeta med bilder bra kvalitet och ingen upphovsrĂ€tt.
  • Ta hand om proportionerna för att öka realismen.
  • kom ihĂ„g ta hand om att beskĂ€ra dina foton för att undvika bakgrundsolyckor

Slutligen hoppas vi att den hÀr handledningen kommer att vara till stor hjÀlp för dig att skapa de bÀsta bilderna för dina sociala nÀtverk.

Förutom att ha kul att skapa ditt fotomontage, försök ocksÄ anvÀnda oskÀrpa bakgrundseffekter för att skapa unika och roliga foton.

Om du Àr ett fan av sociala nÀtverk och gillar att ladda upp bilder för att fÄ mÄnga likes, prova att anvÀnda andra appar för att redigera dina bilder ocksÄ, eller sÄ kanske du ocksÄ Àr intresserad av att hitta de bÀsta kamerafilterapparna. En av de mest populÀra apparna med flest fotoeffekter och filter Àr Instagram.

0 Shares