Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man ändrar Assurance Wireless Phone Number

Det kan finnas olika anledningar till att byta telefonnummer som inkluderar men är inte begränsade till att flytta till en ny stad eller område, ta emot för många spamsamtal och säkerhetsskäl.

Assurance Wireless låter dig byta nummer utan krångel när du byter till dess tjänst.

Assurance Wireless är en tjänsteleverantör och driver ett statligt förmånsprogram som syftar till att tillhandahålla överkomliga trådlösa tjänster till låginkomstgrupper.

Så om du undrar hur kan du ändra ditt Boost-mobilnummer, läs vidare.

Den här guiden kommer att diskutera anledningar till att ändra numret och hur man ändrar Assurance Wireless-telefonnumret.

Vilka är anledningarna till att ändra Assurance Wireless Phone Number?

Om du vill ändra ditt Assurance Wireless-telefonnummer kan det finnas flera skäl som inkluderar att flytta till ett nytt område, få för många spamsamtal eller byta nummer av säkerhetsskäl.

Nedan är de detaljerade skälen till att byta Boost-mobilnummer:

1. Omlokalisering

Om du flyttar till en ny stad eller ett nytt område kan du ändra telefonnumret och tjänsteleverantören för att få den bästa servicen i det området och även hantera dina kostnader.

Kostnaden för planer och skatter kan vara lägre i ditt nya område så kontrollera priserna och nätverkstäckningen ordentligt innan du ändrar ditt telefonnummer från Assurance Wireless eller ändrar ditt nummer till Assurance Wireless.

2. Spamsamtal

En annan anledning till att ändra Assurance Wireless-telefonnumret är att du får för många oönskade samtal och är trött på det.

Genom att ändra telefonnumret får du en nystart och ditt nya nummer kommer inte heller att ta emot några skräppostsamtal.

3. Säkerhetsskäl

Du kan hålla ditt nummer privat och bara dela det med din familj och nära vänner för att undvika oönskade samtal av säkerhetsskäl.

Du kan ändra ditt Assurance Wireless-telefonnummer till en annan operatör eller vice versa. Dela det sedan med utvalda personer för att hålla ditt nummer privat.

Hur ändrar man Assurance Wireless Phone Number?

För att ändra ditt Assurance Wireless-nummer kan du logga in på ditt Assurance Wireless-konto och välja ändra telefonnummer. Välj sedan det nya numret, bekräfta och aktivera. Du kan också kontakta deras kundtjänst för att hjälpa dig med bytet av telefonnummer.

Nedan är de detaljerade stegen för att byta telefonnummer för Assurance Wireless:

 • Öppna Assurance Wireless hemsida.
 • Logga in på ditt konto med hjälp av kontouppgifter.
 • Välj sedan alternativet för “Ändra telefonnummer”.
 • Ange ditt tidigare telefonnummer varefter du kommer att få ett urval av nya nummer.
 • Välj ditt nya nummer och sedan kommer du att bli ombedd att tillhandahålla de nödvändiga dokumenten.
 • Ladda upp dokumentets bevis och se till att ditt nuvarande telefonnummer fungerar så att du kan ta emot koden. Du kan behöva ange koden efter dokumentverifiering.
 • Nu, bekräfta koden och klicka sedan på fortsätt.
 • När du får det nya telefonnumret måste du aktivera den.

Du kan nu aktivera ditt nya nummer genom att klicka på “aktivera” och sedan följa instruktionerna på skärmen. När du har aktiverat det nya numret kommer ditt gamla nummer inte att vara tillgängligt.

Följ stegen för att starta aktiveringsprocessen för Assurance Wireless:

 • Följ eventuella instruktioner på skärmen.
 • Ring 611 för att komma till röstinstruktioner för att starta aktiveringen.
 • På godkännandebrevet från Assurance Wireless hittar du STIFT.
 • Ange PIN-koden när du uppmanas att fortsätta med aktiveringen.

Kontakta Assurance Wireless Support

Du kan också ändra ditt Assurance Wireless-telefonnummer genom att kontakta deras kundtjänst och prata med representanten för att hjälpa dig med bytet av telefonnummer. Du kan ringa 1-888-898-4888 för att prata med representanten.