Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man ändrar App Store-landsregion på iPhone eller iPad

Om du har kommit till den här artikeln är det troligt att du har ett mycket specifikt behov – det måste vara att du vill ändra landets regioninställningar i App Store för din iPhone eller iPad. Eller kanske har du snubblat över den här artikeln och undrar varför du någonsin skulle behöva ändra landets regioninställningar.

Tja, om du någonsin har upplevt problem med app- eller musikinköp på din iPhone eller iPad kan det bero på att ditt lagrade kreditkort är i ett annat land än det land där din enhet installerades. Du kan också ha flyttat till ett annat land eller en annan region och har fått ett nytt kreditkort som utfärdats av det landet. Båda dessa händelser är stora erbjudanden eftersom landsregionen ska vara densamma som den faktureringsadress som du har ställt in i din Apple ID-profil. När de inte är desamma får du inte njuta av vad App Store har att erbjuda.

Det är inte en svår fix och syftet med den här artikeln är att visa dig hur du ska ändra landregionen på din enhet.

Innan du följer dessa steg är det viktigt att du gör följande först:

Att vidta dessa försiktighetsåtgärder säkerställer att du ändrar dina landsregionsinställningar sömlöst.

Ändra landets regioninställningar steg för steg

Steg 1. Gå till inställningar på enhetens skärm. Det blir lätt att identifiera eftersom det ser ut som ett redskap.

Steg 2. Bläddra ner och tryck på “iTunes & App Store. ”

Steg 3. Tryck på Apple ID. Efter det, tryck på Visa Apple-id i popup-fönstret och ange sedan din Apple ID-lösenord.

Steg 4. När du har angett ditt lösenord trycker du på “Landsregion.”

Steg 5. På nästa skärm trycker du på “Ändra land eller region. ” Nästa skärm visar en lista över alla länder.

Steg 6. Välj nu landet i listan. Listan över länder är alfabetiskt, men troligtvis bör du välja ‘USA’ som de flesta appar som släpps här. När du har valt det land du vill trycka på Nästa.

Steg 7. När tjänstevillkorssidan för iTunes och App Store visas trycker du på “Hålla med. ” Läs gärna servicevillkoren först om du vill.

Steg 8. När du är klar måste du granska din betalningsmetod och information. Det är här ditt korts adress kommer att kryssrutas med angiven landsregion och adress.

Tänk på att din faktureringsinformation måste matcha den butik du köper från. Till exempel, även om de flesta appar släpps först i USA, måste du se till att du har ett kreditkortsproblem från USA. Se till att du anger ett bankkonto / kortinformation som har valt land i sin adress.

När du har verifierat detta klickar du på “Nästa” så är du klar. Du måste ange rätt postnummer och annan adressinformation.

Saker att tänka på

Tänk på att vissa appar kanske inte visas i din App Store när du byter land.

Förstå också att dessa anvisningar skapades för att du ska kunna använda dessa två enheter för att göra ändringen, vilket innebär att du kan följa några olika steg om du försöker justera landsinställningarna med din Mac-dator etc.

Förhoppningsvis var den här artikeln till hjälp för att ge dig vägbeskrivning för hur du ändrar landsinställningarna på din iPhone eller iPad om du någonsin behöver.