Hur man Àndrar antalet Ängra ÄtgÀrder i 3D Studio Max

0 Shares

Tack vare informationsteknologi som har utvecklats av mÄnga yrkesverksamma har vi de senaste Ären kunnat Ätnjuta stora fördelar inom mÄnga omrÄden av vÄrt liv, som att utföra olika bilder i olika dimensioner.

Lönsamt arbete av ditt företag, att göra nÄgon form av bildanimering för att skapa olika typer av innehÄll, dÀrifrÄn har program som 3D Studio Max gjorts för att underlÀtta denna typ av projekt.

Dessa system, program eller applikationer De hjÀlper oss att nÄ dessa mÄl, men det krÀver inte nödvÀndigtvis mycket kunskap pÄ omrÄdet.

Allt du behöver göra Àr att veta hur du anvÀnder din bÀrbara dator, sÄ anvÀnd dessa program och applikationer frÄn internet gratis pÄ din mobil.

Det gör Instagram direktfotoalbum, liksom enkla program för att skapa, redigera och producera objekt som Paint och mer som lÄter dig skapa text i tre dimensioner.

Vad Àr 3D Studio Max?

Det Àr ett program som ursprungligen skapades av Yost Group, introducerades pÄ marknaden 1990, senare utvecklat av Autodesk-företaget dedikerat till 2D- och 3D-design för produktion av infrastruktur, underhÄllningsmediabygga trÄdlöst.

3D Studio Max lÄter dig skapa texter i tre dimensioner, redigera, ge rörelse och ljus till objekt skapade med hjÀlp av verktyg som ger möjlighet till senare anvÀndning i scenarier som tidigare skapats för filmen.

Förutom att bygga strukturer som en byggnad, utveckla skulpturer och andra kreativa former, och till och med Àndra storlek pÄ dina tittare i 3D Studio Max.

Men det brukar hÀnda att jag redan Àr i fÀrd med att skapa min scen, men fÀrgen jag valde Àr inte den rÀtta och jag mÄste Àndra den. Hur kan jag Ängra en sÄdan ÄtgÀrd? eller kort sagt, hur kan jag Ängra sÄ mÄnga gÄnger jag vill Àndra alla ÄtgÀrder i 3D Studio? Sedan förklarar vi steg för steg vad som behöver göras.

Hur man Àndrar antalet Ängra ÄtgÀrder i 3D Studio Max

NÀr vi inser att vi har utfört en felaktig handling i utvecklingen av objektskapande, ljuder vÄrt larm i vÄra tankar och vi Äterkallar omedelbart alternativet CtrL + z för att Ängra denna ÄtgÀrd.

Men ett sÄdant alternativ har en begrÀnsning, antalet gÄnger du vill Ängra en ÄtgÀrd Àr inte oÀndligt, det tillÄter bara 40 gÄnger, nu kommer vi att följa steg som detta Ängra ÄtgÀrder i 3D Studio Max.

Steg 1

GĂ„ till menyraden “Anpassa” och vĂ€lj “InstĂ€llningar” i slutet av menyn, vĂ€nta sedan tills det hĂ€r alternativet visas.

Steg 2

Fönstret “InstĂ€llningar” öppnas, leta upp fliken “AllmĂ€nt” och sedan “Ångra scen”, den senare Ă„tgĂ€rden lĂ„ter dig Ă€ndra antalet gĂ„nger du vill Ă„ngra dina felaktiga handlingarStĂ€ll dĂ€rför in önskad mĂ€ngd.

Kom alltid ihÄg att du inte bör öka antalet gÄnger för mycket, eftersom RAM ocksÄ behöver lagringsutrymme för att utföra lagringsoperationer för de Àndringar som gjorts och Ängra felaktiga ÄtgÀrder.

Steg 3

Slutligen, vĂ€lj “OK”, vilket kommer att indikera för programmet att du godkĂ€nner de Ă€ndringar som gjorts, och de kommer att sparas.

Nu har du sett att det inte fanns nÄgra komplikationer, det Àr bara att föreslÄ det och följa instruktionerna som visades för dig kan du nu göra Ängra alternativet sÄ mÄnga gÄnger du vill via CtrL + utan begrÀnsningar och allt tack verktyg du kan lita pÄ med 3D Studio.

0 Shares