Hur man ändrar aktivitetsmål på Apple Watch

Apple Watch är inte ännu en normal bärbar enhet. Den har funktioner som man inte kan föreställa sig när det gäller övervaka sin egen hälsa. Den levereras med en inbyggd aktivitetsapp. Det hjälper dig att spåra dina dagliga övningar och rörelser utan ansträngning. Aktivitetsappen har tre ringar som mäter din Move (röd ring), Motion (grön ring) och Stand (blå ring). Med flyttringen kommer du att kunna beräkna kalorierna att du brände. Träningsringen visar dig livlig aktivitet att du har avslutat hittills. Slutligen visar stativringen varaktighet du har stått och flyttat. Med Apple Watch kan du bättre beräkna dina steg täckta, förbrända kalorier etc. Lyckligtvis eller tyvärr låter Apple Watch dig inte ändra några av målen för bättre hälsoresultat. Du får en tydlig bild av det och en detaljerad guide om hur du ändrar aktivitetsmål på Apple Watch. I slutet av den här artikeln vet du också vilka aktivitetsmål som inte kan ändras på Apple Watch.

Så här ändrar du mål på Apple Watch (motion, rörelse, steg, aktivitet, kalorier)

Med aktiviteten på Apple Watch kan du ändra dina mål för olika hälso- och livsstilsaktiviteter.

Ändra Apple Watch-mål för flytt

(1). Gå till Aktivitetsappen på din Apple Watch.

(2). Tryck hårt på Aktivitet ringar.

(3). Välj Ändra flyttmål.

(4). Du kan antingen öka eller minska för att uppdatera ditt mål med hjälp av knapparna på skärmen eller Digital Crown.

(5). Välj Uppdatering knapp.

Notera: Att ändra mål på Apple Watch for Calories är detsamma som för Move-mål.

Ändra Apple Watch-mål för träning

För närvarande kan du inte ändra träningsmålet för Apple Watch, oavsett om du är sjuk eller vill återställa. Men du kan ändra hur du stänger träningsringen de dagar du vill hoppa över.

(1). Öppna Träna app på din watchOS.

(2). Välj Övrig eller Sinn och kropp alternativ.

Notera: Om du inte hittar det, svep eller bläddra till botten för att välja Lägg till träning.

(3). Välj Övrig att välja att ersätta din träning med något annat. Till exempel Kampsport, Mixed Cardio, Mind & Body, etc.

Ändra ställmål på Apple Watch

Tyvärr låter Apple Watch dig inte ändra ditt Stand or Roll-mål precis som träningsmålet. Med andra ord är det fast eller permanent. Således måste du stå och röra dig i minst en minut under 12 olika timmar på dagen för att stänga den här ringen.

Vårt yttrande

Precis som att övervaka hälsoaktiviteten kan du ändra Move på Apple-klockan. Det är uppenbart att mål och övningsmål inte kan ändras. För närvarande kan endast träningsmålen justeras medan stand-målet inte kan ändras.

Har artikeln gett användbar information? Låt oss höra det som kommentarer. Följ oss på Facebook och Twitter för de senaste artikeluppdateringarna.

Relaterade Artiklar

Back to top button