Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man aktiverar zoomlås på Samsung Galaxy S21

Samsung Galaxy S21 vs. Galaxy S21 Ultra

Space Zoom är inte nytt för Samsungs topptelefoner, men en av de största förbättringarna av telegrafi i S21-serien är tillägget av Zoom Lock, som mätbart stabiliserar kameran vid extremt långa zoomområden. Zoomlåset gör stor skillnad för skärpan och minskar skakningar vid fotografering, men hur gör man i första hand?

Hur man aktiverar zoomlås

Zoomlås på Galaxy S21

  1. Öppna kamera app.
  2. Zooma in tills du ser en vidvinkelförhandsvisning av din bild i det övre vänstra hörnet av sökaren. På Galaxy S21 och S21+ kommer du att se denna förhandsvisning från 20x. På S21 Ultra kommer den att visas i 30x.
  3. Rikta kameran mot ett specifikt motiv, till exempel text eller en person. Kameran kommer att analysera bilden och efter en minut blir förhandsgranskningsrutan gul för att indikera att zoomlåset är aktiverat automatiskt.

Zoomlås på Galaxy S21-serien minskar besväret avsevärt genom att använda en kombination av optisk och elektronisk bildstabilisering, kombinerat med AI. Detta gör avlägsna zoomavstånd mycket mer hanterbara, särskilt när du fotograferar handhållen. Även om du inte ska förvänta dig att få samma stödjande resultat som när du fotograferar med kamerans ursprungliga brännvidd, gör Zoom Lock det enklare att ta påtagliga bilder, även när du tänjer på gränserna för digital zoom.

Skillnaden i stabilisering är omedelbart märkbar; Du kommer att se att tittaren blir mycket mindre nervös när kameran blockerar innehållet. Ännu bättre, eftersom zoomlåset startar automatiskt behöver du inte komma ihåg att aktivera det i inställningarna eller slå på det varje gång du fotograferar.

Börja använda Zoom Lock idag