Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man aktiverar stereohögtalare på OnePlus 5T – Handledning

Med den här guiden kan du aktivera stereohögtalare på OnePlus 5T. Eran vi lever i är fylld av ett stort utbud av teknologier på smartphones. En av de mest underskattade av dessa tekniker är externa stereohögtalare. Tyvärr är inte alla smartphones integrerade med dubbla stereohögtalare – vi ser dem precis börja dyka upp i avancerade Android-flaggskepp som Galaxy S9. Förhoppningsvis kommer denna trend att haka på och fler tillverkare skulle börja tillhandahålla denna grundläggande men exceptionella funktionalitet. I den här guiden tar vi dig igenom proceduren för hur du kan aktivera stereohögtalare på OnePlus 5T-smarttelefonen.

Om man tittar på specifikationerna för OnePlus 5T borde det ha funnits stereohögtalare implementerade i enheten. OnePlus 5T drivs av Snapdragon 835 med 8 eller 6 GB RAM vid sidan av Octa-core-processor. Det finns dock inga stereohögtalare. Men det finns ett sätt att aktivera dem på OnePlus 5T tack vare en Magisk-mod för Android. Det fanns ett stereoläge utvecklat för OnePlus 3T som portades för OnePlus 5 för att möjliggöra stereohögtalare. Nu är den portad igen från andrizmitnick för OnePlus 5T.

Aktivera stereohögtalare på OnePlus 5T

Det här läget kan endast användas för OnePlus 5T så försök inte på någon annan enhet. Denna mod är portad från OnePlus 3T vilket inte betyder att du kan använda den på OnePlus 3T så du måste vara mycket försiktig. För att aktivera denna mod bör din OnePlus 5T vara rotade. Kom ihåg att det här läget bara fungerar på OxygenOS eller anpassad ROM baserad på Oxygen OS. Innan du börjar modifiera din OnePlus 5T, kontrollera om den har OxygenOS installerat i den. Detta läge fungerar på båda Nougat och Oreo.

Aktivera stereohögtalare på OnePlus 5T

Följ stegen nedan för att njuta av stereohögtalarna på din OnePlus 5T:

Steg 1 – Ladda ner Stereo Speakers Mod från länken nedan:

Steg 2 – Starta Magisk Manager. Om du inte har Magisk har vi lagt till en länk nedan.

Steg 3 – Öppna Modul sektion genom sidomenyn.

Steg 4 – Tryck på + knappen från botten och leta upp zip-filen du laddade ner och starta installationen.

Steg 5 – Starta om din OnePlus 5T efter installationen.

Steg 6 – Hitta OP5TSpeakerCtrl-appen från applådan. Starta den och välj Stereoläge.

Där har du det! Din OnePlus 5T ska nu ha stereohögtalare. Användare som har problem med att installera denna Magisk-modul kan läsa igenom vår allmänna guide om hur man installerar Magisk-moduler via Magisk Manager.

Har du inte root-åtkomst på din OnePlus 5T? Du kan ladda ner Magisk 16.3 och installera via TWRP anpassad återställning för att få root. Eller ännu bättre, följ vår fullständiga tekniska guide för fullständiga steg om hur man rotar OnePlus 5T.

Berätta för oss hur ljudet är på din OnePlus 5T genom att släppa en kommentar nedan.