Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man aktiverar popup-aviseringar i WhatsApp

WhatsApp släppte en ny uppdatering till sin Android-app och rullade ut ett par nya funktioner t.ex. profilbilder, popup-aviseringar etc. Många populära sms-appar har redan popup-aviseringar för nya textmeddelanden du får på din telefon. Det var på tiden att WhatsApp också lade till den här funktionen.

Popup-aviseringar på WhatsApp är inaktiverade som standard, men det betyder inte att du inte kan aktivera dem. Det är väldigt enkelt, hur man aktiverar popup-aviseringar. Följ de enkla stegen nedan efter hoppet.

Hur man aktiverar popup-aviseringar i WhatsApp 1

UPPDATERING: Eftersom Android inte har utvecklats med mycket bättre aviseringar och direkta svar från meddelanden, är popup-aviseringar i WhatsApp inte längre tillgängliga. Den här funktionen är inaktiverad i de senaste Android-versionerna som Android 8.0 Oreo, Android 9.0 Pie och Android 10.

Så här kan du aktivera popup-aviseringar i WhatsApp:

  • Öppna WhatsApp på din Android-telefon.
  • Gå till Inställningar.
  • Tryck sedan på Aviseringar.
  • Välj nu “Visa alltid popup” eller “Endast när skärmen är på”.

Det är allt! Du kommer nu alltid att se ett popup-meddelande när du får ett nytt meddelande på WhatsApp.

Jag är inte säker på hur gammal den här funktionen är på WhatsApp, men jag märkte precis att du alltid kan ändra LED-aviseringsljuset också på telefoner som stöds. Till exempel, på min Galaxy Nexus som har en aviserings-LED-lampa, väljer jag en grön LED-lampa som blinkar när jag får ett nytt meddelande på WhatsApp. På så sätt behöver jag inte låsa upp min telefonskärm bara för att se om det finns ett nytt meddelande om mitt e-postmeddelande, ett samtal eller ett WhatsApp-meddelande.

Men visst ser det riktigt coolt ut! Uppdatera WhatsApp till den senaste versionen, om du inte redan har gjort det!

Ladda ner WhatsApp Messenger

Du kan ladda ner WhatsApp på Android från Google Play Butik: Ladda ner WhatsApp Messenger