Hur man aktiverar och visar en interaktiv 3D Google Maps-karta från min mobiltelefon eller dator

Kartografi som vetenskap har genom århundradena medfört stora framsteg och många säkerhetselement är beroende av det, strategi och så många element som vi ignorerar, men kartor är verkligen ett mycket användbart inslag i vardagen och vetenskapen, och överförs därför till andra dimensioner som man aldrig har tänkt på. Interaktiva kartor är ett exempel på kartografiska och tekniska framsteg som inte kan upprätthållas.

Nu kan du ha det här verktyget till hands med några enkla steg och kunna aktivera och visa den interaktiva 3D-kartan över Google Maps från en mobiltelefon eller dator. Oavsett om det är den traditionella versionen eller den lätta och lätta versionen av Google Maps Go, kan en av de viktigaste platsinformationen lagras inom räckhåll för klippet.

Du kanske vill ha koordinaterna för en plats eller använda ett verktyg för att lägga till eller markera platser, men att kunna ta din geografiska upplevelse till en ny nivå är något som inte kan ignoreras. Visa och aktivera 3D-kartan på Google Maps, det är ett extremt användbart verktyg.

Aktivera och visa en interaktiv 3D Google Maps-karta på din mobil eller dator

Du kanske har någon speciell plats du vill se av nyfikenhet eller större intresse, och tillgång till den är så viktig att nålar eller taggar placeras på Google Maps, så det är absolut nödvändigt att visa ett speciellt sätt att se platser, vi pratar naturligtvis om interaktiva 3D-kartor från Google Maps.

Som förväntat kommer att se en interaktiv Google Maps 3D-karta från din mobil eller dator vara det alternativ du vill ha processen är extremt enkeleftersom specialverktyg utvecklade av Google ingår i uppdateringarna av deras applikationer. Därför, om applikationen redan är uppdaterad, är det bara några få steg du behöver ta.

Det första du ska göra är att gå in där du kan se hur gränssnittet visar kartan på traditionellt sättInnan du ändrar till den interaktiva 3D-versionen, rekommenderas att kartan zoomas ut tills du får en bredare bild av hela regionen, om möjligt, förändringen uppskattas bättre och blir mer interaktiv när du zoomar in på den interaktiva 3D-versionen.

På höger sida av gränssnittet kan du se en ikon som skiljer sig beroende på vilken version den stöder, i Android är det en ikon som ser ut som ett ark på ett annat, och i skrivbordsversionen av Google Maps ser det ut som en jordglob, Sanningen är att i båda versionerna måste du göra klipp eller klicka på det, det kommer att ge dig möjligheten att välja mellan två vyer eller två visningsstilar, det här är de med “tredimensionell“Och det med”Gatuvy”, I en tredimensionell vy kan kartan ses interaktivt i 3D.

Ser du en interaktiv 3D-karta från Google Maps i alla visualiseringar?

Vi måste göra en viktig observation, och det är vad Google Maps presenterar olika visningsstilarsom kommer att återspegla den mycket exakta och detaljerade informationen som uppfyller de höga kvalitets- och detaljkriterierna som Google sätter på alla sina produkter.

Dessa visningsstilar är de grundläggande elementen som Googles allmänna kartvisning fungerar på, detta är en satellitdisplay och reliefdisplayoch att prata om dem är nödvändigt eftersom den interaktiva 3D-vyn av kartor kan misstas för en av dem eller försöka tillämpas eller uppfattas på ett olämpligt sätt.

Förvirring uppstår mellan satellitvisualiseringen och den interaktiva versionen av 3D-kartvisionen, den höga bildkvalitetsprodukten de kommer att representera, så offentliga bidragsgivare att de i praktiken är desamma men det är inte så.

Satellittittande är bokstavligen vertikal vy av jorden, som utövas i samband med en satellit som emanerar en bild för sitt prov i mobila applikationer varifrån element av hög strategisk och interaktiv betydelse för användaren härrör.

För sin del är den interaktiva 3D-vyn ett verktyg som tillämpas på standardkartavyn som låter dig ha en närmare och mer detaljerad bild av utrymmetDärför är den interaktiva 3D-versionen endast tillämplig på standardvyn, inte satellitvyn och reliefen.

Relaterade Artiklar

Back to top button