Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man aktiverar och använder

Google Fit är appen för träningsspårning som hjälper dig att uppnå ett hälsosammare liv. Google Fit spårar dina steg, distans, höjd, förbrända kalorier och mer om poäng. Den visar också din vikt och ditt blodtryck. Google Fit lade till ett mörkt läge, som låter användare byta till det mörka temat för att se sin statistik i mer ljus kontrast. Mörkt läge kommer att ändra utseendet på appen och göra det lättare att titta på i svagt ljus och även spara lite batteritid. Om du är nyfiken på att veta om Google Fit Dark Mode, här är guiden om hur du gör det i detalj.

Innan du går in i steget, se till att du har den senaste versionen av Google Fit-appen på din smartphone. Om inte, uppdatera Google Fit-appen från Play Butik eller App Store.

Hur man aktiverar Google Fit Dark Mode på Android

[1] Öppna Google Fit-appen på din Android-smarttelefon eller surfplatta.

[2] Tryck på din Profil på botten.

[3] Klick inställningar.

[4] Rulla ned och välj Tema alternativ.

[5] Du kan se att det finns tre alternativ. Ljus, mörk eller inställd av batterisparare [Choosing Battery Saver will enable the dark theme when the device is in Battery Saver mode]. Klicka på alternativet Mörk.

[5] Välj Mörk och det kommer att slå på det mörka temat.

Hur du aktiverar Google Fit Dark Mode på iPhone och iPad

[1] Öppna Google Fit app på din iPhone eller iPad.

[2] Tryck på din Profil längst ned på appskärmen.

[3] Välj inställningar.

[4] Klick Tema alternativ under Visa.

[5] För iPhone och iPad kommer du att ha ljus, mörk och systemstandard. Om du väljer System Default-alternativ synkroniseras Google Fit-appen till iPhone:s mörka läge eller ljusa läge.

[6] Knacka Mörk alternativet för att använda mörkt tema i din Google Fit-app.

Med detta kan du ändra Google Fit-appen till ett mörkt tema när du vill. Mörkt tema på alla appar hjälper dig att använda appen under en längre tid utan att skada dina ögon. Har du några problem när du följer den här guiden? Känna free för att lämna dina frågor i kommentarsfältet. Följ oss under tiden på Facebook och Twitter för fler tutorials relaterade till mörkt läge.