Hur man aktiverar mörkt läge i TikTok från iPhone och iPad

0 Shares

Mobila applikationstjänster spänner över deras stora universum av möjligheter, sociala nätverk, plattformar för interaktion och underhållning. Så med varje ny uppdatering ingår de i dessa nya funktioner och funktioner för att förbättra upplevelsen av att använda dem.

Så, TikTok-appen är inget undantagoch nyligen aktiverat mörk- eller nattlägesfunktionen bland funktionerna den har. Den som du kan aktivera från både Android- och iOS-enheter.

Därför kommer vi att visa dig en enkel guide med en förlängning steg för att aktivera mörkt läge i TikTok från din iPhone och iPad mobiltelefon, så att du kan njuta av denna nya TikTok-funktion på din mobila enhet.

Vad är mörkt läge för?

Mobilapplikationer är en av de mobila tjänsterna den uppdateras och förnyas oftare därför läggs nya funktioner till varje gång för att göra användningen mer bekväm och effektiv. Det mörka läget sticker alltså ut som en av de uppdateringar som nyligen har lagts till i de flesta mobilappar.

På så sätt kommer du att märka att detta funktionen är integrerad med mycket populära applikationerså du har möjlighet att aktivera mörkt läge i Facebook, WhatsApp och till och med Twitter. Så det var bara en tidsfråga innan TikTok inkluderade detta aktiveringsalternativ för mörkt läge i sina tjänster.

Därför är den främsta anledningen till att denna funktion har integrerats med olika mobilappsplattformar som TikTok minska ögonskador genom exponering för blått ljus som sänds ut av mobila enheters skärmar. Följaktligen gör det att använda denna upplevelse ännu bekvämare.

Hur aktiverar man mörkt läge i TikTok från iPhone och iPad?

Dark Mode är en funktion som har lagts till i olika sociala medier och apptjänster under de senaste åren, och TikTok är inget undantag från denna funktion. När du har laddat ner TikTok till din iOS-enhet kommer du att märka detta det är lätt att aktivera detta läge.

Första steget till aktivera mörkt eller nattläge i TikTok skriv sedan in honom och ange hans profil. Där måste du välja alternativet för de tre horisontella prickarna som visas i det övre högra hörnet av detta fönster som representerar konfigurationsfunktionerna.

Sedan måste du hitta och komma åt alternativet märkt “Mörkt läge” som är markerat med en halvmåneikon. När du kommer åt kommer du att märka att du har två alternativ tillgängliga för detta läge och det är det som heter “Claro” som är aktiverad som standard sedan TikTok installerades på iPhone och iPad.

Välj sedan bara alternativet märkt “Mörkt” och det är allt. Så här aktiverar du mörkt läge för TikTok från iPhone och iPad.

Vad är anledningen till TikToks växande popularitet?

Många gånger blir appar för populära ett tag och du kommer inte höra dem någonstans på ett ögonblick. Detta är dock inte fallet med TikTok eftersom det för närvarande är en app har miljontals registrerade användare på sin plattform, som hela tiden skapar innehåll på den.

Så den främsta anledningen till att TikTok är så populärt är på grund av dess bekvämlighet och användarvänlighet. Skjut den bara du kan njuta av alla typer av innehåll i den här appen.

En annan anledning till att den inte gör något annat än att öka populariteten för denna app är detta det finns många registrerade kändisar i samma. Så många av hans följare skapar ett konto på TikTok för att noga följa publikationerna de publicerar.

Därför är den sista funktionen att integrera TikTok-appen i hennes kunna aktivera mörkt eller nattläge på sin plattform, som inkluderar iPhone- och iPad-enheter, har bara vuxit i popularitet.

0 Shares