Hur man aktiverar mörkt läge i Amazon Alexa App

Hur man aktiverar mörkt läge i Amazon Alexa App

Dark Mode är en av de fantastiska funktionerna som har ockuperat nyheterna på sistone i teknikvärlden. Den här funktionen skyddar dina ögon från skadliga strålar som avges från din mobilskärm när du använder den under natten. Nu kan Amazon Alexa-användare också använda Dark Mode-funktionen.

Utan tvekan kan man hålla med om att Alexa är den bästa intelligenta röstassistenten. Amazon Alexa är en viktig app för att ställa in dina Alexa-aktiverade enheter. Du kan lyssna på musik, få nyhetsuppdateringar, skapa inköpslistor, styra lampor, lås, termostater och mer hemma eller när du är igång med Alexa-appen. Dessutom har Amazon lagt till många funktioner för att göra appen till ett användarvänligt gränssnitt. I den ordningen gynnar Alexas nya ljus- och mörkerlägesfunktion användarna att ändra appens utseende vid soluppgång och solnedgång.

Amazon lade också till att Dark Mode-funktionen kan vara till hjälp för användare med synproblem, eftersom funktionen inkluderar textskalning. Du kan aktivera Dark Mode-funktionen på Amazon Alexa-mobilappen med din Android- eller iOS-smarttelefon.

Alexa app – Öppna appen > välj Mer ikon > välj inställningar > välj Alexa App-inställningar > välj det mörka temat.

Hur man ställer in mörkt läge på Amazon Alexa [Android & iOS]

Det liknar inställning av mörkt läge på både Android- och iOS-enheter.

[1] Öppna App Store eller Google Play Butik på din Android eller iPhone.

[2] Ladda ner och installera Amazon Alexa app på din mobila enhet.

[3] Starta appen och Logga in med din Amazon kontouppgifter.

[4] Klicka på Mer och välj inställningar alternativ från menyn.

[5] Välj nu Alexa App-inställningar.

[6] Välj Färgtema som mörkt. Om du vill ställa in ljusläge, välj ljus på färgtemat.

Relaterad – Hur man aktiverar mörkt läge på Amazon-appen

Endast ett fåtal enheter stöder mörkt läge. Du kan komma åt mörkt läge på iPhone som körs på iOS 13 och senare och Android-enheter som kör Android 10 eller senare. Medan iOS 12-versionen eller äldre och Android-versionen 9 eller äldre enheter endast stöder ljusläget på Alexa-appen.

Glöm inte att nämna dina tvivel och frågor i kommentarsfältet nedan. Följ oss på Twitter och Facebook för fler relaterade uppdateringar.

Relaterade Artiklar

Back to top button