Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man aktiverar mörkt läge eller nattläge i Signal steg för steg

Även om det är sant att vi just nu upplever svåra tider på grund av den globala covid-19-pandemin, skapar karantän ångest, depression och till och med stress, så det är bra att distrahera oss genom att göra olika saker som hjälper oss upprätthålla kommunikationen med andra människor.

En bra lösning är att använda sociala nätverk på grund av deras enorma inverkan på samhället har genererat många användningsområden och ännu mer under de senaste dagarna, att ha en stor publik som försöker få en kreativ och bekväm metod för att interagera med nära och kära eller familjemedlemmar.

Vi kan registrera oss på Tinder eller skapa ett konto på Badoo, ett annat mycket idealiskt förslag skulle vara att skapa ett Instagram-konto, eller använd bara Signalatt förbättra hastigheten och lättheten med vilken vi vill kommunicera genom dessa eller andra människor eftersom det finns tusentals sociala medieplattformar att upptäcka och alla ger oss positiva fördelar i alla avseenden.

I den här artikeln kommer vi att förklara hur du gör detta aktivera mörkt läge eller nattläge i Signal steg för stegoch njut av denna applikation när som helst på dagen på ett mycket bekvämare sätt.

Hur man aktiverar mörkt läge eller nattläge i Signal

Detta är en av de bästa signalfunktionerna den tillåter oss att göra använda applikationen på ett bekvämare sätt, speciellt för dig som har synproblem och behöver mindre ljus när du använder mobiltelefon eller dator för att undvika ovan nämnda effekter.

Det första vi behöver göra är att öppna upp direkt Signal appoavsett om det är på vår dator eller mobiltelefon, så kommer vi att se alternativet “konfiguration”, som vi trycker på. Menyn kommer att vara uppdelad, som kommer att innehålla följande information:

“Utseende”, klicka där, klicka sedan på “tema” och klicka slutligen på “mörkt läge”, följ i sin tur nu dessa steg mörkt läge kommer att aktiveras i Signaloch vi kan njuta av applikationen mer bekvämt, om vi vill vända på vad vi gjorde följer vi samma process och trycker på “Clear mode”.

Varför ska du använda Signal?

Det är inte en app som används flitigt av användare, men som ändå har fått ett namn, den är baserad på tema för snabbmeddelanden och även ringer varje kontakt kan detta vara ett mycket bra alternativ om vi vill ha en omedelbar process.

Det bästa är att det är end-to-end-krypterat, vilket ger oss helt unik integritet, vi kan ladda ner det till olika plattformar, utvecklare alltid med användarens säkerhet i åtankeså någon gång kan de inte ens läsa våra privata konversationer, det här är en av de saker som fick användare att älska den här appen.

Jämfört med andra applikationer som inte förbättrar användarnas integritet är detta en av favoriterna, vi kan använda det snabbt och det är helt gratis, så vi kan få det när vi vill.

Signalfördelar och nackdelar

Liksom alla sociala plattformar eller verktyg har den både positiva och negativa funktioner, men slutar inte desto mindre att använda dem för det senare, även om på grund av konkurrensen har utvecklarna av dessa applikationer implementerat ständiga uppdateringar för förbättra dina tjänster varje dag och förhindra att många användare kopplar sig från dem.

Det som är bra är att när de använder den ber de oss att ange en hemlig PIN-kod som intygar att ingen annan person kan komma åt vår chattintegritet från en annan dator, och vi kan också logga ut från datorn. Genom det kan vi överföra olika filer, bilder, gifs som vi kan skapa gruppkonversationer också och dela inspelningarna med våra kontakter.

Det erbjuder också ett alternativ Ta bort meddelanden innan andra användare läser dem, som i WhatsApp, vilket garanterar mer säkerhet när de interagerar.

Bland dess nackdelar vi har är att vi inte kan dela “tillstånd” eftersom appen inte tillåter det, vilket är en funktion som många fan är sugna på, men de har inte utvecklat den än, precis som den inte tillåter dig att lägg till eller sätt den tapet du vill ha , d.v.s. personlig, den gäller inte där, och i slutändan ger den inget alternativ dela vår direkta plats.