Hur man aktiverar filuppladdningsstöd till webbplatser

Hur man aktiverar filuppladdningsstöd till webbplatser

Nuförtiden, när en majoritet av människor har förvandlats till “digitala varelser” som inte kan överleva utan sina enheter, har det blivit helt normalt att ha en lust att kontinuerligt dela något.

Naturligtvis kan det ibland vara en fil som är avsedd för ditt jobb, skola eller något personligt. Tillbaka på den gamla goda tiden använde de flesta av oss e-post för att dela några mindre filer, men tiderna har förändrats drastiskt sedan dess.

Nuförtiden längtar människor efter att dela större filer och mappar som inte kan göras via e-post. Så vad är dina alternativ? Tja, du kan alltid välja fildelningswebbplatser som är perfekta för både affärsmän och de “vanliga”. Låt oss se de bästa!

Bästa fildelningswebbplatser som är värda ett försök!

Kolla dessa tjänster som fungerar utmärkt för fildelning.

pCloud

Dess fillagrings- och delningsplats är idealisk för bilder, videor och andra filer. När du har säkerhetskopierat alla dina dokument kan du behålla den äldre versionen i nästan ett år. En annan bra sak med det är det faktum att du enkelt kan komma åt allt från vilken som helst av dina enheter.

Dessutom ger detta verktyg också användare säker delning och arbete med andra, vilket innebär att du kan redigera, kommentera och helt enkelt samarbeta med dina kollegor. Dessutom kan företag skapa delade mappar också.

Om du bestämmer dig för att skapa en free konto får du 10 GB molnlagring. Nu, om du av någon slump vill få mer så kommer du att kunna åstadkomma det genom att skaffa en livstidsplan för $175 och du får 500GB, eller så kan du betala $350 för att få 2TB.

Entreprenörer kan tycka att det är användbart att välja affärsplaner som erbjuder 1 TB lagringsutrymme per person, för mindre än åtta dollar i månaden. Dessutom kommer dessa planer också med anpassade varumärken.

Google Drive

Detta är definitivt en av de mest populära delningstjänsterna i världen. För er som inte är säkra på vad detta är (även om vi tvivlar starkt på det) är detta Googles molnlagringstjänst där du får lagra alla dina filer, dokument, videor, ljud osv.

Tja, praktiskt taget allt som din dator innehåller. Ett skickligt team från ett framstående teknikföretag på https://upload.io/uploader vill påminna dig om att du kan komma åt alla dina dokument från vilken plats som helst i världen, genom att använda vilken enhet du har. Naturligtvis, för att åstadkomma det får du inte glömma din inloggningsinformation.

Dessutom tillåter Google Drive användare att ha 15 GB free gratis för molnlagring, men om de behöver mer måste de uppgradera sitt konto. En av de bästa egenskaperna med det är att det ger användare högkvalitativa smartphone-applikationer för deras kontorspaket så att de effektivt kan arbeta från vilken plats som helst i världen, när som helst.

Sammantaget är det säkert att säga att Google Drive är användarvänligt, väldigt lätt att använda vilket är bra för alla som vill enkelt och snabbt ladda upp sina filer på den här plattformen och senare dela dem med de personer de känner.

Sync.com

Det här verktyget är perfekt för dokumentsamarbete och säker fillagring. Det kan definieras som en säker molnlagringsplattform som kommer med dokumentsamarbetsfunktioner. Det gör det möjligt för interna team, kunder, konsumenter och externa partners att förena sina krafter och arbeta tillsammans.

Alla filer på en dator kan lätt nås, liksom på internet och mobiltelefoner. För att ge användarna säkert filsamarbete ger det en möjlighet att skapa centraliserade mappar och även hantera deras behörigheter.

Vi överför

Enligt många människor är detta fildelningsverktyg ett av de enklaste och snabbaste verktygen för närvarande. Hurså? Tja, till exempel, så fort du går in på den här webbplatsen ber den dig att ladda upp en stor fil som du vill skicka till någon utan att be dig registrera dig eller förse dem med ytterligare information.

Hur coolt är inte det? Så fort du laddat upp filen får du en länk som du snabbt kan dela med andra som vill ladda ner den. Å andra sidan kan du alltid maila länken, men för att göra det måste du ange din e-postadress och mottagarens e-postadress.

Om du vill ladda upp alla dina filer och dokument free kostnadsfritt får du upp till 2 GB i storlek, men om du behöver mer kan du välja Pro-versionen och få upp till 200 GB.

Det är så fantastiskt att se att det finns så många enastående alternativ när det kommer till fildelning. Alla är generellt bra och lätta att använda, så det är bara upp till dig att bestämma vilken som är mest bekväm för dig och dina behov.

Relaterade Artiklar

Back to top button