Hur man aktiverar eller inaktiverar en mikrofon i Call Of Duty Mobile om den inte dyker upp pÄ Android eller iPhone

0 Shares

VÄra rutiner har förÀndrats mycket mÀrkligt sedan pandemin började. Det beror pÄ att vi nu spenderar cirka 50 % mer tid hemma Àn tidigare. Detta detta Àr bara att förvÀnta sig Inför alla distansÄtgÀrder vi alla mÄste vidta.

Vad mÄnga hoppade av college eller frÄn jobbet har de ofta mycket fritid. I dessa stunder av fritid har mÀnniskor Àgnat sig Ät en mycket specifik sektor, som Àr videospelsindustrin. Om du Àr nÄgon som precis laddat ner Call of Duty Mobile och du vill veta viktig information om spelet eller hur du anvÀnder mikrofonen i spelet, har vi dina frÄgor besvarade.

Vad Àr mikrofonen till för i Call of Duty Mobile?

Som du kan se Àr CODM ett krigsbaserat spel. Detta beror pÄ att det Àr en förstapersonsskjutare och du mÄste anvÀnda vapen för att kunna göra det överleva bland dina fiender. För att vinna behöver du inte bara de bÀsta vapnen, utan ocksÄ ett antal fÀrdigheter som kommer att skilja dig frÄn andra spelare. MÄnga mÀnniskor har metoder som gör att de kan spela CoD Mobile med hög grafik ocksÄ.

PÄ samma sÀtt kan vi se att det ocksÄ finns i CoD Mobile lagdueller. Det betyder att det finns en grupp medlemmar som mÄste slÄss tillsammans för att besegra sina motstÄndare, utan att slÄss mot varandra. Det Àr dÀrför spelutvecklarna har gjort en plats tillgÀnglig för röstchatt under spel med teammedlemmar.

NÀr du börjar kommuniceraDitt team kan ha en bÀttre uppfattning om vad som hÀnder omkring dig och pÄ sÄ sÀtt hjÀlpa dig mer effektivt. MÄnga spelar spel pÄ sina telefoner med vÀnner, men vissa telefoner kan inte spela det hÀr spelet. LÀmna det inte bakom dig eftersom det finns en lösning ifall CoD Mobile inte Àr kompatibel med din telefon.

I vilket fall du kan inte spela Call of Duty pÄ din telefon du kan göra som mÄnga andra som tar till att ladda ner CoDM pÄ PC eftersom spelet kan fungera bra pÄ deras datorer.

Hur aktiverar man mikrofonen i Call of Duty Mobile?

Detta uppnÄs genom att först vara i sjÀlva spellobbyn. Om vÄra vÀnner Àr dÀr kan vi dra slutsatsen att de pratar eftersom en liten högtalare syns bredvid deras namn varje gÄng din röst lÄter. Om dina vÀnners röst inte lÄter bör du veta att du Àr helt bortkopplad frÄn röstchatten.

Röstchatt lÄter dig koordinera din strategi med ditt team för att snabbt besegra fienden. Du mÄste gÄ in i rummet för att aktivera det. NÀr du ser din karaktÀr kommer du att se att det finns knappar i det övre högra hörnet som ser ut som en mikrofon och en högtalare. Dessa motsvarar röstchattkontrollerna.

Om de Àr mörka och verkar ha en linje som skÀr dem Àr de avstÀngda och dÀrför kan du inte höra eller tala med din utrustning. För att rÀtta till det tryck bara pÄ dem sÄ att knappen lyser. Det betyder att de Àr aktiva och att du kommer att kunna höra dina kollegor lika vÀl som deras.

Det hĂ€r alternativet gör att CoD anvĂ€nder lite fler megabyte för att starta. Det Ă€r dĂ€rför folk alltid letar efter sĂ€tt att spara batteri pĂ„ CoD Mobile. Dock, ett mycket vanligt misstag Ă€r nĂ€r det inte tillĂ„ter dig att ansluta till det mobila nĂ€tverket. ÄndĂ„ Ă€r lösningen vĂ€ldigt enkel.

Kan jag inaktivera det utan att gÄ in i spelet?

Detta Àr rÀtt. Det betyder att vi inte lÀngre fÄr ett meddelande som indikerar att spelet anvÀnder en mikrofon och dÀrför ser ut att spionera pÄ oss. För detta behöver du lÀmna meddelandefÀltet din mobiltelefon och vÀlj alternativet som har en kugg eller kugg som tar dig till instÀllningarna.

DÄ bör du leta efter avsnittet Appar och aviseringar. NÀr du har tryckt pÄ den kommer alla telefonapplikationer att visas och du mÄste söka efter CoD Mobile-applikation. NÀr du trycker pÄ henne du kommer att se behörighetsavsnittet först. Du mÄste Äterkalla tillstÄndet för att anvÀnda mikrofonen.

0 Shares