Hur man aktiverar eller inaktiverar aviseringar i Slack pÄ en mobiltelefon eller dator

0 Shares

Den vikt vi mÀnniskor lÀgger pÄ att skapa sÄ mÄnga tekniska enheter Àr att se hur de kan göra vÄrt liv enklaresÄ att vi kan förbÀttra vÄr livskvalitet och dÀrmed strÀva efter att bli bÀttre i alla aspekter. Av allt detta Àr sÀttet vi kommunicerar alltid det viktigaste.

Detta beror pÄ att om vi tittar pÄ hur vÄra hjÀrnor Àr gjorda, hur vi vÀxer upp och hur vi interagerar med varandra, kommer vi att inse att MÀnniskan Àr en levande varelse som Àr intelligent och strikt social. UnderlÄtenhet att kommunicera med allmÀnheten har visat sig vara skadligt för utvecklingen av en god mental hÀlsa.

DÀrför, genom Ären, mÀnniskor de skapade olika sÀtt tack vare vilket de kan kommunicera med varandra. Tack vare att det finns smartphones har kommunikationen blivit mycket lÀttare. Detta beror pÄ att dessa enheter Àr mycket vanliga bland vÀrldens befolkning.

Det Àr oerhört viktigt pÄ grund av det vi kan ta reda pÄ allt som hÀnder i vÀrlden som omger oss pÄ en gÄng. Dessutom har mÀnniskor skapat applikationer som Àr specialiserade pÄ digitala miljöer dÀr mÀnniskor kan kommunicera, sÄ kallade snabbmeddelandeprogram eller applikationer.

Vad Àr ett program för snabbmeddelanden och hur fungerar det?

En applikation för snabbmeddelanden Àr en som lÄter anvÀndarna skicka meddelanden direkt, vilket kan skilja sig mycket i hur information överförs. Vanligtvis, dessa applikationer Àr gratis, och de krÀver bara ett konto för att kunna komma Ät dessa tjÀnster.

Dessa appar fungerar eftersom företagen som skapar dem har en enorm mÀngd filer till sitt förfogande snabba servrar tillgÀngligaoch i sina marknadsföringsinsatser frÀmjar de gratistjÀnster som hjÀlper företaget att fÄ en högre rang och dÀrmed fÄ mer investeringar för att kunna underhÄlla snabba servrar. Ett av de företag som erbjuder denna tjÀnst Àr Lösa, och Àr miljöorienterad.

Vad Àr Slack?

Slack Àr ett verktygsprogram som lÄter anvÀndare skapa de kommunikationsgrupper som de Àr förberedda för arbetslag. Genom att skapa ett Slack-konto kan du komma Ät en gratis nedladdningsbar app för skrivbordet.

Alla dessa processer kan utföras via den officiella Slack-webbplatsen, som Den finns Àven pÄ spanska. Det hette ursprungligen Dharma och du har förmodligen laddat ner det under det namnet.

Företaget har dock nyligen genomgÄtt en förvandling, och de Àr nu kÀnda som man ser dem idag. Systemet har bara kunnat förbÀttras under Ären sÄ idag Slack fungerar bÀttre Àn nÄgonsin.

Detta företag skapades av en grupp mÀn i USA som hon försökte erbjuda en kommunikationsmiljö som kommer att underlÀtta detta mellan anstÀllda och deras överordnade. Plattformen lÄter dig skicka foton, textmeddelanden, filer, röstmemon och mer.

Hur aktiverar eller inaktiverar man aviseringar i Slack pÄ en mobiltelefon eller dator?

Det bĂ€sta sĂ€ttet att göra detta nĂ€r du anvĂ€nder Slack pĂ„ en Android-telefon Ă€r att byta till Stör ej. Detta uppnĂ„s mycket enkelt. NĂ€r du öppnar appen ser du knappen “Du” lĂ€ngst ned leder till kontoinstĂ€llningarna.

I den hÀr konfigurationen kommer du att se flera alternativ, bland vilka det kommer att finnas en knapp som sÀger šstör ej-lÀgeš. Genom att trycka pÄ den kommer du till en annan skÀrm dÀr du kan vÀlja hur lÀnge du vill undvika aviseringar.

PÄ en dator kan du komma Ät det hÀr alternativet genom att klicka pÄ din profilbild för att gÄ till ditt konto. Sedan, bland alternativen för allt, ser du en som sÀger šPausa aviseringarš. Samma tidsalternativ som pÄ din telefon visas, och du kan vÀlja det som passar dig bÀst.

0 Shares