Hur man aktiverar den högpresterande grafikprocessorn för Microsoft Edge

0 Shares

Webbläsare är de som låter oss söka efter all slags information på ett ordnat sätt på Internet. Med tiden dyker många webbläsare upp och dyker upp.

Var och en av dem har speciella egenskaper som gör dem unika. Det finns många webbläsare tillgängliga idag som vi kan hitta, det är bäst att göra lite research och välja de som bäst passar våra behov.

Bland de mest använda webbläsarna är Microsoft Edge, utvecklad av Microsoft. Denna viewer utvecklades för operativsystemet Windows 10.

Det är många Funktioner som de kommer med och som vi kan använda för att navigera på nätet på ett mycket praktiskt sätt. På så sätt kan vi förstå till fullo möjligheter och funktioner som den här webbläsaren kan utföra.

Varför måste jag aktivera grafikprocessorn för Microsoft Edge?

Eftersom Microsoft Edge är en ny plattform som släppts av Microsoft har den fortfarande mycket utrymme för förbättringar. Det viktigaste är laddningshastighet och prestanda när du surfar på webben.

Vi kan märka detta när vi går in på webbplatser från avancerad grafiksom kräver att webbläsaren körs med maximal effekt. Av denna anledning tenderar Microsoft Edge att gå lite långsamt när man laddar sidor och visar grafik.

Men vi behöver inte oroa oss för tack vare de enkla konfigurationerna på vår dator kan vi till stor del åtgärda dessa problem. Detta är för att vi kan aktivera högpresterande grafikprocessor.

Nu kan vi fråga oss själva vad är syftet med att aktivera GPU i min dator? Detta hjälper till att avsevärt korrigera applikationsprestandafel. Genom att slå på GPU:n kan den valda applikationen använda all kraft som vår dator har.

Detta innebär att genom att aktivera den högpresterande grafikprocessorn för Microsoft Edge kommer webbläsaren att kunna använda grafiken som vår dator har. Den kan få ut det mesta av den integrerade processorn och grafikkortet i vår dator.

Nyligen Microsoft Edge har aktiverat denna nya funktion så att dess användare kan dra full nytta av sin dators prestanda. Detta tack vare möjligheten att endast aktivera den högpresterande GPU:n för den här webbläsaren.

Om vi ​​vill veta hur vi kan utföra denna åtgärd kommer vi att lära oss i den här artikeln på ett enkelt och enkelt sätt. Vilka är de individuella stegen vi måste följa för att aktivera den högpresterande grafikprocessorn för Microsoft Edge.

Steg för att aktivera den högpresterande grafikprocessorn för Microsoft Edge

Om vi ​​vill aktivera GPU:n på vår dator för att förbättra prestandan för Microsoft Edge-webbläsaren, är det första vi behöver göra att öppna menyn Windows-inställningar.

Efter att ha öppnat Windows-inställningsfönstret måste vi gå till Systemalternativet, vilket är i första hand. Välj sedan ett alternativ i listan med alternativ till vänster på skärmen “Skärm”.

Efter att ha angett skärminställningarna måste vi gå ner till de sista alternativen och välja “Konfiguration av grafiska element”. Därför kommer vi att introducera ett urval där vi kan aktivera en högpresterande grafikprocessor.

Vi måste klicka på fältet “Appar”, kommer en lista över alla Microsoft-program som vi har på vår dator att visas automatiskt. Där kan vi välja vilken applikation vi vill för att förbättra prestandan.

Vi väljer i första stapeln “Universella applikationer”, då vi är intresserade av Microsoft Edge söker vi efter det och väljer det. Klicka nu på alternativet “Lägg till”.

Längst ner kommer Microsoft Edge-appen att slås på, välj den och klicka på den Val. Ett fönster öppnas där vi måste välja alternativet «Hög prestanda, och slutligen klicka på alternativet “Skriv ner”.

Slutligen hoppas vi att du tyckte att den här artikeln var användbar. Men vi vill gärna höra från dig – lyckades du slå på den högpresterande grafikprocessorn för Microsoft Edge? Känner du till någon annan metod som låter dig göra detta? Lämna oss dina svar i kommentarerna.

Du kanske också är intresserad av Hur man aktiverar Secret Microsoft Edge Settings Menyalternativ

0 Shares