Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man aktiverar ChatGPT Plus-prenumerationen från iPhone

Vad ger ChatGPT Plus oss?

chatgpt-plus-iphone

Standardversionen av ChatGPT är otroligt kraftfull och utnyttjar GPT-3-modellen med tillgång till över 170 miljarder parametrar.

Även om den nuvarande modellen är stabil och ger högkvalitativa skriftliga svar, finns det ett par begränsningar som ibland kan påverka användarupplevelsen:

1. Om ChatGPT-servrarna har full kapacitet kan det finnas en avsevärd väntelista, vilket resulterar i förseningar innan du får tillgång till tjänsten via appen eller webbplatsen.
2. Vissa svar kan ta längre tid än vanligt, och det enda tillgängliga formatet är text, vilket begränsar möjligheten att utföra specifika uppgifter eller använda andra format.

Å andra sidan erbjuder ChatGPT 3.5 förbättrad hastighet och lyhördhet när det gäller att ge svar. Prenumeranter på betalversionen har prioriterad åtkomst till servrarna, även under perioder med hög efterfrågan. Dessutom kan denna avancerade version förstå programmeringskod förutom naturligt språk.

Förutom den förbättrade modellen inkluderar ChatGPT Plus-prenumerationen tillgång till GPT-4 betaversioner, som utmärker sig i att lösa mer komplexa uppgifter och leverera ännu bättre svar jämfört med GPT-3. Prenumerationsavgiften för ChatGPT Plus är 22,99 euro per månad.

Hur prenumerationen aktiveras från iPhone

Låt oss nu utforska hur du aktiverar ChatGPT Plus-prenumerationen från din iPhone för att dra nytta av dess fördelar. Här är en steg-för-steg-guide:

1. Öppna ChatGPT-appen på din iPhone och navigera till huvudgränssnittet.
2. Leta efter knappen med tre punkter i det övre högra hörnet av skärmen och tryck på den. Detta öppnar en meny med olika alternativ.

prenumerera chatt gpt plus iphone
3. Från menyn, välj alternativet “Inställningar” för att komma åt inställningssidan.
4. I avsnittet “Konto” hittar du två knappar: “Prenumeration” och “Uppgradera till ChatGPT Plus.”
5. Om du trycker på knappen “Prenumeration” kommer du att se ett meddelande som indikerar att du använder free version av ChatGPT.
6. Alternativt, tryck på knappen “Uppgradera till ChatGPT Plus”. En rullgardinsmeny kommer att visas som ger en sammanfattning av funktionerna och fördelarna som du får tillgång till med prenumerationen.
7. Vid sidan av informationen hittar du det månatliga abonnemangsbeloppet. Precis nedanför ser du en blå knapp märkt “Prenumerera”.
8. Klicka på knappen “Prenumerera” så öppnas ett betalningsfönster med Apple Pay.
9. Prenumerationsavgiften debiteras via ditt Apple-ID. Följ instruktionerna på skärmen för att slutföra betalningsprocessen.
10. När betalningen har bekräftats kommer ditt konto att uppgraderas till ChatGPT Plus-planen, vilket låser upp alla dess funktioner och fördelar.

chatgpt plus iphone-prenumeration

Med ChatGPT Plus-prenumerationen framgångsrikt aktiverad kan du nu njuta av en förbättrad upplevelse med appens avancerade funktioner.

ChatGPT