Hur man aktiverar “Batman-lĂ€ge” eller “Anonymt lĂ€ge” i ett telegram

0 Shares

Telegram var ansvarig för att skapa funktionerna som skyddar anvĂ€ndarnas integritet, en av dessa funktioner Ă€r “anonymt lĂ€ge” eller “Batman-lĂ€ge”, denna funktion ansvarar för skyddet av administratörens data i gruppchatten. Om du vill anvĂ€nda den hĂ€r funktionen men inte vet hur du aktiverar den kommer vi att lĂ€ra dig i den hĂ€r handledningen hur man aktiverar “Batman Mode” eller “Anonymous Mode”.

Vad Ă€r “Batman Mode” i Telegram?

“Anonymt lĂ€ge” av Telegram hĂ€nvisas till av anvĂ€ndare som “Batman-lĂ€ge”; denna funktion Ă€r inriktad pĂ„ skydda Ă€garens integritet och administratörerna i Telegram-chattgruppen för de anvĂ€ndare som inte har lagt till administratörstelefonnumret.

Det Àr viktigt sÄ mÄnga gÄnger om hantera stora chattar (en Telegram-grupp kan ha upp till 200 000 medlemmar) om inte alla deltagare som tillhör gruppen Àr kÀnda.

NÀr administratören och Àgaren aktiverar Batman-lÀget kommer meddelanden som skickas till gruppen inte att ha deras namn eller telefonnummer eftersom denna information förblir anonym och endast kommer att visa gruppnamnet och lÀnk.

Om anvÀndare har ett registrerat telefonnummer kan de se administratörens namn och telefonnummer. Med den hÀr funktionen kommer administratörer undvika att ta emot meddelanden frÄn personer de inte kÀnner pÄ grund av Dina data kommer att vara vÀl skyddade.

Steg för att aktivera Batman-lÀge eller anonymt lÀge i Telegram

  1. GĂ„ in i Telegram-appen.
  2. Öppna chatten för gruppen dĂ€r du vill aktivera “Batman Mode”. Om du Ă€r Ă€garen kan du dela eller bjuda in nĂ„gon till gruppen med bara en lĂ€nk.
  3. Klicka pÄ gruppnamnetÀr vanligtvis högst upp pÄ skÀrmen.
  4. Nu mÄste du klicka pennikon som finns i det övre högra hörnet.
  5. I det nya avsnittet kommer du att se flera alternativ, sök och vĂ€lj den som sĂ€ger “Administratörer”detta alternativ har en skylt med en stjĂ€rnikon till vĂ€nster.
  6. I avsnittet “Administratörer” ser du Ă€garprofilen sĂ„vĂ€l som administratörsprofilen. Det kommer bara att visas om du lĂ€gger till administratörer för att hjĂ€lpa till att hantera gruppen. Klicka pĂ„ personens namn.
  7. I avsnittet “AdministratörsrĂ€ttigheter” hittar du ett antal rĂ€ttigheter som du kan aktivera eller avaktivera och sedan köra som en del av en grupp. Leta efter alternativ “Var anonym” och skjut omkopplaren Ă„t höger, den Ă€ndrar fĂ€rg nĂ€r du slĂ„r pĂ„ alternativet.

NĂ€r “Batman-lĂ€ge” eller “anonymt lĂ€ge” Ă€r aktiverat kan administratören eller Ă€garen skicka meddelanden till gruppen utan rĂ€dsla för att deras data kommer att exponeras för okĂ€nda anvĂ€ndare, och sedan om nĂ„gon klickar pĂ„ meddelandet du kommer inte att kunna se personuppgifterkommer du bara att se information om gruppen.

Du mÄste komma ihÄg att om du vill vara anonym i alla grupper du har skapat mÄste du genomföra de föregÄende stegen i varje grupp för att Dina uppgifter Àr anonyma och dolda.

GruppÀgaren kan ocksÄ aktivera Batman-lÀget för administratörer att hÄlla sin personliga information anonym för gruppmedlemmar. För att slutföra denna process mÄste Àgaren följa stegen som beskrivs ovan för varje administratör. I det hÀr avsnittet kan du ocksÄ aktivera och inaktivera behörigheter som kan köras av andra administratörer.

I avsnittet “Administratörsbehörigheter” kan gruppĂ€garen ge varje administratör en “Anpassad titel” (smeknamn, alias eller smeknamn) som kommer att anvĂ€ndas för att identifiera dig i gruppen.

Meddelanden som skickas av denna administratör kommer att identifieras med denna titel, om du aktiverar anonymt lÀge kommer deras namn och telefonnummer inte att avslöjas för andra anvÀndare, gruppmedlemmar. de kommer bara att se det smeknamnet eller namnet.

Telegram har mÄnga knep och hemligheter som Àr okÀnda för de flesta anvÀndare som har laddat ner denna fantastiska applikation pÄ sin mobiltelefon, surfplatta eller dator (i nÄgra enkla steg kan du ladda ner Telegram till din dator).

Om du fortfarande inte kan alla Telegram-tricks, besök miracomosehace.com dÀr du hittar en mÀngd olika tutorials som lÀr dig hur du gör detta hur du fÄr ut det mesta av den hÀr appen som fÄr fler och fler anvÀndare.

0 Shares