Hur lyssnar man på poddar på bästa möjliga sätt på Android?

Som Android-användare har du tillgång till massor av appar som kan hjälpa dig att lyssna på poddar. Androids öppna plattform har detta alternativ. Många människor skapar nya lösningar genom applikationer för att förbättra användarens dagliga liv.

Det finns många applikationer som utför olika funktioner. Men du kanske undrar vad som är den bästa appen som kan hjälpa dig när du lyssnar på dina poddar. Låt oss titta på några förslag i den här artikeln som du kan prova och låt oss veta vad du tycker.

Google Podcast är förstahandsvalets podcasttjänst som hjälper dig

Den här appen integreras väl med Android-tjänster, den har ett användarvänligt utseende och är lätt att använda. Den är lätt att använda och utforska, den har tre flikar som hjälper till med navigering. Hemskärmsfliken hjälper dig att enkelt återgå till början, fliken Att utforska låter dig lära dig mer om andra poddar och in Aktivitet, kan du gå tillbaka till saker du redan har hört.

Hemskärmen visar programmen du prenumererar på och visar dig också alltid när nya poddavsnitt är tillgängliga. Förslagen som appen visar är baserade på all din användning. Dessutom kan du i inställningarna se mer om ljudhistorik, och när du bläddrar i podden går det att hitta information om programmet och även om prenumerationen.

Appen erbjuder automatisk nedladdning av nyheter och varnar dig också alltid när ett nytt avsnitt av ditt favoritljudprogram kommer ut.

spotify är en annan tjänst som kan hjälpa dig

Spotify är en av de mest populära musikstreamingtjänsterna i världen. Människor använder den för att lyssna på sina favoritljud och musik medan de tränar, tar promenader eller andra uppgifter. Där hittar du gratis och betalda prenumerationer. Den goda nyheten är att om du betalar för Spotify Premium behöver du inte oroa dig för andra prenumerationer.

Där har du tillgång till över en miljon poddprogram att välja mellan, och det läggs alltid till nytt innehåll. Mer än 300 000 nya program har lagts till under det senaste året.

Det finns andra funktioner exklusiva för Spotify, inklusive:

  • Hitta utvalda program
  • Spara för att lyssna senare och bli varnad för nya avsnitt
  • Ladda ner för att lyssna även offline
  • Tillgång till podcastavsnitt som också har video

Utöver dessa höjdpunkter har Spotify podcastspellistor. På så sätt är det lättare att lyssna på innehållet och applikationen kommer att visa bättre alternativ för dig. Genom den här listan kan du få reda på olika program som fortfarande kan glädja dig.

Varje vecka berättar den också vilka som var veckans bästa, så att du ser en sammanfattning av varje show. Vi har verkligen sett att den här applikationen har många funktioner och kan vara avgörande i ditt dagliga liv. Men om du av någon personlig anledning inte gillar det, låt oss se ett annat alternativ.

TuneIn är ett annat alternativ

TuneIn Radio är inte lika populär som de andra alternativen vi har sett här, men den har fantastiska funktioner. Istället för att vara en podcast-app är det en gratis radioapp som låter dig lyssna på alla radiostationer du letar efter. Plus live sport, musik och nyheter på poddar.

Det är verkligen intressant att den här appen erbjuder ett annat podcastalternativ. I den är alla fokuserade på ett talprogram, där ett visst ämne debatteras med en persons tal. Det är inget samtal som det gör ibland. Således är appens eget innehåll redan en skillnad.

Applikationen har också ett mycket intelligent ljudkontinuitetssystem. Du kan sluta lyssna på din mobiltelefon och sedan fortsätta direkt på en annan enhet. Den har några funktioner i apparna vi redan har nämnt. Prova var och en av dem och se skillnaden, baserat på det vet du vilken som kommer att glädja dig.

avslutande

Vi hoppas att du med den här guiden har sett de viktigaste verktygen som kan hjälpa dig när du lyssnar på poddar. Tvivlade du på hur någon fungerade? Vilket ska du prova först? Låt oss veta i kommentarerna.

Relaterade Artiklar

Back to top button