Hur löser man problemet med meddelanden på Xiaomi Mi-bandet? (Exempel)

Många användare har stött på problemet med aviseringar i Xiaomi Mi Band Team. Och det är möjligt att så är fallet, särskilt med de senaste uppdateringarna av operativsystemet för smartphones.

Innan du aktiverar och tar emot WhatsApp-aviseringar på Xiaomi Mi Band eller till och med tar emot Google Maps-aviseringar på Xiaomi Mi Band, måste du åtgärda dessa problem.

Det är ingen hemlighet för någon att en av enhetens huvudegenskaper och funktioner är aktiveringen och synkroniseringen av Xiaomi Mi Band-armbandet med mobiltelefonen och visningen av meddelanden.

Tyvärr har appen som båda datorerna ansluter till presenterat en del synkroniseringsfel vad gäller aviseringar.

Därför presenterar vi denna guide tillsammans med en sammanställning av metoder för att lösa några problem i Xiaomi Mi Band 2, 3 och 4.

Problem med Xiaomi mi Band-aviseringar

Att verifiera att aviseringar är aktiva är den mest uppenbara lösningen och den minst vanliga situationen. Men om Mi Fit-appen (som tillåter anslutningen) av någon anledning har återgått till sina fabriksinställningar är det möjligt att de gjorda inställningarna har ångrats.

Som en konsekvens kan aviseringar stängas av, för att lösa detta problem, gå till “Profil”Och klicka band.

Sedan i avsnittet “Varningar“I fallet med en ansökan kommer den att ges i motsvarande alternativ och klicka sedan på”Hantera dina applikationer“.

I det här avsnittet kommer du att välja alla de applikationer som du vill synkronisera och därmed kommer aviseringarna att återaktiveras på Xiaomi Mi Band.

Bakgrundssynkronisering

En annan anledning till den här typen av meddelandeproblem är att Mi Fit-bakgrundssynkronisering är avstängd.

I denna mening finns det många mobila enheter som är ganska aggressiva när det gäller att spara batteri genom att begränsa andra appar från att köras i bakgrunden.

Detta kan göra att Mi Fit slutar fungera eller så körs den slumpmässigt i det här fallet. Bra att han har en lösning.

Gå bara till “inställningar“Och sedan in”Appar“. För direkt efter det, välj fliken “Min passform“.

I det senare fallet måste du gå till “Behörigheter“Eller till och med den med”trummor“. Och bara två alternativ måste verifieras.

Först, “Automatisk start“Så bra som det är”Utan gränser“Självklart finns det i inställningsfönstret i”bakgrund“.

Aktivera samtalsvarningar

Att se till att samtalsvarningar är aktiverade kan vara en lösning när de inte vibrerar och därför aviseras inte aviseringarna på Xiaomi Mi Band.

Gå i så fall till fliken “Profil“Och ge det här alternativet”Inkommande samtal“.

Nu, för att få omedelbara samtalsmeddelanden, måste du inaktivera “Försenade samtal“.

Aktivera även andra alternativ som är “Aviseringar om inkommande samtal“Y”Visa kontaktinformation“Det kommer att vara till stor hjälp.

För mer än ett program: kontrollera inställningarna

Denna typ av hårdvara har hela sitt ekosystem och inkluderar ett stort antal kompatibla applikationer.

Därför gör flera av dessa applikationer som Tools och Mi Band och Notifity och Fitness det möjligt anpassa Xiaomi Mi Band-aviseringarna efter användarens smak.

För att uppnå detta måste du använda varje apps aviseringsinställningar för att verifiera den specifika problemsituationen.

När det gäller proceduren måste du först stäng av dina egna varningar i Mi Fitför att förhindra deras konflikter.

En annan aspekt att tänka på är att alla andra Mi Band-appar är beroende av att Mi Fit fungerar korrekt, så det kan inte väljas bort eller avinstalleras.

Det här är bara några av de stora meddelandeproblemen på Xiaomi Mi Band som vanligtvis uppstår, såväl som deras möjliga lösningar.

Relaterade Artiklar

Back to top button