Hur loggar jag in på McAfee Antivirus om jag har glömt mitt lösenord? – Mycket lätt (exempel)

Kan du inte logga in på ditt antiviruskonto? Vi visar dig hur du loggar in McAfee Antivirus om du har glömt ditt lösenord.

Antivirusprogram har blivit viktiga i dagens mest populära kommersiella operativsystem för att skydda datorer från potentiella infektioner eller attacker. Risken för sådana attacker eller infektioner ökar avsevärt om du ständigt använder internet, men med antivirusprogram kan du upptäcka dem och blockera dem i tid.

I denna mening har McAfee Antivirus visat sig vara ett av de mest effektiva; Eftersom den ständigt uppdateras har den en bra virussignaturdatabas.

Dessutom kommer den här programvaran med funktioner som kommer att vara riktigt användbara, till exempel en lösenordshanterare eller ett lösenordshanteringsverktyg. prestandaoptimering st. Om du vill veta hur du aktiverar en testversion av McAfee Antivirus, gå till den här artikeln.

Det senare låter dig enkelt ta bort onödiga filer som genereras med din dator och meddelar dig om det pågår uppgifter som inte är nödvändiga vid en viss tidpunkt. Den har även en app för enheter iOS och Android som skyddar din enhet från obehöriga installationer när du surfar på webben.

Det inkluderar även en platstjänst och enhetslåsning vid stöld eller förlust. För att använda detta och andra alternativ måste du registrera dig på antivirusplattformen.

Alla dessa funktioner gör McAfee Antivirus till en ganska omfattande säkerhetsprogramvara. Här är stegen att följa om du vill återställa ditt lösenord. Om du inte har ett konto och vill veta hur du skapar ett konto på McAfee Antivirus, gå till den här artikeln så visar vi dig steg för steg.

Identifiera e-postadressen som är registrerad hos McAfee Antivirus

För att komma åt ditt McAfee Antivirus-konto måste du ha både e-postadressen och lösenordet som du angav när du registrerade dig på plattformen.

Om du inte kommer ihåg dessa uppgifter, öppna bara programmet McAfee Antivirus på din dator eller en applikation på en mobil enhet.

Gå sedan till avsnittet Min information eller, i frånvaro, din prenumeration, för att se detaljerna, inklusive e-postkontot som är registrerat på plattformen.

Efter att ha fått denna information kan du fortsätta med lösenordsåterställning eller återställningsprocess för ditt konto.

Återställ lösenordet i McAfee antivirus från webbläsaren

För att komma igång, öppna din favoritwebbläsare, gå till webben och klicka på länken Mitt konto i det övre högra hörnet på sidan.

Välj Mitt konto från popup-listan med alternativ för att komma åt en sida där du kommer att bli ombedd att ange dina åtkomstdetaljer.

Klicka på länken där Har du glömt ditt lösenord? Du hittar den under knappen Logga in. Ange e-postkontot som användes för att registrera dig på plattformen och klicka på knappen Skicka e-post.

Nu måste du gå till inkorgen för nämnda e-postmeddelande och öppna meddelandet med ämne som ska vara Återställ McAfee-lösenord.

Om du inte kan se meddelandet i din inkorg, kontrollera din skräppost- eller skräppostbrevlåda och markera det som ett säkert meddelande så att du kan komma åt dess länkar.

Du måste klicka på länken som innehåller e-postmeddelandet, svara på säkerhetsfrågorom du tidigare har ställt in dem och följ instruktionerna för att skapa ett nytt lösenord.

Det är viktigt att ditt lösenord innehåller 8 tecken eller fler och att det är en kombination av bokstäver och siffror som du kan komma ihåg.

Efter att ha bekräftat lösenordet och fått meddelandet att processen lyckades, kommer du att kunna komma åt igen Ditt McAfee antiviruskonto från en dator eller i en applikation på en mobil enhet.

För fler säkerhetstips för datorhårdvara, se Hur du enkelt ändrar eller avbryter automatisk förnyelse av din McAfee-prenumeration.

Relaterade Artiklar

Back to top button