Hur lÀtt det Àr att skapa en bra karaktÀr eller avatar i Roblox

0 Shares

Roblox Àr en av de de mest populÀra spelen för nÀrvarande med över 60 miljoner aktiva konton för mÀnniskor i alla Äldrar som gör att detta spel sannolikt kommer att finnas pÄ listan de mest populÀra spelen historia tillsammans med Minecraft, GTA och andra mycket kÀnda titlar.

Det finns mÄnga anvÀndare som spelar i de vÀrldar som detta spel erbjuder, detta Àr ett videospel som du kan ladda ner och installera pÄ din Windows PC, MAC och naturligtvis din spelkonsol.

Det Àr mycket viktigt att veta hur man korrekt skapar bÄde ett konto och en avatar sÄ att din karaktÀr ser bra ut, men tyvÀrr mÄnga anvÀndare, sÀrskilt nya. de vet inte hur de ska redigera sina avatarerMen oroa dig inte, vi har sammanstÀllt den hÀr artikeln för att lösa det hÀr problemet.

För vi har sammanstÀllt en guide för alla nya anvÀndare sÄ att de kan skapa dina avatarer pÄ bÀsta sÀtt med det vi visar nu.

Vad Àr en avatar?

Innan du gÄr vidare till förklaringen Àr det bra att sÀga vad vad Àr detta Avatar gör informationen mycket tydligare och ger dig en bÀttre förstÄelse för processen. Att kÀnna till sakers ursprung kommer ocksÄ att hjÀlpa dig nÀr som helst i ditt liv, sÄ det Àr vÀrt att lÀra dig lite mer om de saker du anvÀnder varje dag. Och om du inte har den nedladdad kan du enkelt fÄ den i Play Butik

Avatarer Àr virtuella karaktÀrer som anvÀndaren skapar för att representera sig sjÀlv i ett virtuellt medium som ett spel, socialt nÀtverk eller annan plats. Dessa avatarer, samtidigt som de representerar anvÀndaren i frÄga, Àr inte alltid trogna personens utseende, för beroende pÄ var de Àr gjorda kan personen ge dem det utseende de vill ha.

Med det i Ätanke i fallet med Roblox-spel dÀr avatarer De Àr sÀrskilt pÄ ett intressant sÀtt anvÀndargrÀnssnittet lÄter dig skapa alla typer av avatarer bÄde roliga och galna eller seriösa beroende pÄ personens smak.

SÄ du behöver ha minimal kunskap om spelets anvÀndargrÀnssnitt, till exempel veta vilka aspekter du vill ge din karaktÀr sÄ att din avatar kommer att passa din smak, och det finns Àven sÀtt att göra ditt Roblox-spel kÀnt och populÀrt.

Hur skapar man en bra avatar i Roblox?

Processen du behöver följa Àr vÀldigt enkel sÄ oroa dig inte eftersom du inte behöver vara expert pÄ det hÀr spelet för att kunna redigera din karaktÀr. Vi pÄminner dig om att du mÄste ha ett aktivt konto för att det hÀr spelet ska kunna följa dessa steg, för om du inte har ett sÄ kommer du inte att kunna följa stegen som vi visar dig nedan.

Steg 1

Det första du bör göra efter att du har gĂ„tt in i spelet Ă€r att gĂ„ till avsnittet “Avatar” i den vĂ€nstra menyn i spelgrĂ€nssnittet om det inte Ă€r synligt tryck pĂ„ ikonen med 3 rader som finns i det övre vĂ€nstra hörnet för att visa det Ă„t dig. VĂ€l inne kan du göra olika Ă€ndringar i din avatar, vilka kan sammanfattas i 3 som syftar till att lĂ€gga till ett objekt, ta bort det och Ă€ndra hudtonen.

Steg 2

För att lÀgga till en artikel mÄste du gÄ till nÄgon av din karaktÀrs och rullgardinsmenyer vÀlj önskad kategori Redigera, sedan mÄste du hitta objektet du vill lÀgga till karaktÀren och trycka pÄ det, det kommer att markeras med grönt. Du kan vÀlja flera objekt om kategorin tillÄter det, och nÀr du vÀl har valt det ska detta Äterspeglas i din karaktÀr.

Steg 3

För att radera ett objekt, gÄ till kategorin dÀr objektet finns, eller sök helt enkelt efter den sista kategorin och klicka pÄ objektet du vill ta bort som ska markeras i grönt och voila. För att Àndra hudtonen, gÄ tillbaka till avsnittet som heter avatar och leta efter den som heter Kött och sedan hudton.

FrĂ„n det hĂ€r alternativet vĂ€ljer du en fĂ€rg till Ă€ndra utseendet pĂ„ din avatarOm du vill Ă€ndra fĂ€rgen pĂ„ ett specifikt omrĂ„de, tryck pĂ„ Avancerat och tryck pĂ„ den kroppsdel ​​du vill Ă€ndra och det Ă€r allt.

0 Shares