Hur lÀtt det Àr att lÀmna eller lÀmna en Facebook-grupp

0 Shares

Facebook Àr en social plattform inom hela lagen, ett utrymme dÀr vi kan utbyta meddelanden, publikationer och till och med tillgÄng till olika kommersiella tjÀnster, och naturligtvis de populÀra grupper. I alla fall mÄste du veta hur du ska ta dig ut eller ge upp agFacebook-grupp lÀtt nÄgot du lÀr dig hÀr.

Facebookgrupper Àr mycket anvÀndbara för olika funktioner, vi Àr alla i en eller flera grupper pÄ denna sociala plattform. Det Àr i alla fall ocksÄ vÀrt att veta hur man tar sig ur dem ifall du redan slutar intressera dess innehÄll.

Grupper Àr ett specifikt utrymme pÄ Facebook och bör inte förvÀxlas med att skapa en Facebook-chattgrupp, för medan det senare alternativet fokuserar pÄ att chatta, har det senare ett specifikt utrymme som mycket liknar plattformskanalen. Med det klart, lÄt oss prata om Facebook-grupper.

Vad Àr Facebook-grupper?

För dem som Àr för nya i internetvÀrlden kan saker och ting verka förvirrande och mer komplicerade med plattformar som Facebook som integrerar ett oÀndligt antal konfigurationsalternativ och socialt utbyte.

Facebook-grupper Àr ett verktyg som skapades för mÄnga Är sedan och som de effektivt skapas med Grupper av mÀnniskor pÄ plattformen. Gruppen kan rÀkna frÄn 2,3 till tusen personer, det finns ingen specifik grÀns.

Vad Àr nyttan med Facebook-grupper? Och varför skulle du lÀmna Facebookgruppen

Facebook-grupper Àr ett av de mest anvÀnda verktygen pÄ plattformen idag. GÄ med dem med dem specifika grupper av mÀnniskor för specifika ÀndamÄl, dÀrför Àr de sÀrskilt anvÀndbara för att skapa plattformar för studenter, fans av musiker eller konst i allmÀnhet, etc.

Som vi antytt grupperar vi pÄ Facebook exakt personer med liknande mÄl och ideal, som har grupper med olika egenskaper, till och med grupper utformade Utbyta Kommersiell. Utöver det kan du ocksÄ skapa grupper med mÀnniskor omkring dig, sÄ att du lÀttare kan ladda upp och dela filer pÄ Facebook med dina vÀnner.

I alla fall samlar vi pÄ oss en stor mÀngd över tid Facebook-grupper och vi slutar anvÀnda dem mÄnga gÄnger. Under sÄdana omstÀndigheter Àr det bekvÀmt att komma ur dem, du kommer att fÄ reda pÄ det vÀldigt enkelt hÀr.

Hur lÀtt det Àr att lÀmna eller lÀmna en Facebook-grupp

Du kan mycket enkelt dra dig ur grupper med hjÀlp av datorn, processen tar inte mer Àn nÄgra minuter. VÀnligen lÀs guiden nedan noggrant för att korrekt avsluta grupper som inte lÀngre intresserar dig:

  1. Det första du bör göra Àr att gÄ till ditt Facebook-konto, logga in med dina inloggningsuppgifter.
  2. NÀr du Àr pÄ ditt Facebook-konto klickar du pÄ det liten triangel finns lÀngst upp och till höger pÄ skÀrmen genom vilken du kan komma Ät mÄnga av instÀllningsalternativen som finns pÄ Facebook.
  3. Det första alternativet kommer att visas Dina grupperdu mÄste klicka dÀr.
  4. Alla grupper du tillhör kommer att visas pÄ vÀnster sida av skÀrmen. Nu mÄste du klicka pÄ den Gruppen du vill lÀmna.
  5. Sidan kommer att omdirigera dig till gruppen, ett alternativ visas pÄ skÀrmen Du Àr medlem. Du mÄste trycka dÀr och vÀlja LÀmna gruppen.
  6. En bekrÀftelseskÀrm kommer att visas, klicka hÀr LÀmna gruppen. Efter att ha tryckt pÄ det hÀr alternativet kommer det att fungera korrekt.
  7. I vissa fall visas en skÀrm som frÄgar varför du lÀmnade gruppen. Om ingen av anledningarna Àr dina, klicka bara pÄ alternativet NÀra.

Kom ihÄg

Du mÄste komma ihÄg att du mÄste ha en anknytning för att gÄ med i en grupp BekrÀftelse administratörer, av denna anledning, tÀnker i god tid i förvÀg dra sig ur gruppeneftersom det kanske inte accepteras senare.

Å andra sidan, om du var i en grupp vĂ€nner och lĂ€mnade av personliga skĂ€l, kom ihĂ„g att du alltid kan skapa en Facebook-grupp frĂ„n din dator och pĂ„ sĂ„ sĂ€tt fĂ„r du bĂ€ttre kontroll nĂ€r du interagerar pĂ„ plattformen.

0 Shares