Hur lätt är det att spela in TikTok-videor med min röst? – Redigera dina videor sömlöst

Om du har blivit en TikTok-innehållsskapare känner du säkert till några verktyg som låter dig anpassa din video till det du vill visa. Form du kan justera inspelningen med din egen röst. För att lära dig hur du får ut det mesta av det, fortsätt att läsa den här artikeln.

Vilka är kraven för att bädda in min röst i TikTok-videor?

TikTok sticker ut stort antal videor som laddas upp dagligen om en mängd olika ämnen, några baserade på utmaningar som är populära runt om i världen. Även om det finns människor som identifierar sig mer med att skapa material som innehåller deras röster.

Kanske är innehållet en handledning som kräver användning av flera videor i ett innehåll, eller så kan det också vara material som behöver spelas in i långsamt läge. Oavsett anledning, uppenbarligen du måste lägga över din röst för att ge den en högre kvalitet vad ska du skicka.

För att lägga din röst i en TikTok-video behöver du göra två grundläggande saker, för det första måste du ha ett konto i appen, och för det andra skapa en inspelning eller ladda upp den från galleriet, för det tredje.

Spela in video med musik från appen

En annan grundläggande sak är att du måste använda musiken som finns tillgänglig i applikationen när du skapar inspelningen. Lyckligtvis har TikTok ett mycket komplett bibliotek med låtar, ljud, skämt, virala videor, filmklipp och mer.

När du går för att spela in en film är en av de första sakerna du behöver göra är att söka efter den musik som ska ingå i inspelningen. När du är klar med ditt material klickar du bara på musikikonen för att få röstöversättningsalternativet.

Från det här objektet kan du definiera avsnittet i filmen där din röst ska vara, du kan till och med bestämma om originalmusiken från inspelningen ska vara i bakgrunden, vilken volym på musiken eller din röst, förutom kontrollera att dina ord inte är förvrängda.

Vad kan jag göra för att göra min röst rätt vid tidpunkten för mina videor?

Om du lär dig att använda verktygen i denna applikation kan du ha stött på de element som gör att du kan utföra en inspelning i omvänd ordning. Du kan också lägga till effekter och filter i ett enda avsnitt eller genom hela videon.

Poängen är att du kan använd varje element till din fördel och gör varje innehåll annorlunda och attraktivt material för att få fler följare. Du kan till och med använda en hashtagg i ett inlägg som är populärt bland många för att se dina videor.

När du redigerar en inspelning i den här appen har du en bar där du kan se uppspelningens tidslinje. Från det här fältet kan du välja den del av innehållet som du vill lägga till text, effekt eller röstöverlägg till.

Förbättra videor och Lyp Sync

TikTok populariserades ursprungligen av synkronisering av läpprörelser parallellt med ljudet eller sången. Detta gör att människor kan låtsas sjunga eller ha en dialog utan att behöva använda sin röst.

När den väl har lanserats under namnet som vi känner till appen idag, kan du skapa andra typer av videor utan att någonsin lämna den ursprungliga essensen. Med röstöverläggsfunktionen kan du förbättra kvaliteten på inspelningen och göra den mer attraktiv.

Du behöver bara aktivera funktionen och simulera bakgrundsmusikens ord parallellt, du kan till och med ändra volymen så att i vissa avsnitt hörs originalljudet när du utför Lyp Sync, och i andra hörs din röst.

Hur saktar du ner din röst i TikTok-videor?

När du skapar en video för att spara eller publicera den just nu, du har möjlighet att ställa in hastigheten på rösten eller ljudet. Det finns vertikala ikoner på höger sida av skärmen under inspelning.

Den andra ikonen i orientering uppifrån och ner är den du måste trycka på för att snabba upp eller sakta ner videons röst. Det som är bra med appen, du kan välja om bara en del av din inspelning ska vara långsammare eller snabbare än resten.

Den långsamma rösteffekten kan markera ett specifikt ögonblick eller markera ett speciellt klick. Efter att ha tryckt på det här avsnittet har du flera hastighetsalternativ och du kan spela dem efter din smak.

Nu, om du fortfarande inte vet hur man använder det, missbruka dem inte eftersom deras resultat kan vara negativt för dina produktioner. Träna därför först och visualisera dess utveckling för att se om effekten är vad du förväntade dig och om du kan använda den.

Relaterade Artiklar

Back to top button