Hur lätt är det att installera Kodi på Roku TV på spanska? (Exempel)

Om du är en teknik- och streamingälskare vet du säkert vad Kodi är och hur det fungerar och du undrar hur man installerar Kodi på Roku TV, på Xbox One, faktiskt en iPhone eller iPad, är det helt lagligt. Först och främst bör du veta att även om det inte finns någon officiell metod för att kombinera de två tjänsterna, betyder det inte att du inte kan optimera din upplevelse när du tittar på Kodi-innehåll på Roku.

Installera Kodi på Roku TV?

Det är egentligen inte en installation som sådan, det är snarare en koppling mellan de två som gör att du kan njuta av de två tjänsterna utan att behöva överge eller störa Årets struktur. Först är det viktigt att fastställa skillnaderna mellan Kodi och Roku TV, för även om detta par är relaterat till streamingvärlden, är de inte produkter av samma typ.

Faktum är att Roku TV är en enkel uppsättning enheter utformade för att streama från specifika appar. Dessa program finns tillgängliga i din i-katalog arbeta med abonnemangssystemäven om Kodi inte är ett alternativ.

Medan Kodi i sig är en mjukvara som överför innehåll, så skillnaderna mellan att presentera det och använda det gör det möjligt att ansluta dem även om du inte gör det via direkterbjudande från Året.

Metoder för att titta på Kodi på Roku: från Windows

Det finns två huvudsakliga metoder som du kan länka eller installera Kodi på Roku TVoch dessa skiljer sig just i de externa element som du kommer att använda för att uppnå ditt mål.

Den första är via datorn och det är ingen hemlighet Windows är den ledande enheten eller plattformen på nybörjarnivå Därför, när du använder Kodi, är ett av de bästa sätten att synkronisera med Roku Tv att använda detta operativsystem.

För att göra detta måste du slå på din Windows-dator och öppna “Start”-menyn, det kan vara “Win”-tangenten eller knappen som finns på vänster sida av aktivitetsfältet. I den här panelen använder du sökfältet för att utföra en snabb fråga med frasen “Enhetskonfiguration“, Var du hittar och föredrar” Lägg till enhet “.

Du kommer då att ha en ganska omfattande lista över möjligheter, men i det här fallet kommer ditt objekt att heta “År” och när det väljs kommer det att läggas till som den streamingenhet du kommer att använda. Efter att ha slutfört denna procedur kan du fortsätta för att komma åt Kodi på din Roku-enhet genom att projicera skärmen från din dator, Det behövs inga kablar eller externa komponenter.

Med Android Smart TV

En annan väg installera Kodi på Roku TV använder en Android Smart TV eftersom du på så sätt kan dra fördel av dubblettvisningsläget och du kan uppnå det genom att följa några enkla steg.

Det första du bör göra är att installera på din Smart TV Kodi. Du måste sedan rikta din åtgärd till Roku-startskärmen för att komma åt enhetens “Inställningar”.

I avsnittet inställningar måste du hitta och välja alternativet som kallas “Uppdatera systemet”, Du måste välja den för att kunna uppgradera från Roku till Software Build 5.2 eller någon högre version.

Efter att ha slutfört systemuppgraderingen bör du gå tillbaka till avsnittet “Konfiguration”, men den här gången bestämmer du dig för objektet som heter Skärmspegling.

Följaktligen kommer du att fortsätta med att aktivera läget som kallas “Skärmspegling” Din Roku-enhet, på vilken du sedan måste spara ändringarna genom att klicka på “OK” och så vidare installera Kodi på Roku TV.

Relaterade Artiklar

Back to top button