Hur lätt är det att beställa mat på SinDelantal? – SinDelantal leverans (exempel)

Nuförtiden vill folk göra allt hemma eftersom det är konstant kaos utanför. På grund av detta blomstrar hemleveranssystemen, vilket gör det till en nödvändighet att få information om dem, så idag kommer du att lära dig det Hur beställer man mat på SinDelantal?

Om du inte har hört talas om den här appen är du tekniskt sett väldigt efterbliven eftersom det är en av de bästa leveransapparna som finns i världen (och det är en av de nyaste och fräschaste).

Hur beställer man mat på SinDelantal?

Så att du lär dig snabbt hur man beställer mat i SinDelantal, Det första du behöver göra är att ladda ner appen direkt från PlayStore eller dess officiella hemsida, när du väl har den måste du fortsätta med att skapa ditt konto.

Fil krav för att kunna göra detta De är: Bostadsort i det land där företaget är verksamt, för- och efternamn, e-postadress och telefonnummer. Du behöver inget annat (appen är gratis). Efter att du har skapat ditt konto kommer du att kunna komma åt shoppinggränssnittet, som i princip är en katalog där du kan hitta de bästa matställena (förslag ställs in enligt din adress).

Om du vill köpa dig från ett företag du måste klicka på den för att gå till den personliga delen, Där väljer du de rätter du vill smaka (meny och priser för varje måltid framkommer). Med rätterna valda, gå till alternativet “Visa korg” längst ned på skärmen. I den kan du se korgen och allt du har i den (du kan redigera den).

När allt är OK måste du klicka på “Välj betalningsmetod” och konfigurera hur du avbryter beställningen i det här andra avsnittet. Vilket kan vara: Bank- eller kreditkort, PayPal genom att lösa in kuponger och ange eller lägga till en rabattkod.

När din beställning har ställts in som den ska klickar du på “Slutför beställning” och du är klar. Nu kommer din förfrågan att skickas till restaurangen och pengarna dras automatiskt, så du behöver bara vänta på leverantören med din beställning.

Ersättningssystem vid eventuella olägenheter

Nu när du har läst allt ovan, säg gärna att du vet hur man beställer mat i SinDelantal, Så det är dags att kontrollera dina alternativ ifall något går fel med din beställning.

Det första du behöver veta om det här problemet är att du har 10 minuter på dig att avbryta eller redigera din beställning i SinDelantal vid ett misstag, om du inte gör detta finns det ingen återvändo eftersom restaurangen i fråga lagar sin maträtter.

För det andra, om din beställning visar sig vara felaktig måste du kontakta appsupporten och be om återbetalning. Som kommer inom 3 till 5 arbetsdagar, om de är kvalificerade (kan förlängas till 20). Det är inte svårt att uppfylla återbetalningskraven, bevisa bara att din beställning inte kom fram som den skulle och det är allt, SinDelantal tar ansvarsfullt hand om återbetalningen innan läsning (För allvarliga problem, kontakta SinDelantals kundtjänstnummer).

Med den sistnämnda kan du betrakta dig själv som expert på den här appen. Så du kan stolt säga att du vet hur du beställer mat hos SinDelantal och du kan även kräva tillbaka dina pengar vid problem.

Om allt är klart för dig, gå till din mobiltelefon och ladda ner applikationen för att snabbt beställa dina favoriträtter. Tänk på att det här företaget arbetar med en fix varje dag, så om du upptäcker en bugg skulle det vara en bra idé att rapportera det så att det kan lösas så snart som möjligt.

Relaterade Artiklar

Back to top button