Hur lätt är det att använda pennan för att välja ett verktyg i Photoshop? (Exempel)

0 Shares

När någon ger namnet på en bildredigerare, oavsett om du har använt den eller inte, tänker du alltid på Photoshop för det är det.referens inom design över hela världen i åratal. Varför? Mycket enkelt, det bästa gränssnittet och de bästa verktygen. Det är därför du har kommit hit för att lära dig hur du använder Photoshops pennverktyg.

För även om det är sant att Photoshop är unikt, så är det också sant att det inte är så lätt att använda till en början, det gäller att vänja sig vid många verktyg Det syns. Därför bör du veta vad Photoshop-verktyg är till för.

Använd verktyget Photoshop Pen

Det första du bör veta är naturligtvis platsen för detta verktyg. Det är bortom verktyget används för text som representeras av bokstaven Tikonen som representerar det är uppenbarligen pennan.

Du måste vara tydlig med hur du använder Adobe Photoshops verktygsfält för att göra ditt liv mindre komplicerat.

Du kan också komma till det genom att trycka på bokstaven P på tangentbordet, tryck länge på den en gång med musen för att visa alternativen för själva verktyget, de är:

“Pennverktyg” Y “Pennverktyg av valfri form”det är också “Lägg till ett kontrollpunktsverktyg”, “Milstone Removal Tool” och slutligen “Checkpoint Conversion Tool”.

Alla dessa alternativ hjälper dig att designa efter behag, och speciellt göra snitt (vilket är dess huvudfunktion). Det bör noteras att detta inte är det enda verktyget som låter dig göra snitt eller slag, andra gillar öglan för att göra detsamma, men pennan är den som låter dig göra både raka och cirkulära slag.

Använda pennan

men Hur man använder pennverktyget Photoshop?det första du bör veta är att skapa banor, men från punkt till punkt kallas de checkpoints.

De har många fördelar, till exempel: med ett lasso för att ångra ett spår, om du gör ett misstag måste du radera allt, med pennan inte kan du flytta eller ta bort dem punkt för punkt, och inte allt.

För att eliminera en av dessa vägar, bara stå på den (vi måste ha en penna vald)eftersom detta tecken kommer att visas “”, Klicka och det är det, eller så kan du trycka på verktyget flera gånger för att uppnå samma mål.

Om du vill lägga till en punkt måste du göra detsamma förutom att märket som visas bredvid pennan blir “+”, Som när den klickas var som helst på spåret kommer att lägga till en ny punkt.

Dessutom, som jag läst, kan flera punkter flyttas på en gång, för detta behöver du använda andra Photoshop-verktyg som är “Vägväg” Y “Direktval”, de kan hittas på samma fält som pennan som representeras av den svarta pilikonen eller genom att trycka på knappen “ner” som en genväg.

Det första den gör är att välja en väg så att du kan dra den som du vill. Och den andra väljer flera punkter, du behöver bara Shift-klicka på olika punkter på banan och sedan stanna på någon av dem för att flytta dem. Och det är det, du kan effektivt använda Photoshops pennverktyg för att skapa banor och beskära bilder.

Två sorters poäng

Innan dess bör du veta att pennan används i specifika fall och inte i stora projekt som att skapa arkitektoniska planer i Photoshop, så den är begränsad till specifika scenarier.

Det finns två typer av punkter “Hörnpunkter” och “Mjuka punkter”, de första är raka linjer, och sättet att skapa dem är lika enkelt som att skapa punkter i en bild som är enhetliga med linjeteckning.

För böjda finns det två sätt att placera dem, det första är genom att flytta pennan över valfri bana och lägga till en ny punkt (som automatiskt böjs), och det andra är genom att hålla musen på plats eller trycka ner medan du skapar en peka igen, vilket kommer att höja handtagen.

De kan fritt flyttas för att böja spetsen. Och nu, om allt är klart, kan du sätta dig vid datorn och använd ditt Photoshop-pennverktyg som ett proffs.

0 Shares